White Haven Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Ciekawe to chyba trochę nie do końca właściwe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 ciekawe spodnie i nie tylko.Jakieś skojarzenie z Pulp Fiction mnie naszło W zasadzie nie spodnie, a spodenki ale za to różowe i ze wzrokiem: http://www.unabashedlyprep.com/site/entry/sweat-equity/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2012 Tutaj zamieściłem opis jak zrobić spodnie critter pants: http://the-bigwig.blogspot.com/2012/09/ ... robic.html Może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 A oto zdjęcia "crittersów" kotwic - już na mnie. Jak ktoś zainteresowany to zapraszam! http://the-bigwig.blogspot.com/2012/09/ ... combo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lowelas01 Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 W najnowszej kolekcji vistulii dostępne są spodnie w kolorze buraczkowym http://sklep.vistula.pl/product-pol-2322251-Spodnie-PASSADENA-Vistula-RED.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 To chyba najlepszy temat na to zdjęcie. Zdecydowanie przyciągający uwagę, a na dodatek z kołnierzem szalowym! Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 Pdiżama na zimowe pidżama party -tylko takie zastosowanie tu widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 Pidżama to raczej nie jest - ja to widzę gdzieś w Szkocji. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 E tam, w więzieniu szacunek gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 To kolejny przykład RL Purple Label FW 2012 -13 i to najwyższa marka RL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Nawet ciekawe, mnie się podoba. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Jak zwykle fashion ustępuje klasyce: Myślę, że jest to arcyciekawa propozycja na blezer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Zależy, co chcemy osiągnąć - jak dla mnie zarówno przykład "klasyczny", jak i "modny" są w miarę dobre (a nawet poprawne; powiedzmy, wyłączając długość marynarki ), z tym, że ten pierwszy to faktycznie blezer, natomiast drugi bardziej przypomina smoking z lat 50. (do czego jednak nie są odpowiednie złote guziki). Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Może w takim razie zorganizujemy głosowanie - który zestaw na tym forum uważany jest za bardziej schlebiający naszym gustom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 No ja z chęcią przygarnąłbym oba zestawy, ale chyba drugi bezpieczniejszy. Szalowa dwurzędówka w tym kolorze kojarzy mi się jednak za bardzo z bonżurką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 http://thetrad.blogspot.com/2012/09/fit ... hibit.html via http://putthison.com/post/32670945381/o ... forum-user Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 idealny na paradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Jakie nadruki Waszym zdaniem na spodnie są "typowe" dla jesieni/zimy? Myślę nad reniferami, kaczkami, bażantami i innymi, wiejskimi przybytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Jakie nadruki Waszym zdaniem na spodnie są "typowe" dla jesieni/zimy? Myślę nad reniferami, kaczkami, bażantami i innymi, wiejskimi przybytkami Oczywiście na zimę płatki śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 I koniecznie niedźwiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Ślady z kałuż. Proponowałbym animalia pozostawić tam, gdzie ich miejsce, czyli na krawacie lub poszetce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Ślady z kałuż. Proponowałbym animalia pozostawić tam, gdzie ich miejsce, czyli na krawacie lub poszetce. A logiczne wytłumaczenie tegoż? ślady z kałuż? Nieco tępe, ale niespodziewane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Wzory z mrówek, węży itp. niewielkich, "geometrycznych" stworzeń (z daleka widać zygzak, dopiero z bliska stworzonko) mogą być ok. Wzory z dużych zwierzaków wg mnie będą zalatywać tzw. wiochą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 a może liście ( klonu , dębu , kasztana ) ?- to wyraziste i łatwo rozpoznawalne motywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Ja widziałbym to mw. tak (w wersji flat front, niski stan, zwężające się nogawki + pleciony pasek): .....MayMayMayMayMay ....NovemberNovember ...SeptemberSeptember ...SeptemberSeptember ...September September ..September...September ..September...September .September.....September .September.....September .November.......November .November.......November .November.......November .November.......November ..November.....November ..November.....November ....October......October ....October......October Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi