+Immune+ Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Sami zobaczcie - to co zrobił Emling jest naprawdę warte uwagi. Brakowało im jedynie skór z najwyższej półki - teraz i to już mają. Ciekawa alternatywa dla forumowych wielbicieli Carminy, za którą to osobiście nie przepadam. http://www.emling.fr/collection-shoes/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Albo to kwestia zdjęć, albo ich kolekcja obfituje w jakoś szczególnie nadmiernie przedłużane i zadarte noski. Ale skóra rzeczywiście wydaje się zacnej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Tylko i wylacznie kwestia zdjec. Dlatego wiekszosc brytyjskich marek fotografuje buty przede wszystkim z gory i pod pewnym katem od frontu. W rzucie z boku Consul od Church's ma calkowicie zaburzone proporcje, wersja S - przedluzona wyglada natomiast komicznie. W rzeczywistosci oba modele to absolutne klasyki. Mam 1 pare butow Emling i pod wzgledem jakosci te buty zdecydowanie przewyzszaja to co moze zaoferowac jakikolwiek inny francuski dom obuwniczy z polki wyzszej sredniej (np. Heschung, Bowen, Septieme Largeur, Loding Ultimate, Najnizsza polka Weston i Aubercy itd..). Mialem dotad jedynie pewne zastrzezenia co do stosowanych skor, choc dobrych to jednak nieodpowiadajacych cenowo polce 250 + EUR. Uwazam zatem, że dobrym pomyslem było spozycjonowanie marki nieco wyzej pod wzgledem cenowym i zaoferowanie tym samym wyraznie lepszej jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 I dodajmy, że trwa właśnie wyprzedaż np: mój kandydat do zakupu z 395 na 266 EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Nie wysyłają do Polski :/ Trzeba kombinować. Mam możliwość sprowadzić je przez Londyn, ale to wydłuża czas wysyłki, więc skraca czas na zwrot, jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Niby jest informacja, że nie wysyłają do Polski ale złożyłem zamówienie i otrzymałem potwierdzenie, że wysłali paczkę do Polski. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu paczka przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 To miałeś więcej szczęścia - mi formularz nie przyjął pozycji "Poland" z cudownym, frangielskim komunikatem "country not delivered". Jak to zrobiłeś? Może napisałeś "Portugal"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Spokojnie paczki docieraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Dodaję kapcie do koszyka. Klikam "złóż zamówienie", więc każe mi założyć konto. Podaję dane osobowe i billingowe, na liście krajów wskazując Poland. Dostaję komunikat: "country not delivered". Co robię źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 pszemau mieszkasz w niewłaściwym kraju ? To w kategoriach żartu. Sam jestem ciekaw odpowiedzi bo ta oferta i mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Że mieszkam w niewłaściwym kraju, to wiem od dawna, ale chcę wreszcie do cholery jakieś przyzwoite buty. Od maja mi się ta sztuka nie udała, mimo wielu prób. Przyznam, że zagapiłem się przy Markowskim, a teraz nie ma tam nic dla mnie. Może oprócz jednych trzewików, ale te mogą się okazać w tym roku w ogóle niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 U mnie podobnie. Mieszkamy w tej samej Polsce . Ciekawi mnie, co z tą Polską u Kidlera... . Może po prostu trzeba zrobić zakupy forumowe z jego kompa . Macie jakieś info, co do rozmiarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Dodaję kapcie do koszyka. Klikam "złóż zamówienie", więc każe mi założyć konto. Podaję dane osobowe i billingowe, na liście krajów wskazując Poland. Dostaję komunikat: "country not delivered". Co robię źle? W takich przypadkach zazwyczaj staram się złożyć zamówienie drogą mailową. Często się udaje Proponuję podjąć próbę. Powodzenia! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Przed chwilą odebrałem przesyłkę z butami od Emling'a, czyli wysyłają do Polski bez problemów. Na szybko zdjęcie telefonem. Buty są bardzo dobrze wykonane (Goodyear), a skóra sprawia wrażenie wysokiej jakości. Ich wykonanie porównałbym do Alfred Sargent Ramsey. W Emling brakuje tylko "zamkniętego" szycia z ukrytą dratwą. Smaku dodaje delikatna patyna na czubku i pięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Są piękne! Mógłbyś pokazać zdjęcie z profilu i od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Właśnie te buty mam na celowniku, tylko (jeśłi dobrze pamietam) nie zdradziłeś, jak Tobie się udało przebić przez proces zamawiania (po wpisaniu Polska pojawiał się wszystskim komunikat ten kraj nie obsługujemy ). Czy jesteś w stanie podać, jak rozmiar tych butów (ja mam 43) ma się do identycznych z Ryłko, Wittchen, Gino Rossi, Massimo Dutti? Takie buty mam i dużo łatwiej będzie mi wybrać odpowiedni rozmiar. Dzięki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Country not delivered... No i jak tu żyć. W Polsce są równi i równiejsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Wydaje mi się, że jednak jest w Emling chociaż jeden Francuz, który potrafi mówić po angielsku, więc doradzam po prostu kontakt mejlowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Choć jeden mówisz? Oby umiał obsługiwać kompa przy okazji, najwyżej chłopaki z E. mu wydrukują . A Kidler (z tego co pamiętam) zamówił bez problemu z www. Ciekawe . Pewnie mój problem wynika z tego, że mieszkam w małym mieście. Po IP rozpoznali, że wiocha i takie skutki. Ech ta Warszawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 To ja skarżyłem się na brak opcji Polska, ale zamówiłem mailem. Jestem już po przelewie, więc mam nadzieję, że przyjdą bez problemów. Jak rozmiar, Kidler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabja Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Dołączam sie do pytania o rozmiar. I gdybyś mógł napisać, ile policzyli za wysyłkę do Polski.... pzdr hrabja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Dołączam sie do pytania o rozmiar. I gdybyś mógł napisać, ile policzyli za wysyłkę do Polski.... pzdr hrabja No właśnie... np. Loding - 30Euro. Kontakt mailowy w języku angielskim bez odpowiedzi. Ponoć na francuskie też nie odpowiadają. Loding nie ma żadnych przecen, a Emling widzę że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Tylko że Lodingi przymierzysz w Warszawie. Teraz te w GalMoku kosztują 850. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Tylko że Lodingi przymierzysz w Warszawie. Teraz te w GalMoku kosztują 850. Aktualnie 900 PLN. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Tylko że Lodingi przymierzysz w Warszawie. Teraz te w GalMoku kosztują 850. Aktualnie 900 PLN. pozdrawiam, potwierdzam, i nigdy nie ma przecen... no chyba że z 850zł na 900zł. Zaczynali od 800zł. A w internecie nadal 150Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi