damiance Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Ferdynand Ossendowski (w centrum), polski pisarz, dziennikarz, podróżnik, antykomunista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Jason Basmajian - dyrektor kreatywny w Gieves & Hawkes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Pięknie. I ma coś ciekawego na nadgarstku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Ciekawe co, nie jestem w stanie dojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 dobrze że nikt nie krzyczy o za długich rękawach marynarki bo nie wystaje fragment koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 tutaj widać lepiej ale to nie ten sam model - Jason jest członkiem KMZiZ London Branch - jednym słowem lubi zegarki a i nawet jeden mankiet wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 No jeden bo drugi zatrzymał sie na zegarku No i z pewnością to inny zegarek, wg mnie IWC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Wygląda jak portugalczyk, ale ciężko z tego zdjęcia wyciągnąć kolor tarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 półelegant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Dla mnie w porządku patrząc na długość marynarki, wkurza mnie tendencja do noszenia przykrótkich, kończących się kilka cm poniżej paska, a może to ja jestem jakiś przestażały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Dla mnie w porządku patrząc na długość marynarki, wkurza mnie tendencja do noszenia przykrótkich, kończących się kilka cm poniżej paska, a może to ja jestem jakiś przestażały... W sensie, z dlugim stażem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Obaj panowie dobrze ubrani, jednak na miejscu tego po prawej zrezygnowałbym z tandetnie wyglądającej przypinki w butonierce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 To jest symbol noszony w Wielkiej Brytanii 11 listopada ku pamięci poległych podczas obu wojen światowych 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Nie wiedziałem ale wygląda średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/11/article-2060571-0EBF424400000578-415_468x293.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 Książę William 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Walter Szarmant 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Walter Szarmant Szarmant-Szpieg.jpg Szpieg z Krainy Prochowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Koz Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Mi tam się podoba i garderoba i samo zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejl Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 I anturaż pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2017 W 188 rocznicę zdobycia szczytu góry Ararat - dla wszystkich wielbicieli koniaku Ararat - portret niemieckiego badacza, który tego dokonał. Koledzy, przed Wami Friedrich Parrot 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 Odkopany Dopasowanie dopasowaniem, ale kolorystycznie odważnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 To wszystko jest bardzo dziwne. Za dużo nietypowych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi