Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ten sam model, chodzę w nim już parę miesięcy. Drobne zagięcia są, ale na pewno nie takie, jak u krzsmi11. Przebarwienia- drobne, odrobina kremu od Saphire'a załatwia sprawę. Niestety porównać mogę jedynie do "forumowych" brogsów G&B i wiedenek z Zary- na tym tle wypadają bardzo dobrze.

Parę przedstawioną na zdjęciach próbowałbym reklamować. CT ma świetny dział konsumencki, na pewno zaproponują rozsądne rozwiązanie- wystarczy wysłać maila ze zdjęciami.

Opublikowano

Mam te same buty od roku i opisane powyżej minusy w moich nie występują. Patrząc na opinie kolegów powyżej, Twój przypadek jest wyjątkiem. Reklamuj. Buty były z wyprzedaży więc jak wspomniano zasada pół roku niekoniecznie będzie obowiązywać ale myślę, że CT nie zostawi tej sprawy i z pewnością zaproponują rozwiązanie.

Opublikowano

Napisałem skargę dołączając zdjęcia w niedzielę i tego samego dnia jeszcze otrzymałem odpowiedź, iż mam odesłać buty, a wyślą mi nowe. Rzeczywiście, w poniedziałek dostałem wiadomość, że nowe buty zostały wysłane. Zobaczymy jak będzie się zachowywała nowa para. 

Buty nie były wyprzedażowe, choć użyłem na nich kodu zniżkowego. A użytkowane od połowy marca.

Opublikowano

Nie o to chodzi.

Jeżeli jest zapis (przykładowo) Ł99 was Ł200, nie jest to przez CT uznawane jako towar wyprzedażowy i obowiązuje zasada zwrotu w ciągu pół roku. Zwrot w ciągu 14 dni obowiązuje dla towarów oznaczonych "sale" lub w zakładce "clearance". Poza tym w tym przypadku można mówić o reklamacji, gdzie CT najczęściej jest skłonne nagiąć zasady, aby nie stracić twarzy.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Niekoniecznie. Skoro nie bylo ich w sekcji Clearance to nie byly wyprzedazowe.

Dokładnie.

Raz zdarzyło się, że widziałem buty w cenie fabrycznie nie przecenionej- lotniki za (!!!) £400. Ciekawe ile ich sprzedali po tej cenie; po miesiącu czy dwóch od wprowadzenia cena spadła do £200. I nadal nie jest to towar wyprzedażowy.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, wklejam raz jeszcze,

http://www.ctshirts.com/men's-shoes/Blue-suede-Millbank-Derby-shoes?q=usddefault||md059nav|||||||||||||

I znów nie działa, nie wiem czemu po wysłaniu wiadomości, forum skraca link i go psuje, może uda się teraz innym sposobem 

Link jest http://www.ctshirts.com/men's-shoes/Blue-suede-Millbank-Derby-shoes?q=usddefault||md059nav|||||||||||||

Ten też nie zadziałał grrrrrrr

W wyszukiwarce na stronie CT trzeba wpisać słowo  Millbank i wówczas pokaża się te buty w 4 wersjach kolorystycznych

Opublikowano

Czy ktoś ma pojęcie na temat rozmiarówki tego producenta? Mam stopę 32cm i nie wiem który rozmiar wybrać. A doradcy na czacie nic nie wiedzą na temat długości wkładek w ich butach.

Napisz jeszcze jaka masz szeroka stope oraz jaki model Ciebie interesuje?

W poniedzialek moge sie dowiedziec.

pozdrawiam