OldFriechand Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń https://www.chatham.co.uk/pacific-g2-deck-shoe-stone wygląda to na oficjalną stronę producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Jaka strona taki producent pewnie. Ja bym beżowych butków na grilla z kolegami nie zakładał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty W dniu 29.01.2024 o 01:36, OldFriechand napisał: Za tą stronę zabierałem się już kilka razy, ponieważ działa bardzo wolno. Ta tabelka też trochę nie za bardzo - brakuje numeru EURO 47, a de facto mają nawet połówki. Zresztą dla żeglarskich i tak już dla UK13 pokazuje brak dostępności, przy dodaniu do koszyka. Ceny też zdążyły wrócić do katalogowych. @OldFriechand Udało Ci się coś zamówić na promce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldFriechand Napisano 9 Luty Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty Nie nie chciałem się bawić w odsyłanie do Wielkiej Brytanii a nie byłem pewny co do rozmiarówki. Poczekam aż coś wpadnie na zalando lounge a w ostateczności kupię buty z decatlona. I tak nie wiem czy je polubię 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Z Decathlona podobnie jak Timberlandy są robione w Portugali, zakładam, że w tej samej fabryce. Jakichś wyraźnych różnic w jakości nie zauważyłem. Niestety buty kilku marek które mierzyłem, są dosyć obszerne. Przeszkadza mi to w pięcie, bo mi lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec Aktualnie w ZL są Marc O'Polo w jednej z kampanii za 259 zł. Produkcja portugalska. Marc O'Polo - NADAL 2C - Buty żeglarskie - jasnobrązowy - Ekskluzywna moda online w dobrych cenach | Lounge by Zalando (zalando-lounge.pl) Jakościowo moim zdaniem lepsze od Timberlandów, Sebago i Decathlonu do których się przymierzałem. W rozmiarach 46-47, one są jakieś sflaczałe, jakby materiał cholewki nie mógł unieść całej konstrukcji. Jeszcze bardziej polecam z marki Cafenoir. Produkcja włoska. Na żywo prezentują się znaczenie lepiej niż na poniższych zdjęciach. Aktualnie nie ma ich w kampanii na ZL. Ale zapewne jeszcze będą. W ZL jeszcze złapałem Timberlandy z lini American Craft na Vibramie. Ale to już była pochodna butów żeglarskich (z tego co szukałem jest też bardziej prawilna odmiana). Jakościowo top w porównaniu do tych seryjnych. Aktualnie na ZL można je znaleźć w wersji brązowej i granatowej, ale cena już zachęcająca nie jest -> Timberland - Oksfordki - ciemnobrązowy - Ekskluzywna moda online w dobrych cenach | Lounge by Zalando (zalando-lounge.pl) Wszystkie trzy objętościowo kopyto mają OK pod moją nieco trudną stopę, ale rozmiaru 46,5-47 brak. Szukam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec Wreszcie coś mi siadło na stopie. Earl 13 Suede Pattini Navy Lining – Melvin & Hamilton (melvin-hamilton.pl) Marka raczej projektuje kolorowe potworki. Ale te są dosyć stonowane. Kopyto jednak jest odległe od klasycznego modelu od Sperry. Jest zdecydowanie smuklejsze. Na zdjęciach ze strony wyglądają dosyć słabo, na modelu jako tako. Na żywo kolor jest dosyć głęboki i wyglądają dosyć jakościowo. Co o nich myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlone Napisano 20 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień Część! Szukam butów żeglarskich dla szerokiej stopy w okolicach 150€. Idealnie, żeby były szyte, a nie klejone. Sebago ma szerokie modele, ale na ich stronie nie ma aktualnie takiej opcji dla mojego rozmiaru (rozmiar 42). W Klasyczne Buty jest obecnie Berwick z oznaczeniem szerokości G - to, czego potrzebuję. Jednak mam nieprzyjemne doświadczenia związane z KB i cena przekracza mój budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlone Napisano 20 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień On 3/12/2024 at 4:03 PM, tryhp3 said: Wreszcie coś mi siadło na stopie. Earl 13 Suede Pattini Navy Lining – Melvin & Hamilton (melvin-hamilton.pl) Marka raczej projektuje kolorowe potworki. Ale te są dosyć stonowane. Kopyto jednak jest odległe od klasycznego modelu od Sperry. Jest zdecydowanie smuklejsze. Na zdjęciach ze strony wyglądają dosyć słabo, na modelu jako tako. Na żywo kolor jest dosyć głęboki i wyglądają dosyć jakościowo. Co o nich myślicie? Kupiłem na ZL ich buty (model Pierce 25) z rabatem dużym rabatem. Było ~900zł, kupiłem za 389+. No i to jest ich prawdziwa cena. 1. Konstrukcja cementowa 2. Ogólnie rzecz biorąc, buty nie dają uczucia solidnego produktu. Są podobne do butów Skechers. Wyglądają jak buty, ale wrażenia są bardziej podobne do sneakersów. 3. Za taką cenę chciałbym, żeby rozmiary były podane dokładniej. Wziąłem swój zwykły rozmiar, chociaż ZL zalecał brać mniejszy. Mam szeroką stopę. Ogólnie, co do szerokości, dobrze pasują, ale pięta trochę się "luźni". Zamówiłem podpiętki, mam nadzieję, że to pomoże. Przymierzałem również inne mokasyny, także rozmiar 42, ale miałem wrażenie, że to rozmiar 41. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 21 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 20 godzin temu, kozlone napisał: Jednak mam nieprzyjemne doświadczenia związane z KB Czy mógłbyś napisać coś więcej na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 10 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec Poproszę o poradę z marką Sperry. Czy tak jak w Sebago rozmiarówka jest lekko zaniżona? Sebago mam wkładkę 27,5 a rozmiar oficjalny jest 43. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 13 godzin temu, kanapa napisał: Poproszę o poradę z marką Sperry. Czy tak jak w Sebago rozmiarówka jest lekko zaniżona? Sebago mam wkładkę 27,5 a rozmiar oficjalny jest 43. Ja przy stopie stopie 27,5 -27,7 cm wziąłem 43 w Sperry i są dobre , próbowałem 42.5 i były mega ciasne na tyle że nie było sensu sprawdzać czy się rozejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 11 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec Polecam buty żeglarskie od Tomasza Milera, mam dwie pary zamszowych (butelkowa zieleń i kolor morski) bardzo sobie chwalę. Kupowałem jak były w sporej promocji;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 11 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec Ja, przy stopie tak około 27,3 cm i nosząc buty “forumowe” 7,5-8 UK zamówiłem Sperry 42 i 42,5. 42 odesłałem, 42,5 są mocno dopasowane ale wygodne, ale sugerowałbym zamówić 43 do porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 27 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec Jednak Sperry A/O Brown w wersji 42.5 / 27.5 w tegosci M są w sam raz. Pokrywa mi się z Vass 42,5. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi