Szydlowsky Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec @papiez_ na blogu Jana Adamskiego była grafika pokazująca jak to prawidłowo wykonać 😉 , żadna filozofia ale wiem że czasem trudno się tłumaczy "komuś kto wie lepiej" 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EleganckiJan Napisano 30 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec W dniu 26.07.2024 o 20:47, Szydlowsky napisał: @papiez_ na blogu Jana Adamskiego była grafika pokazująca jak to prawidłowo wykonać 😉 , żadna filozofia ale wiem że czasem trudno się tłumaczy "komuś kto wie lepiej" 😄 pierwszy raz tak widzę piękne wykonana zakładkę u nogawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R90 Napisano 30 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień Dzień dobry wszystkim, jak wygląda aktualnie sytuacja z polecanymi krawcami w 3mieście? Starałem się zrobić rozeznanie po ich social mediach/stronach www, ale to co tam zobaczyłem …. no powiedzmy, że nie zachęca (poza aktywnością pana Dawida Kuklińskiego na linkedin). Stąd pytanie - kogo polecacie na uszycie garnituru (pełny bespoke, najlepiej bez klejenia). Aktualnie noszę m2m z tailors club ale nie jestem zadowolony z wygody garniturów (może za wiele oczekuję no ale to się dowiem). pls help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 30 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień Poza Dawidem i Sergiejem Tarasenko chyba nic w tej samej lidze się nie znajdzie (disclaimer: nie mieszkam w Trójmieście) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 30 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień Ostatnio w Gdańsku zaczęło działać Dapper's (przyjmują w butiku Nie tylko dla Dżentelmenów). Pierwsze realizacje wyglądają bardzo intrygująco: https://www.instagram.com/dappers_bespoke/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 9 Październik Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik W dniu 30.09.2024 o 13:45, R90 napisał: Stąd pytanie - kogo polecacie na uszycie garnituru (pełny bespoke, najlepiej bez klejenia). @Ernestson czyli https://dawidkuklinski.pl/ - bo możesz zaufać tej współpracy i wyjdziesz na tym dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 9 Październik Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik @Ernestson czyli https://dawidkuklinski.pl/ - bo możesz zaufać tej współpracy i wyjdziesz na tym dobrze.Poza Panem Tarasenka jedyną osoba szyjąca na wysokim poziomie w naszej części kraju. Swoją drogą Dawid mocno wszedł w rynek niemiecki. Tamtejsi klienci są obecnie mocnym punktem, a recenzje potwierdzają wysokie umiejętności Dawida. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi