qwertasdf Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 https://www.sklep.wittchen.com/product/5776/buty-meskie.html r.42-43http://www.bata.pl/web/katalog/web-katalog-2-mezczyzni-polbuty/97536-shoe r.40-46 http://www.zalando.pl/kiomi-the-dressy-lace-up-oksfordki-brazowy-k4412a01a-708.html r.40 jak na taką cenę to tragedii chyba nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Chyba wezmę te buty od firmy Bata. Dzięki i oczywiście będę wdzięczny za kolejne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Nie bierz Baty. Zdarza się, że jakość butów jest tak słaba, że nie warto nawet za połowę tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Dzisiaj zobaczyłem te buty, http://wojas.pl/produkt/12731# , inne zdjęcia tutaj: http://allegro.pl/buty-polbuty-wojas-wingtip-blucher-brogues-40-41-i4003687608.html. Ale znowu to znowu 60 zł do http://www.zalando.pl/gordon-and-bros-levet-eleganckie-buty-brazowy-gb612a001-o11.html, a różnica w jakości pewnie dość spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Jak możesz wydać 469 zł to nie zastanawiaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 429 zł Bierz Gordony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Mi się pokazuje 469. To są Levet 2318? Właśnie szukałem w moim rozmiarze, a tutaj są wszystkie i to taniej niż gdzie indziej, skąd oni to biorą? Nawet nie pomyślałem, żeby zajrzeć za nimi na Zalando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 469 zł - 40 zł rabatu = 429 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 przy zamówieniu wpisz kod KUPTERAZ4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Niestety jako uczeń nie jestem w stanie wyczarować 130zł, które wykraczają ponad mój budżet. Będę się musiał zadowolić czymś tańszym, tym bardziej że potrzebuję butów dość prędko. Czyli chyba najlepiej wypadną Wojasy w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 przy zamówieniu wpisz kod KUPTERAZ4 Och, to świetna informacja, dziękuję. To ma jakiś limit czasowy? Inna sprawa że te buty wyglądają nieco inaczej, niż na stronie Gordon&Bros. Najlepiej zauważalne po inaczej wykonanym logotypie firmy wewnątrz buta i na podeszwie. Jak to rozumieć? Czy to normalna sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babelpoznan Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Czy może ktoś wrzucić jak naprawdę wyglądają te brązowe Gordony? Najlepiej zdjęcie w jakimś świetle dziennym, bez zbędnych zabaw aparatem, obróbką etc, bo zamierzałem kupić w kolorze Tan, ale skoro taka promocja to poważnie zastanawiam się nad kupnem brązowych Z góry serdecznie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Inna sprawa że te buty wyglądają nieco inaczej, niż na stronie Gordon&Bros. Najlepiej zauważalne po inaczej wykonanym logotypie firmy wewnątrz buta i na podeszwie. Jak to rozumieć? Czy to normalna sytuacja? Normalna. Zapewne na stronie G&B są zdjęcia starszych partii. Nowe modele mają już takie oznakowanie jak te ze strony Zalando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Poza tym na Zalando nic nie ryzykujesz; możesz nawet zamówić dwie, trzy pary, żeby dopasować rozmiar i ocenić kolor na żywo - przesyłka i zwrot są bezpłatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Tylko najpierw trzeba zapłacić za te 3 pary - na krechę raczej nie dają A na zwrot kasy się trochę czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 To raczej oczywiste - za wygodę trzeba płacić. A z tym czasem bym nie przesadzał - jak masz kartę kredytową, to w ciągu jednego cyklu spokojnie się wyrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 To raczej oczywiste - za wygodę trzeba płacić. A z tym czasem bym nie przesadzał - jak masz kartę kredytową, to w ciągu jednego cyklu spokojnie się wyrobisz. Napisałeś to przeczytawszy wcześniejsze posty zainteresowanego, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Och, to świetna informacja, dziękuję. To ma jakiś limit czasowy? Szczerze nie wiem, dzialał jakieś 2 tygodnie temu i działa taraz, jeśli przestanie to pisz, poszukam innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Tak, i to ze zrozumieniem; a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Czy może ktoś wrzucić jak naprawdę wyglądają te brązowe Gordony? Najlepiej zdjęcie w jakimś świetle dziennym, bez zbędnych zabaw aparatem, obróbką etc, bo zamierzałem kupić w kolorze Tan, ale skoro taka promocja to poważnie zastanawiam się nad kupnem brązowych Z góry serdecznie dziękuję! Dzisiaj klikałem to tan też tam jest, podpisany jako beżowy, wygląda oczywiście na zdjęciu znacznie żywiej od ciemnych kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Właśnie mi się dużo bardziej podobają te 'beżowe'. Tylko teraz pytanie, które są bardziej uniwersalne? Znowu nie mam paska w takim kolorze, mam brązowy, a to raczej pasowało nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Nie jestem chociaż średnim znawcą jest większość osób tutaj, ale tutaj bym się odezwał, że... Na mój gust, jeśli już zakładasz takie buty, to ewidentnie idziesz w stronę casualu, nie wypadałoby raczej aż tak dbać o zbieżność koloru. Już mówisz: okej, sytuacja nie jest jakaś bardzo poważna (do takich są ciemne buty), więc może nawet nie pasowałoby idealnie dopasowywać koloru. Z tego co wiem, póki nie będzie czarny, to wszystko "dozwolone", załóż taki pasek jaki ci się spodoba. Ogólnie w różnych pismach modowych itp. takie buty są łączone i z brązowym paskiem, i takim bardziej piaskowym, i nawet różnymi soczystymi kolorami tęczy (oczywiście standard to żeby kolor jednak był w podobnych okolicach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babelpoznan Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 Faktycznie są, dzięki za informację! A czy w takim układzie ktoś jest w stanie zrobić zdjęcie któregokolwiek z tych kolorów? Bo jak wiadomo zdjęcia na stronach nigdy nie oddają rzeczywistości, a jedyne autentyczne zdjęcia jakie znalazłem to wersji Tan: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1726-sprzedam-gordon-bros-levet-2318-rozmiar-44/#entry94305 http://forum.butwbutonierce.pl/topic/896-gdzie-mo%C5%BCna-kupi%C4%87-szukam-poszukuj%C4%99/page-43#entry96133 Szczerze mówiąc nie wyglądają choćby w połowie tak dobrze jak na stronie producenta stąd moje wahania dotyczące tego którą parę kupić. Zamierzam je nosić głownie do ciemnogranatowych oraz grafitowo-szarych jeansów, brązowych chinosów (coś w ten deseńhttp://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/29060450v1822a00b710/T/340x340/C/FFFFFF/url/villain-owen-chinosy-brzowy.jpg) oraz aby pasowały do szarego lub brązowego garnituru jeśli zdecyduję się takowy kupić. W mojej garderobie dominują odcienie brązu i granatu. Co byście polecali? Jeśli Tan wyglądają tak jak na zdjęciach powyżej to zdecydowanie Braun lepsze, ale z drugiej strony patrzącna zdjęcia na wielu stronach sklepów czy producenta Tan wydają się dużo bardziej żywe i odpowiednie na okres wiosna-jesień. Pozdrawiam,Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 Podpastujesz trochę, i kolor się podkręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babelpoznan Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Oczywiście, że zarówno jedne jak i drugie można trochę "podkręcić" i doprowadzić do lepszego wyglądu - sęk w tym, że chciałbym wiedziećjak one naprawdę wyglądają aby wiedzieć na czym stoję i jaka jest sytuacja wyjściowa. Całe życie kupowałem w sklepach naziemnychi to jest pierwszy raz gdy planuję coś kupić online bez oglądania i przymierzania, a nie chciałbym się rozczarować zwłaszcza, że to nie są drobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi