flozbi Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s @KwiatekDoKożucha Bardzo wątpię, że masz obwód stopy w podbiciu 26 cm, chyba źle mierzysz, wcale to nie jest punkt gdzie obwód stopy jest największy, tylko ze 2-3 cm niżej. A jeśli to prawda, wtedy na pewno nie wejdziesz w rozmiar 6.5, tylko gdzieś około 9 byś potrzebował w Yanko o tęgości G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Zobacz sobie na ten wpis z przykładami i wymiarami klientów: https://patine.pl/blog/jaki-rozmiar-wybrac/ To często pomaga, ale miej też świadomość, że za pierwszym razem nie zawsze uda się wstrzelić w punkt, dlatego wielu klientów bierze po kilka par, pozostawia najlepiej pasującą i zwraca resztę. Tu po prostu zbyt wiele aspektów odgrywa rolę, łącznie z tym, że jeden odbiorca woli mieć buty nieco bardziej dopasowane, a inny luźniejsze. Przy kolejnych zamówieniach jest już znacznie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Powinno być dobrze. Moja szeroka i długa na 26cm wchodzi w yankowe 6.5G jakby się w nich urodziła. W najgorszym wypadku masz zwrot online. Próbuj. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KwiatekDoKożucha Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s @flozbiPrecyzując. Obwód, który podałem (26 cm) dotyczy obwodu przedstopia - zmierzony zgodnie z rysunkową podpowiedzią ze sklepu Patine. To właśnie ta część mojej stopy najczęściej determinuje to czy but jest dla mnie. Mierząc dalej: obwód śródstopia około 26,5 cm, przez pietę 34 cm, ale ten ostatni przy półbutach chyba nie istotny. Analizując statystyki podane na stronie sklepu (sugestia @saphir.pl) i odpowiedź @bratdominik zdecydowałem, że zamówię dwa rozmiary 6,5 i 7. Ewentualnie skontaktuję się jeszcze ze sklepem. Dziękuję za odzew. Dobrego dnia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi