Styleman Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Ja się nie obrażam ,jestem dziadkiem i to jest prawda. Kiedyś zaprezentuje się z wnuczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Ja się nie obrażam ,jestem dziadkiem i to jest prawda. Kiedyś zaprezentuje się z wnuczka. Chciałbym, żeby mój dziadek miał taki styl Jestem na tak. -- W sumie najbardziej podoba mi się właśnie połączenie muchy i swetra, natomiast mam mieszane uczucia co do koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Tu mam dżinsową koszule,połączenie do spodni. Dziękuję za mile słowa.A to kawałek mojej historii. http://elwirastadnik.wordpress.com/2013 ... k-buntu-2/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 @Styleman - fryzura dużo daje, w końcu nie wyglądasz jak dziadek A co do zestawu to bez sweterka byłoby zdecydowanie lepiej, kiepski wzó. Lepiej jakiś kardigan @ NastyKanasta minimum kindersztuby a powściągnąłbyś się od uwag dotyczących fryzury... @constantin - kolego, to był komplement, nie wyjeżdżaj mi tu z kindersztubą. Szarmant zresztą już to przechodził na swoim blogu. Odsyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 @ NastyKanasta, średnio mnie interesuje kto "już to przechodził", uważam, że fragment Twojego zdania " w końcu.... dziadek" jest niestosowny i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreseczek Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 constantin przesadzasz jakby nieco. To nie jest piaskownica, wszędzie jakies przytyki mogą się zdarzyć. tutaj moim zdaniem wiele nastyKanasta nie zawinił. Nie popadajmy w paranoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 @constantin - z góry ująłeś określenie dziadek w sposób negatywny, nadając mojej wypowiedzi taki charakter. Przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 @constantin - z góry ująłeś określenie dziadek w sposób negatywny, nadając mojej wypowiedzi taki charakter. Przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się.No raczej a posteriori...proszę dajmy już tym semantycznym rozważaniom odetchnąć, pozostając przy swoich racjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Casualowy spacer z psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Kolega na uczelni stwierdził, że podobnie do George'a Lazenby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Nie masz wrażenia, że marynarka jest za długa, co potęguje wrażenie większej szczupłości ciala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Lazenby był raczej zwalistym typem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Lazenby był raczej zwalistym typem Okazuje się, że wystarczy założyć golf do marynarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Lazenby był raczej zwalistym typem Okazuje się, że wystarczy założyć golf do marynarki... Do bondowskiej kompleksji z pewnością mi daleko, rzeczony aktor jednak był pierwszym skojarzeniem, które przyszło mojemu znajomemu na myśl. Myślę, że ubiór w pewnych sytuacjach staje się narzędziem autokreacji, w efekcie której możemy choć przez chwilę wcielić się w inną niż na co dzień rolę. Prezentowany powyżej strój na pewno będzie u mnie wywoływał bondowskie konotacje, mimo że do Bonda bardzo mi daleko pod wieloma względami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Styleman, jakby powiedziała moja mama "Załóż czapkę bo jak na Ciebie patrzę to mi zimno"/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murs Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 @Styleman: nie podoba mi się @Secondhand Dandy: w miarę fajnie, ale wyrzucił bym ten golf na rzecz czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 @Secondhand Dandy: w miarę fajnie, ale wyrzucił bym ten golf na rzecz czegoś innego "Coś innego" to bardzo pojemne określenie, mógłbyś sprecyzować? Nie masz wrażenia, że marynarka jest za długa, co potęguje wrażenie większej szczupłości ciala? To juz nie pierwsza taka opinia, więc chyba cos jest na rzeczy. W pozycji stojącej sięga ona tam, gdzie kończy się wypukłość siedzenia, ale może to ten pinstripe tak wydłuża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murs Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 hmm dla mnie fajne by wyglądało z t-shirtem v-neck pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 hmm dla mnie fajne by wyglądało z t-shirtem v-neck pod spodem Ale kolega i tak sam z siebie wygląda trochę nierzeczywiście, a la Modigliani, dokładać mu jeszcze jedno coś wydłużające w szpic, czy to nie przesada? Przy tak silnie zaznaczonym typie fizycznym ja bym raczej już tonował. Oczywiście to tylko moja osobista opinia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Styleman na rockowo- skory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Styleman w wersji hardcore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Hej! Jak niewiele jest potrzebne, aby zmienić wygląd zestawu: lewa strona wczoraj, prawa dzisiaj. Inne, bardziej dopasowane spodnie oraz dołożony szalik. Trochę inaczej założona czapka. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Oho, ale wysyp! Jadę ze swoim: (na blogu więcej) (Siema Vislav) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Vislav - jako stały czytelnik Twojego bloga również serdecznie witam po dłuższej przerwie. A żeby było na temat - zestaw po prawej dużo bardziej mi się podoba - zwłaszcza szalik - wespół ze spodniami nadaje życia całości. "Stylizacja" po lewej taka trochę typowo robocza. Jakbym sprzątał ogród po zimie to pewnie ubrałbym się podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Vislav - jako stały czytelnik Twojego bloga również serdecznie witam po dłuższej przerwie. A żeby było na temat - zestaw po prawej dużo bardziej mi się podoba - zwłaszcza szalik - wespół ze spodniami nadaje życia całości. "Stylizacja" po lewej taka trochę typowo robocza. Jakbym sprzątał ogród po zimie to pewnie ubrałbym się podobnie Dokładnie tak to wygląda. Tę po lewej na swoim blogu nazwałem szyper, lub stróż kamienicy w portowym miasteczku. I rzeczywiście tę po prawej uważam za bardziej udaną z nazwą fashion vs.style. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi