pirat Napisano 22 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2013 Renomat? A tak z ciekawości jak często go używasz? Poza tym pisząc Saphir to masz na myśli wosk? krem? czy jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 Jestem w trakcie kupowania monków od meermina i mam pytanie czy warto kupić cordovany od nich? Ewentualnie jakie moglibyście polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 Przecudne! http://meerminshoes.tumblr.com/post/54611970600/meermin-leaf-green-shell-cordovan-double-monk-with A tak BTW widział ktoś kolor zielony cordovanu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seamaster AT Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 Panowie na nowych bootsach Aldena na cordovanie szybko pojawily sie znaczne rysy. Do dyspozycji mam: Alden paste wax color n#8 oraz kiwi shoe polish cordovan - kolor chyba podobny. Oba specyfiki dali mi w sklepie Aldena. Co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 Nałożyć któryś z nich i wypastować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Pisałem o tym co prawda już w wątku o okazjach w TKMaxxie ale myślę że nie narażę się na chłostę jak napiszę też tutaj gdyż temat nawet bardziej pasuje. Byłem dzis we wspomnianym Tikeju (W-wa Centrum) i znalazłem buty Alt Wien model MOZART własnie z Shell Cordovanu cena 1299zł a nóż widelec jakiś fan z grubszym portfelem skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papryk Napisano 8 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2014 Film na temat skór od Horween: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 orientuje sie ktoś czy są dostępne buty Allen Edmonds model Preston z Cordovanu ? Widziałem jedna pare skóra twarda podeszwa też jakoś tak grubsza niż na zdjęciach i się zastanawiam czy istnieje ten model z Cordovanu. Na stronie nawigacja jakoś mi nie idzie... Widziałem tez wspomniane wyżej Alt Wien i dziwie się że producenci nie piszą nigdzie że to Shell Cordovan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 Widziałem tez wspomniane wyżej Alt Wien i dziwie się że producenci nie piszą nigdzie że to Shell Cordovan O ile mnie pamięć nie zawodzi to na tych butach jest właśnie taka informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Masz racje na tych Alt Wien jest takowe info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2014 Do butów z konia, teczka z konia A także pasek, duża możliwość kastomizacji http://shop.kreis-ledermanufaktur.de/index.php?id=3&no_cache=1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2014 Piękna skóra 3.980 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2014 Zawsze mówiłem, że w prostocie siła! Teczki piękne, szczena opada.... nie tylko na widok ceny. PS. A może by tak przenieść ostatnie posty do odpowiedniego działu? Edyta (OT): Chyba muszę się zaopatrzyć w cordovan... Edyta 2: i z tego co widzę, to wcale nie tak do końca Handarbeit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi