adwa Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Zapas jest zawsze w szwie na plecach. Natomiast od samego patrzenia na zdjęcia mam wrażenie, że jest bardzo niewygodnie - też wymieniłbym na większy. Ile jest tego zapasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Nigdy nie mierzyłem, ale na poprzedniej stronie tego wątku zamieściłem zdjęcie tego szwu już po wypuszczeniu materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodborne Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Czy nogawki również mają zapas do ewentualnego poszerzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petersonka Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Dzięki wielkie za pomoc, wymienię na 44 i pewnie dam Wam znać jak to wygląda Jak widzicie kwestię rozkompletowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Myślę, że rozkompletowanie może się udać. Szczególnie spodnie są do wykorzystania z inną marynarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin27 Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Garnitury w kratę raczej mają to do siebie, że ich "kradzione" części dobrze się komponują z innymi rzeczami. Jeżeli tylko będzie to dobrze dobrane pod względem gramatury i koloru to będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Mam prośbę o merytoryczne wsparcie. Coś do poprawy, czy szukać innych rozmiarów. Pierwsze 3 zdjęcia to Lazio 48, następne (ciemniejszy kolor) to Napoli 48. Moim zdaniem zdecydowanie Lazio. Lokalizacja guzika w Napoli i/lub inne właściwości kroju robią coś dziwnego z proporcjami. Btw: dzięki za zdjęcia, zobaczenie danego modelu na tzw. normalnych ludziach w naturalnych, niewystudiowanych pozach sporo mówi o danym kroju.Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucasd Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Czy wymiana guzików na rogowe w Washingtonie ma według was sens? Czy to zabawa nie warta świeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Czy nogawki również mają zapas do ewentualnego poszerzenia?Raczej nie. Zapas jest zwykle w pasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Panowie ile trwa standardowo czas dostarczenia przesyłki z SuSu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 od 3 do 5 dni roboczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Jeżeli zamówisz powiedzmy w poniedziałek rano, to przesyłka będzie najpóźniej w czwartek. Czasami jest o jeden dzień szybciej. Wczoraj (wtorek) odsyłałem koszule, UPS pokazuje, że doręczenie będzie na czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Nie no rozmiary 2X są dla korpulentnych więc to absurd Nie mam doświadczeń z SuSu ale jeżeli w tabelach na ich stronie są podawane wymiary marynarek (do sprawdzenia) to wg. mnie właściwym rozmiarem dla Ciebie byłby 106. Konieczne byłoby skrócenie rękawów. Marynarka w rozmiarze 106 przyszła i o dziwo rękawy są idealne Obędzie się bez poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Czy któryś z forumowiczów użytkuje walizkę SuSu Race Case? Jestem ciekaw opinii na temat tego produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Ja sie poważnie zastanawiałem, ale odpuściłem. Jest bardzo droga, jeździ tylko w dwóch kierunkach (praktyczne są walizki pokładowe z kołami obracającymi się o 360 stopni), a nie wyobrażam sobie, żebym miał używać hulajnogi. Wielkim hitem chyba ta walizka nie była, bo odwiedzam lotniska ok. 4 razy w miesiącu i jeszcze nikogo z nią nie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Z innej behczki: duży plus dla SuSu za tkaninę zastosowaną w niebieskiej marynarce Jort z perłowymi guzikami, o której już pisałem. Była mocno testowana, leciała w bagażu, noc spokojnie powisiała i nie ma ani śladu zagniecenia (choć lekkie na plecach, te znane nam wszystkim "od siedzenia", początkowo były). To jakaś magia, w życiu czegoś podobnego nie widziałem przy tak cieniutkiej tkaninie. Zaznaczam, że moje "zwykłe" marynarki po dniu pracy mają już permanentne harmonijki na łokciach i w okolicach pach (od siedzenia z łokciami na biurku i okazjonalnego żywego gestykulowania). Tutaj rękaw cały czas jest jak nowy, jeśli się na chwilę pogniotła, to tylko na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Jakby ktoś się zastanawiał nad lnianą Havaną http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-niebieski-g%C5%82adki/C947.html?cgid=Jackets rozmiar 54 jest wg mnie rozmiarem 52 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Jeżeli zamówisz powiedzmy w poniedziałek rano, to przesyłka będzie najpóźniej w czwartek. Czasami jest o jeden dzień szybciej. Wczoraj (wtorek) odsyłałem koszule, UPS pokazuje, że doręczenie będzie na czwartek. Zapłaciłem w piątek późnym popołudniem a dopiero wczoraj wieczorem wyszło z magazynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucasd Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Z innej behczki: duży plus dla SuSu za tkaninę zastosowaną w niebieskiej marynarce Jort z perłowymi guzikami, o której już pisałem. Była mocno testowana, leciała w bagażu, noc spokojnie powisiała i nie ma ani śladu zagniecenia (choć lekkie na plecach, te znane nam wszystkim "od siedzenia", początkowo były). To jakaś magia, w życiu czegoś podobnego nie widziałem przy tak cieniutkiej tkaninie. A co to za material dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 A co to za material dokladnie?I który to konkretnie model Jort? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 materiał to "S140's wool by Vitale Barbers Canonico", a model: C879. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Paczka w końcu dotarła,pierwszy zakup mam za sobą.Swoja droga jestem zaskoczony wysoką jakością polówki,za tak atrakcyjną cenę.Włoscy producenci życza sobie 2razy tyle za podobny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Teraz to już dla Ciebie nieważne, ale zapomniałem napisać, że maile informujące o wysyłce ostatnio przychodzą z nawet jednodniowym opóźnieniem, gdy przesyłka jest już w drodze. Numer paczki jest też widoczny na koncie klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Teraz to już dla Ciebie nieważne, ale zapomniałem napisać, że maile informujące o wysyłce ostatnio przychodzą z nawet jednodniowym opóźnieniem, gdy przesyłka jest już w drodze. Numer paczki jest też widoczny na koncie klienta. moja marynarka zamówiona w przedsprzedaży miała być wysyłana po 16 maja a wysłali już ją 13. Doręczenie było planowane na 19 maja a faktycznie było już 17 W moim przypadku wysyłka to były dwie miłe niespodzianki BTW to była moja pierwsza marynarka od nich i bardzo zdziwiłem się (pozytywnie) jak są one pakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 moja marynarka zamówiona w przedsprzedaży miała być wysyłana po 16 maja a wysłali już ją 13. Doręczenie było planowane na 19 maja a faktycznie było już 17 W moim przypadku wysyłka to były dwie miłe niespodzianki BTW to była moja pierwsza marynarka od nich i bardzo zdziwiłem się (pozytywnie) jak są one pakowane. A dostałeś też do niej pokrowiec? To mnie przyjemnie zaskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi