Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Misza Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgodnie z obietnicą Damiance z innego tematu, prezentujemy wywiad z przedstawicielami POLKAPu. Przyznacie, że został zmontowany w ekspresowym tempie. Brawo Damian. Frankenstein, Pirat - podziękowania za przygotowanie pytań. Przedstawiamy Wam efekt finalny. Miłego oglądania. http://youtu.be/0k4WzZMvzuQ 10 Cytuj
damiance Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 dzięki Misza, Frankenstein & Pirat! Misza, przed Tobą - jak pisałem w tym "innym" temacie - widzę karierę w przyszłych naszych produkcjach Przy okazji tego filmu chce przekazać jasny komunikat - jeżeli będą pomysły na inne wywiady i znajdą się sprawnie działający promotorzy, to możecie na mnie liczyć ... jestem zdecydowany postawić na tę formę komunikacji. Mam już pomysły na kolejne 2-3 produkcje i to bez uwzględnienia 2 dużych imprez które nam się zapowiadają jeszcze w tym roku, ale ja nie będę ich kręcił bo wolę być po drugiej stronie obiektywu . pozdrawiam Damian Cytuj
Misza Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Służę pomocą, ale... z wiedzą specjalistyczną u mnie kiepsko Cytuj
damiance Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 wsparcie merytoryczne to całe nasze forum i wszyscy użytkownicy. Nie znajdziemy lepszego centrum kompetencji niż forum BwB! Pytania do wywiadów możemy układać w większym gronie, co gwarantuje dopracowanie itd ... Tylko musimy to robić sprawnie i wówczas działka "wywiady" dostanie niespodziewanego przyspieszenia 1 Cytuj
Misza Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Post usunięty, Wymiar kary był łagodny . Cytuj
dunhill Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Post usunięty, Wymiar kary był łagodny . Mimo wszystko dzięki, choć za tę łagodność Gratuluję wywiadu. Jak na przygotowanie, w sumie amatorskie (?), to wyszło Wam świetnie. Widać dojrzałość emocjonalną, której niejednokrotnie brak zawodowcom z telewizji publicznej. Podoba mi się idea wywiadów. Może i reportaży, jeśli byliby chętni je prowadzić. Wszak jest sporo imprez, targów etc. Można by wtedy postawić za kamerą człowieka z mikrofonem na wysięgniku. Zbiera dźwięki lepiej i nie trzeba nim machać od ust do ust. Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Gratulacje Panowie, wyszło świetnie jak na pierwszą taką produkcję. BTW - gdzie mogę kupić ich Panamę? W sklepie nie ma. Nie wysyłajcie następnym razem czterech mejli, wygląda to jakby ktoś się uczył obsługiwać panel administracyjny Cytuj
Misza Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 hmm, ja dostałem jeden, a procedura korespondencji seryjnej została uruchomiona raz... dziwne. Cytuj
maciato Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Bardzo udany debiut - gratuluję i dziękuję ze swojej strony za ciekawy materiał. Cytuj
saphir.pl Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Obejrzałem z przyjemnością. Ja sam nawet na zdjęciach źle się czuję, dlatego podziwiam tych, którzy ze spokojem takie wywiady realizują. Pani z POLKAPu też rewelka! Duże brawa za całokształt. Cytuj
Johnny Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja dostałem trzy wiadomości (dwa od YouTube i jeden z forum). Wywiad ciekawy tylko dlaczego taki krótki? Cytuj
Misza Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Przed nagraniem ustaliliśmy, że oddzielny materiał nakręcimy z Prezesem POLKAPu po jego powrocie z urlopu. JEŚLI dojdzie do tego nagrania, to jest jeszcze lista ciekawych pytań, które chętnie zadamy, np.: - historia firmy- konkurenci na rynku polskim - problemy i wyzwania branży - główne rynki zbytu - czy są jakieś egzotyczne miejsca- znani klienci, firmy, dla których produkują kapelusze, jako podwykonawca - jakieś ciekawostki - w jaki sposób dbać o kapelusz gdy nie jest na głowie, w zależności od materiału, jak pielęgnować a. przechowywanieb. wpływ warunków atmosferycznych (deszcz, silne słońce)c. czyszczenie, pranie Jeśli macie pomysły na inne ciekawe pytania, to piszcie. Cytuj
Johnny Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Czy do sprzedaży trafią kapelusze typu homburg (a dokładnie szary homburg z czarną taśmą)? Cytuj
dziubdziub Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Świetny wywiad. Nie mogłem oderwać wzroku od tego białego kapelusza z czarną wstążką na wieszaku. Czy Poklap prowadzi też sklep stacjonarny oprócz internetowego? Cytuj
pirat Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 np. w Skoczowie http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1729-skocz%C3%B3w-polkap/ 1 Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 - Proszę nam powiedzieć, na czym polega idea tej świetnej zabawy na której dzisiaj jesteśmy. Misza, ten żart ci się udał 1 Cytuj
damiance Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dansing z Polkapem ma oglądalność (obecnie 519 odsłon) o włos mniejszą niż filmy z TJ !!! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi