Pan Janusz Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Warto chyba założyć nowy temat. Czy "Janek" znajdzie swoje miejsce w polskim segmencie butów z górnej części średniej półki? "Skóra sprawia bardzo dobre wrażenie, wykończenie cholewki również, choć poprawiłbym kilka niuansów przy łączeniu cholewki z pasem, w okolicach obcasa – widoczne po dokładnym przyjrzeniu się, na zdjeciach tego nie uświadczycie. To co najbardziej podoba mi się w tych butach to bardzo smukłe kopyto. But jest bardzo ładnie wytaliowany, zbliża się pod tym względem do moich Alfred Sargent Hadleigh. Buty są na kopycie Yanko 961 – charakteryzuje się ono prócz smukłości, lekko kwadratowym czubkiem." Więcej na: http://www.wdrugiejskorze.pl/w-reku-yanko/ Tutaj warto od razu zapytać Sami Wiecie Kogo - czy buty będą dostępne również ze skór, których próbnik dumnie leżał obok samych butów na Wielkiej Impregnacji? Bo wiem, że wielu kolegów się nad tym zastanawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Bardzo ciekawy wpis Potwierdzam, iż poszczególne modele z czasem mają być dostępne w różnych wersjach kolorystycznych i będzie można również zdefiniować rodzaj skóry (zamsz i 2-3 rodzaje lica). Mam nadzieję, że cele zostaną stosunkowo szybko zrealizowane Na razie od ręki chcemy oferować to co w katalogu. Pozostałe wersje w opcji "na zamówienie". Odnośnie tychże, dodatkowych opcji więcej konkretów będziemy mogli zdradzić pod koniec kwietnia, po powrocie z Majorki, gdzie mamy zobaczyć i dowiedzieć się podobno dużo więcej P.S. Yanko wydaje się być bardzo otwarte na sugestie. Zatem jeżeli macie jakieś uwagi lub podpowiedzi, uważacie, że czegoś brakuje na polskim rynku o co moglibyśmy powalczyć to proszę pisać. Wynotujemy i pomęczymy Hiszpanów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Czy coś takiego jak wersje granatowe/szare butów, zamszowe albert loafers albo chociaż klasyczne balmorale (na co pewnie byłby największy popyt z wymienionych) to już koncert życzeń? Albo coś co mi od dłuższego czasu po głowie chodzi - prawdziwie domowe slippersy A tak schodząc na ziemię, to jak będą różne wersje kolorystyczne obecnie dostępnych loafersów, monków i reszty klasycznych butów to już będzie małe zamieszenie. Dodać do tego balmorale i trzewiki to już będzie naprawdę szaleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Czy coś takiego jak wersje granatowe/szare butów, zamszowe albert loafers albo chociaż klasyczne balmorale (na co pewnie byłby największy podaż z wymienionych) to już koncert życzeń? Odnotuję. Dam znać po powrocie Albo coś co mi od dłuższego czasu po głowie chodzi - prawdziwie domowe slippersyJak będą chętni i współpraca z Yanko będzie układała się po naszej myśli to może być temat na projekt forumowy Jednak przyziemnie to jak będą różne wersje kolorystyczne obecnie dostępnych loafersów, monków i reszty klasycznych butów to już będzie małe zamieszenie. Dodać do tego balmorale albo trzewiki częściowo zamszowe/tweedowe to już będzie naprawdę szaleństwo.No nie chcę za dużo obiecywać na razie ... ale szanse na pewno są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Zgadzam się z Capo. Jakby Yanko zrobiło jakieś trzewiki albo balmorale na smukłym kopycie to byłby kosmos, a i slippery chodzą mi od dawna po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Spieszę zrobić w swojej garderobie miejsce na te buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Jakby Yanko zrobiło jakieś trzewiki albo balmorale na smukłym kopycie to byłby kosmos ... Sam jestem żywo zainteresowany i mam nadzieję się nie zawieść Tymczasem podejrzałem co u Japończyków, bo "Janek" dał cynk, że tam gdzieś aktualnie przebywa http://global.rakuten.com pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Ja tradycyjnie, czy będą dostępne rozmiary 5UK lub 5,5UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Jest zapowiedź ze strony Hiszpanów, iż będzie możliwość zamówienia niestandardowych rozmiarów. Pewnie będziemy oferowali mniejsze i większe w opcji "na zamówienie". W ramach "niestandardowych zamówień" - w tej chwili czekamy na parę butów, gdzie lewy od prawego różni się rozmiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Sam jestem żywo zainteresowany i mam nadzieję się nie zawieść Tymczasem podejrzałem co u Japończyków, bo "Janek" dał