constantin Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Moim zdaniem lepsza byłaby albo gładka błękitna albo kratka, paski w tym zestawie nie przekonują mnie, ale oczywiście to subiektywne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniaczek Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 W Anglii setki ludzi chodzi właśnie w takim zestawie w kratkę. Odświeżająco jest zobaczyć paski. Kurtka mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 <ciach> Koszmarkowe buty Lasocki CCC Z góry przepraszam za bezpośredniość ale po co je nosić/kupować skoro ma się o nich takie a nie inne zdanie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Moim zdaniem lepsza byłaby albo gładka błękitna albo kratka, paski w tym zestawie nie przekonują mnie, ale oczywiście to subiektywne.. Dzięki za komentarz, na obronę tego outfitu dodam tylko że masakrycznie fatalna jakość zdjęć (wrzucałem na szybko i nie sprawdziłem jak to wygląda, mea culpa) nie oddaje piękna kolorów tej koszuli - no żywo wygląda to zdecydowanie lepiej, choć to tylko moje subiektywne odczucie ale czułem się w tym zestawie bardzo pewnie i swobodnie. W Anglii setki ludzi chodzi właśnie w takim zestawie w kratkę. Odświeżająco jest zobaczyć paski. Kurtka mnie nie przekonuje. Merci kurtka w sumie zwykła w typie (chyba) harringtonki, ale ma ogromnego plusa gdyż genialnie oddycha (Geox Respira) i dlatego znalazła się w mojej szafie (a i cena była ułamkiem tej ze normalnego sklepu) Z góry przepraszam za bezpośredniość ale po co je nosić/kupować skoro ma się o nich takie a nie inne zdanie? Słuszne pytanie, więc sie bynajmniej nie obrażam i karnie odpowiadam, zakup tych butów miał kilka celów: 1. będąc jakiś czas temu pod wpływem wpisu na blogu Michała (Mr.Vintage) postanowiłem sprawdzić na własnej skórze czy się przekonam do butów które jeszcze do niedawna miałem za "dziadkowe". 2. kosztowały ok 100zł więc sa idealne do tego abym naczył się w nich chodzić (cyklicznie obcieram je o wszelkie możlwie przeszkody terenowe jak półki, schody itp, wcześniej biegałem w sportowym obuwiu i jakoś inaczej się w nich chodziło ) oraz dbać o skórzane buty, staram się wyrobić w sobie nawyk czyszczenia, pastowania i chowania do prawideł ; gdybym jako pierwsze kupił jakieś piękne o drogie brogsy za 800 czy więcej zł to bym je skatował pewnie w 3 m-ce i był by ból. 3. kupiłem je zanim trafiłem tu i mogłem się radzić Was, ekspertów w dziedzinie 4. one, tak naprawdę,podobają mi się choć wiem że mają dużo wad, a słowa "koszmarkowe" użyłem gdyż podejrzewam jakie Wy je oceniacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 4. one, tak naprawdę,podobają mi się choć wiem że mają dużo wad, a słowa "koszmarkowe" użyłem gdyż podejrzewam jakie Wy je oceniacie Pamiętaj, że to nie eksperci z forum chodzą w Twoich butach, więc nie im się mają podobać.: ) Owszem, ktoś ma prawo krytyki, ale to Twoje stopy, Twoja wygoda, Twój wygląd. Mądrych rad warto słuchać, ale nie wolno ślepo ich przyjmować, każdy ma swój rozum, swój gust, swoje potrzeby związane z obuwiem (czy z każdą inną rzeczą), więc wszystkim pasowało nigdy nie będzie. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Pamiętaj, że to nie eksperci z forum chodzą w Twoich butach, więc nie im się mają podobać.: ) Owszem, ktoś ma prawo krytyki, ale to Twoje stopy, Twoja wygoda, Twój wygląd. Mądrych rad warto słuchać, ale nie wolno ślepo ich przyjmować, każdy ma swój rozum, swój gust, swoje potrzeby związane z obuwiem (czy z każdą inną rzeczą), więc wszystkim pasowało nigdy nie będzie. Pozdrawiam Zgadzam się w całej rozciągłości i dlatego właśnie jeszcze nie nabyłem żadnych z proponowanych mi wcześniej (większość co prawda już wyprzedanych ale 1 czy 2 pary po prostu mi się nie podobają) więc szukam dalej kompromisu między tym co mi się podoba a tym jak powinien wyglądać klasyczny but w którym przechodzę nie jedną wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Pi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Casualowo, ot po prostu. teoratycznie tak ale porównując to jak casualowo wyglądają koledzy na zdjeciach w tym temacie to zacząłem się zastanawiać czy nie wyglądam zbyt luźno nawet jak ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Ładnie, wymieniłbym tylko kaszkiet na ciemniejszy albo szary mniej więcej w kolorze marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniaczek Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Pafcio0, Bardzo ładna marynarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 powrót z piątkowego piwka kurtka McNeal sweter Wolsey koszula Stenströms jeansy PoloRL buty CCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 A że w sobotę do roboty do na luźno kurtka Geox Respira koszula FQ1922 spodnie sztruksy McNeal buty Guess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Nie sądziłem, że kiedyś napiszę coś podobnego, ale buty z CCC wyglądają dużo lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Nie sądziłem, że kiedyś napiszę coś podobnego, ale buty z CCC wyglądają dużo lepiej... z racji iż cały czas próbuję "ogarnąć" temat butów to spytam czy chodzi o ogólny kształt tych guessów czy to że traktuję je po macoszemu i nie wypielęgnowałem ich przed założeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Kształt. Te z CCC nie mają porywającego kopyta, natomiast nadrabiają odrobinę celowaniem w klasyczne brogsy. Z drugiej strony Guessy, ze swoim kształtem a la kapcie z H&M - tutaj niewiele da się poprawić jakością, czy stylistyką detali. Takie jest moje odczucie w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 ... Z drugiej strony Guessy, ze swoim kształtem a la kapcie z H&M ... Rozbroiłeś mnie ale w sumie trafiłeś w samo sedno, faktycznie są jak kapcie jeśli chodzi o względy noszenia się, są mega wygodne i lekkie, pewnie przez to że skóra jest cienka i mają kauczukową podeszwę. A co do wyglądu to mi się podobają i będę tego bronił do upadłego (jak Francja swej suwerenności podczas II WŚ ) Zdjęcie wyszło nie korzystnie, faktycznie wyglądają lepiej (zwłaszcza jak już je dziś troszkę wypastowałem) - wrzucę później do wątku o butach lepsze zdjęcie będzie można ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prw Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Czas na debiut, z góry przepraszam za jakość zdjęć(nie posiadam zbyt dużych zdolnosci ;]). Jedno zdjęcie usunięte (patrz niżej) " #1 nigdy nie fotografuj się od dołu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Oj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prw Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 #1 nigdy nie fotografuj się od dołu (chyba że jesteś długonogą laską i jeszcze chcesz sobie te nogi wydłużyć) -- sam popatrz na perspektywę na dwóch pierwszych zdjęciach: szerokie biodra, wąskie ramiona. Nawet gdyby było dobrze, trudno byłoby to zauważyć, choćby dlatego, że się wydaje, że marynarkę masz zapiętą prawie na podgardlu. Krawat zrąbią P.T. Koledzy, mnie się natomiast podoba faktura marynarki (ale do krawatu nie pasuje kompletnie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Marynarka ładna. Zrobisz fotkę, kiedy zapięty jest tylko ostatni guzik? Mógłbyś zrobić zdjęcie samego krawata w większej rozdzielczości? Koszulę bym wymienił na inną (w tym zestawie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prw Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Co do zdjęcia z dołu było to podyktowane faktem braku fotografa i telefon z włączonym samowyzwalaczem ustawiłem na krześle... Pomysł z ostatnim guzikiem dobry, dziwi mnie, że sam na to nie wpadłem, jednak lekko widoczny jest już "X", talia jest akurat pośrodku między jednym a drugim guzikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Krawat świetny, napisz coś o nim więcej. Ps. Jak edytujesz posta i wyrzucasz fotkę, to napisz o tym. Inaczej post kolegi niżej traci sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prw Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Krawat to 100% jedwab firmy Liberty, jest on w moim mniemaniu szeroki(9cm), zakupiony wczoraj z second-handu za całe 3 złote ;] dlatego też miałem go w plecaku, postanowilem zrobic eksperyment i go założyłem, niektórym sie podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi