pirat Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Renomat? A tak z ciekawości jak często go używasz? Poza tym pisząc Saphir to masz na myśli wosk? krem? czy jeszcze coś innego? Cytuj
Luca Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Jestem w trakcie kupowania monków od meermina i mam pytanie czy warto kupić cordovany od nich? Ewentualnie jakie moglibyście polecić? Cytuj
Wincenty Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Przecudne! http://meerminshoes.tumblr.com/post/54611970600/meermin-leaf-green-shell-cordovan-double-monk-with A tak BTW widział ktoś kolor zielony cordovanu??? Cytuj
seamaster AT Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Panowie na nowych bootsach Aldena na cordovanie szybko pojawily sie znaczne rysy. Do dyspozycji mam: Alden paste wax color n#8 oraz kiwi shoe polish cordovan - kolor chyba podobny. Oba specyfiki dali mi w sklepie Aldena. Co robic? Cytuj
eye_lip Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Nałożyć któryś z nich i wypastować. 1 Cytuj
Federalles Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Pisałem o tym co prawda już w wątku o okazjach w TKMaxxie ale myślę że nie narażę się na chłostę jak napiszę też tutaj gdyż temat nawet bardziej pasuje. Byłem dzis we wspomnianym Tikeju (W-wa Centrum) i znalazłem buty Alt Wien model MOZART własnie z Shell Cordovanu cena 1299zł a nóż widelec jakiś fan z grubszym portfelem skorzysta Cytuj
Papryk Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Film na temat skór od Horween: 1 Cytuj
GrafZero Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 orientuje sie ktoś czy są dostępne buty Allen Edmonds model Preston z Cordovanu ? Widziałem jedna pare skóra twarda podeszwa też jakoś tak grubsza niż na zdjęciach i się zastanawiam czy istnieje ten model z Cordovanu. Na stronie nawigacja jakoś mi nie idzie... Widziałem tez wspomniane wyżej Alt Wien i dziwie się że producenci nie piszą nigdzie że to Shell Cordovan Cytuj
Federalles Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 Widziałem tez wspomniane wyżej Alt Wien i dziwie się że producenci nie piszą nigdzie że to Shell Cordovan O ile mnie pamięć nie zawodzi to na tych butach jest właśnie taka informacja. Cytuj
GrafZero Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Masz racje na tych Alt Wien jest takowe info Cytuj
pirat Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 Do butów z konia, teczka z konia A także pasek, duża możliwość kastomizacji http://shop.kreis-ledermanufaktur.de/index.php?id=3&no_cache=1 4 Cytuj
White Haven Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 Piękna skóra 3.980 euro Cytuj
Skalpel Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 Zawsze mówiłem, że w prostocie siła! Teczki piękne, szczena opada.... nie tylko na widok ceny. PS. A może by tak przenieść ostatnie posty do odpowiedniego działu? Edyta (OT): Chyba muszę się zaopatrzyć w cordovan... Edyta 2: i z tego co widzę, to wcale nie tak do końca Handarbeit... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi