Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki Misza, Frankenstein & Pirat!

Misza, przed Tobą - jak pisałem w tym "innym" temacie - widzę karierę w przyszłych naszych produkcjach :)

Przy okazji tego filmu chce przekazać jasny komunikat - jeżeli będą pomysły na inne wywiady i znajdą się sprawnie działający promotorzy, to możecie na mnie liczyć ... jestem zdecydowany postawić na tę formę komunikacji. Mam już pomysły na kolejne 2-3 produkcje i to bez uwzględnienia 2 dużych imprez które nam się zapowiadają jeszcze w tym roku, ale ja nie będę ich kręcił bo wolę być po drugiej stronie obiektywu B) .

pozdrawiam

Damian

Opublikowano

wsparcie merytoryczne to całe nasze forum i wszyscy użytkownicy. Nie znajdziemy lepszego centrum kompetencji niż forum BwB! Pytania do wywiadów możemy układać w większym gronie, co gwarantuje dopracowanie itd ... Tylko musimy to robić sprawnie i wówczas działka "wywiady" dostanie niespodziewanego przyspieszenia :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Post usunięty, Wymiar kary był łagodny ;).

Mimo wszystko dzięki, choć za tę łagodność :)

Gratuluję wywiadu. Jak na przygotowanie, w sumie amatorskie (?), to wyszło Wam świetnie. Widać dojrzałość emocjonalną, której niejednokrotnie brak zawodowcom z telewizji publicznej.

Podoba mi się idea wywiadów. Może i reportaży, jeśli byliby chętni je prowadzić. Wszak jest sporo imprez, targów etc. Można by wtedy postawić za kamerą człowieka z mikrofonem na wysięgniku. Zbiera dźwięki lepiej i nie trzeba nim machać od ust do ust.

Opublikowano

Gratulacje Panowie, wyszło świetnie jak na pierwszą taką produkcję. BTW - gdzie mogę kupić ich Panamę? W sklepie nie ma.

Nie wysyłajcie następnym razem czterech mejli, wygląda to jakby ktoś się uczył obsługiwać panel administracyjny ;)

Opublikowano

Przed nagraniem ustaliliśmy, że oddzielny materiał nakręcimy z Prezesem POLKAPu po jego powrocie z urlopu. JEŚLI dojdzie do tego nagrania, to jest jeszcze lista ciekawych pytań, które chętnie zadamy, np.:

- historia firmy
- konkurenci na rynku polskim

- problemy i wyzwania branży

- główne rynki zbytu

- czy są jakieś egzotyczne miejsca
- znani klienci, firmy, dla których produkują kapelusze, jako podwykonawca

- jakieś ciekawostki

- w jaki sposób dbać o kapelusz gdy nie jest na głowie, w zależności od materiału, jak pielęgnować

a. przechowywanie
b. wpływ warunków atmosferycznych (deszcz, silne słońce)
c. czyszczenie, pranie

Jeśli macie pomysły na inne ciekawe pytania, to piszcie. :)