cynk, że tam gdzieś aktualnie przebywa http://global.rakuten.com pozdrawiam Brałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 http://item.rakuten.co.jp/crispin/c/0000000109/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 No i wziął pokazał wszystko no Jeżeli coś ze strony (czego nie będzie u nas) szczególnie wpadnie w oko, myślę że również możemy próbować ściągać pod zamówienie na początku. Z czasem będziemy na bieżąco z kolekcjami - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Niestety Daniel i tak by się wydało. W dzisiejszych czasach jest możliwe wyszukiwanie obrazkami google, nic się nie ukryje, szczególnie, że użyłeś bezpośrednich linków Czy oferta europejska jest inna, czy po prostu Yanko jeszcze nie upgrejdował strony ze wszystkimi modelami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Pełen luz - mam nadzieję, pokazywać Wam jak najwięcej i z uwagą wczytywać się w sugestie "Janek" obecnie podróżuje i kontakt jest utrudniony. Na miejscu mamy ponoć zobaczyć sporo więcej. Na dziś nie jestem pewien czy to "więcej", to jest właśnie to, co w linku, czy coś jeszcze. Co do oficjalnej strony Yanko - nie ma na niej wszystkich dostępnych modeli i kolorów. Natomiast te widoczne w linku (jp), będziemy mogli zamawiać. My z kolei będziemy musieli podejmować pewne decyzje, gdyż na początku oferta dostępna w 24h będzie niestety ograniczona. Dlatego, jeżeli tylko któreś modele z linków lub innych stron uznacie za szczególnie interesujące, bardzo proszę sygnalizować w tym wątku najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 (...) Albo coś co mi od dłuższego czasu po głowie chodzi - prawdziwie domowe slippersy (...) Drogi Capo, Może to niezupełnie w temacie Yanko, ale właśnie dziś zamówiłem coś podobnego u Simona Cramptona/Permanent Style. Gdyby ktoś reflektował, chyba jest jeszcze czas Info o stylu, materiale i cenie tutaj: http://www.permanentstyle.co.uk/2013/03/the-perfect-travel-slipper.html Pozdrawiam, Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Link nie działa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Nie wiem, czy Red poprawił, ale mi działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 To jakiś problem techniczny z połączeniem, mi http://www.permanentstyle.co.uk/ działa tak średnio tylko jeden dzień w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anda_7 Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Zgadza się. Link nie chce działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 To jak komuś nie działa z jego lokalizacji permanent style: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Dzisiaj otrzymałem w końcu swoje Yanko (dzięki chłopaki!). But na żywo robi niesamowite wrażenie - kopyto jest dużo bardziej smuklejsze niż na zdjęciach firmowych, a dodatkowo but jest świetnie wyprofilowany wewnątrz i stopa ma też podparcie od spodu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Poprosimy o duuużo więcej zdjęć. Tutaj lub na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Dzisiaj otrzymałem w końcu swoje Yanko (dzięki chłopaki!). But na żywo robi niesamowite wrażenie - kopyto jest dużo bardziej smuklejsze niż na zdjęciach firmowych, a dodatkowo but jest świetnie wyprofilowany wewnątrz i stopa ma też podparcie od spodu. Na zdrowie No właśnie fotki to nasza słaba strona i faktycznie jesteś kolejną osobą, która zwraca nam uwagę, iż na żywo jest zdecydowanie korzystniej. Będziemy nad tym pracować z czasem. Na razie trochę na wariackich papierach ... Mam nadzieję, że "Yanko-Testerzy" z czasem przekażą i Forumowiczom i nam wielu cennych informacji oraz wskazówek Przyjemności w trakcie eksploatacji i wysokiego połysku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Dziękuję Daniel. Co do zdjęć to miałem raczej zdjęcia ze strony Yanko, bo Wasze zobaczyłem dopiero dziś. Maciato - myślę, że koło niedz./pon. coś się powinno pokazać na www.wdrugiejskorze.pl . Jak Ci się podoba model który wybrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Jest świetny. Co prawda nie przepadam za czarnymi butami ale te są hipnotyzujące - niby lotnik ale nakladany nosek, niby adelaides ale nie do końca. Bardzo oryginalne wzornictwo - przykuwają uwagę - pozytywnie oczywiście. Gratuluję wyboru ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi