Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 12 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Repatynowane Cheaney dla forumowego kolegi, bazowy kolor brąz 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Arsen - ponownie rewelacyjna praca. Przyjdzie dzień, że również coś zamówię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Dzięki i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Jak zawsze klasa! Gratulacje! Właściciel proszony o fotkę z nimi nad tym fajnym błękitnym basenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 @ arsen - wielkie dzięki za ogromny wysiłek włożony w finalny efekt! Nie tylko umiejętności i znajomość chemii, ale przede wszystkim twoje zaangażowanie jest godne polecania każdemu, kto myśli o kolorowych butach. Na początku buty wyglądały tak : https://instagram.com/p/2A5AVguFod/?taken-by=a_b_e_r_n - wybaczcie linki, ale nie potrafię wklejać instagramowych fotek. Jeden z nich był mocno wysuszony i wyblakły od prezentacji w witrynie sklepowej. Kupiłem je okazyjnie z zamiarem samodzielnego pobawienia się w malowanie. Spodobały mi się jednak tak bardzo, że nie odważyłem się samemu podjąć tego zadania. Było ono trudne, bo nawet po skrupulatnym oczyszczeniu buty nadal pozostawały brązowe ( https://instagram.com/p/2OUt4TOFn3/?taken-by=a_b_e_r_n) a na brązie, każdy położony niebieski stawał się natychmiast ciemnym granatem. Najłatwiej byłoby podrasować pierwotny kolor zamiast walczyć o marzenia, ale wymarzyłem sobie niebieskie loafersy i zależało mi na możliwie niejednolitej barwie. Dzięki przesyłanym w trakcie pracy zdjęciom wyobrażam sobie, jak ciężka była walka o osiągniecie kontrastu. Jeszcze raz dziękuję arsenowi za zrobienie wszystkiego co możliwe, żeby buty wyglądały tak jak sobie to wymyśliłem. Właśnie do mnie dotarły i mogę tylko potwierdzić swoje zadowolenie z efektu. @ saphir.pl - zdjęcie nad basenem uwieńczy tą historię za jakieś dwa miesiące. Czasem trzeba trochę popracować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Szczerze gratuluję. Właścicielowi, butów, Panu Arsenowi, talentu. Świetne buty, nie tylko kolor. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Na początku myślałem, że to dla blueloafers 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Barkery po 'rekoloryzacji' u kolegi Szewc24.pl. Przed: i po: ...Ja jestem zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Wcale się nie dziwię. Ładne kopytko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 pierwsze ruchy pędzla na podeszwie - jutro ruszam pełną parą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Trzymam kciuki Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Otwieram popcorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Kiedy premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Pierwsza warstwa, jutro cd. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 No to chlup za powodzenie patynacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Malowaniu cały czas towarzyszy JD, tylko szybko "wysycha" i muszę uzuzupełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 To do dna i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Druga warstwa, zieleń robi się bardziej soczysta, zgodnie z planem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Jaki następny krok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Trzecia warstwa i cieniowania, potem na sztalugę i malowanie podeszwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 22 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Jeszcze tylko podeszwa, wosk i rozdziewiczenie na chodniku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Krzysiek, bardzo ładne cholewka wyszła, gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 No i mamy kolejnego mistrza! Pięknie wyszło, gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 No i mamy kolejnego mistrza! Pięknie wyszło, gratuluję! mistrzem to jest Andrzej, ja go tylko próbuję naśladować minimalnie bym coś jeszcze w nich zmienił - przy następnych będzie idealnie i teraz tylko zastanawiam się nad kolejnym butem, oksfordy czy pojedyńcze monki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Piękna patyna w bardzo ładnym kolorze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi