fan_dobrego_buta Napisano 19 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2017 Da się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 20 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 Da się Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 20 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 Dnia 18.07.2017 o 12:38, fan_dobrego_buta napisał: Wyprzedaż w Cheaney Właśnie dzwoniłem, byłem zainteresowany Eliot R 7,5. Już nie ma, a ostatnia 8 została zarezerwowana. Z ciekawostek jest model Tiger w kolorze copper na skórzanej podeszwie za GBP 200 (7,5 F) oraz model Jackie w kolorze Mahogany (7,5 F), ale tutaj nie weryfikowałem ceny gdyż mnie nie interesował ten model. Jest też piękny Wilfred 7,5 F, którego bym kupił od razu gdyby nie był w kolorze czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2017 Najnowszy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2017 59 minut temu, fan_dobrego_buta napisał: @fan_dobrego_buta - jak na mój nos, kwalifikujesz się na jakiś odwyk, od butoholizmu. Trzewiki piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2017 Myśle ze to nic nie da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 Dnia 14.08.2017 o 13:24, MH_fan napisał: @fan_dobrego_buta - jak na mój nos, kwalifikujesz się na jakiś odwyk, od butoholizmu. Trzewiki piękne! Te buty kupiłem, gdyż kopyto jest całkiem obszerne, więc pozwili mi zastosowac wkładkę z owczą skórką na zimne podróże do Rosji. Zgadzam się z Tobą MH_fan!!! Jednak musze zaznaczyć, że w ostatnich tygodniach sprzedałem 8 par butów i kolejnych 6 par wystawiam na ebay.co.uk oraz allegro. Do końca roku pewnie pozbędę się kolejnych 10 par. Reasumując - kolekcja już nie będzie się powiększała tylko malała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 Proki czy mam wysyłac Twoje Ellioty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 @fan_dobrego_buta - wiem wiem, że wystawiasz, można powiedzieć, że śledzę Twoje wyprzedażowe poczynania w internecie. Ja na Rosję zdecydowanie wybrałbym jakieś grube commando sole. Oprócz podeszwy dodatkowy plus, że buty na commando mają zwykle takie kopyto, że wejdą tam dwie wkładki i 3 pary skarpetek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Czy ma ktoś takie Chukka jackie Szerokosc G . Czy to jest bardzo masywny but? Czy da się go użyć do bardziej eleganckiego stroju? ( nie garnitur ) bo na zdjęciu wydają mi się bardzo country Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuto Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2017 Storm welt nie mają, więc chyba nie aż tak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 Cheaney ma wyprzedaż. Dobre ceny, zacne modele. https://www.cheaney.co.uk/sale-c85#sort3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda rozmiarówka w Cheaney? Jaki rozmiar powinna wybrać osoba z długością stopy 26cm? Może mógły się ktoś pochwalić jaką ma długość stopy i jaki rozmiar obuwia Cheaney nosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal911 Napisano 31 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2017 Cześć. Ja mam trzewiki Tweed C - większa stopa 25,8 - mam rozmiar 7 i są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2018 Taka sytuacja.... Trochę się zagotowałem :/. Zamiast czarnych, gładkich oksfordów w rozmiarze 10G, jasne oksfordy-brogsy 8F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2018 to i tak lepsze, niż jeden but w rozmiarze 7,5 UK a drugi 8 UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2018 12 minut temu, KIERMAN napisał: to i tak lepsze, niż jeden but w rozmiarze 7,5 UK a drugi 8 UK. Ja tak kiedyś miałem, ale mi akurat pasowały różne rozmiary na różne długości stóp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 W dniu 2.01.2018 o 12:49, albinos napisał: Taka sytuacja.... Trochę się zagotowałem :/. Zamiast czarnych, gładkich oksfordów w rozmiarze 10G, jasne oksfordy-brogsy 8F Długo czekałem na odpowiedź od Cheaneya, ale jest taka jaka powinna być :). Wyślą mi etykietę zwrotną dla firmy kurierskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 W Clements&Church jest wyprzedaż na buty, które produkuje dla nich Cheaney. Kilka par w cenie 224 GBP oraz jeden model za 147 GBP. Są to gładkie oxford (bez naszywanego noska) wykonane na kopycie 205, chyli jak model poniżej: https://www.cheaney.co.uk/mens-c48/classic-c64/cheaney-berkeley-whole-cut-oxford-in-conker-calf-leather-p2 Jednak wykonane z bordowej, podpalanej skóry z bordowym zamszem przy cholewce , jak w modelu poniżej (buty z linku poniżej są na innym kopycie 225).https://www.cheaney.co.uk/mens-c48/classic-c64/cheaney-brackley-oxford-in-burnished-chestnut-calf-fox-suede-p556Bardzo ładne buty za śmieszną cenę. Niestety buty można kupić tylko w sklepach stacjonarnych. Ewentualnie zamówić przez telefon i zorganizować odbiór kurierem (DPD 18 GBP) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Dla zainteresowanych mają jeszcze kilka par: 6.5,7,7.5,8,5,9,10. Opis koloru Burgundy Plum, nazwałbym go bordo-brąz. Z 449 gbp kosztują 149 gbp i prawidła w cenie. Porządne cedrowe. Można zapłacić przez telefon i na własna rękę zamówić DPD za 18 gbp zdjecia nie oddają koloru, gdyż robiłem je przy sztucznym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 I jeszcze jedna szybka fotka. Pierwsze moje Cheaney na 205 i uważam, że jest to bardzo ciekawe i świetnie wyprofilowane kopyto do mojej stopy. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Bardzo ładny model. Niech się noszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi