waski Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Misza, jak Twój garnitur? Kiedy odbiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Jutro , jeśli nie będzie żadnych dod. poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 No to warto się wybrać z aparatem i udokumentować w imieniu forum garnitur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 No to warto się wybrać z aparatem i udokumentować w imieniu forum garnitur Więcej, to jest Twój moralny obowiązek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Koniecznie, czekamy na zdjęcia. Trzymam kciuki. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 No właśnie... zdjęcia, to jakaś porażka. Próbowałem zrobić kilka podczas jednej z przymiarek, ale ani koloru nie łapały, szumy zbyt duże... straszne po prostu. Ale fotki OCZYWIŚCIE będą. Choć nie wiem, czy jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Misza, jakoś jestem spokojny o efekt końcowy trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Dzięki Static87. Poniżej fotki materiału wykorzystanego na podszewkę do rękawów oraz podszewkę kamizelki/marynarki. Finalne fotki niedługo. Stresa mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Czy ten materiał w paski z kotwicami to też cupro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Ten materiał to jedwab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 A co zdecydowało, że do rękawów użyłeś jedwab a na plecy cupro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Krawiec Sebastian Żukowski miał na stanie materiał na podszewkę do rękawów z jedwabiu w dobrej cenie, który bardzo mi się spodobał. Cupro na podszewkę kamizelki i marynarki wybrałem kierując się: 1. dobrą przewiewnością. 2. świetnym wzorem. 3. zasłyszaną opinią o większej trwałości w stosunku do jedwabnej podszewki. 4. niższą ceną w stosunku do jedwabnej podszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 No właśnie zastanowiła mnie trwałość jedwab vs cupro, na korzyść cupro. Dlatego zapytałem. Wydaje mi się, że podszewka w rękawach bardziej "pracuje" niż na plecach. Ale może mi się tylko wydaje. Co oczywiście nie znaczy, że krytykuję Twój wybór. Twój wybór + Twoja fantazja = Twój projekt. I tak jak wcześniej pisałem trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Garnitur odebrany . Za chwilę wrzucę 13 fotek (4 wpisy) ze zdjęciami garnituru, także prośba o chwilę cierpliwości . To, co najważniejsze, czyli moją sesję z garniturem w roli głównej postaram się zrobić jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Zaczynamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Bogato Nie znam się na 'technikaliach', ale dbałość o szczegóły na mnie robi wrażenie. Jeszcze tylko pokaż Siebie 'zapakowanego' w to cudo. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Bardzo mi się podoba. Czekam jeszcze na Twoje zdjęcia w garniturze, no i wrażenia z użytkowania, ale to oczywiście po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byrk Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 supe, jesli lezy na tobie tak jak sie prezentuje luzem, to bedzie swietnie. zdjecia mam wrazenie czasem kolor przeklamuja (garnitur ma chyba taki kolor jak widac przy zdjeciu spodni?). czekamy na zdjecia w rynsztunku juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Dzięki Panowie. Kolor wełny na fotkach, to nieporozumienie . W rzeczywistości jest to kolor lekko szarego atramentu. W świetle dziennym będzie dużo lepiej. Fotki niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Misza, wciągnij to na siebie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Fajnie to wygląda. Mam tylko jedną uwagę stylistyczną, którą zresztą sam na sobie przećwiczyłem. Jeżeli kamizelka z klapami szalowymi i dwurzędowym zapięciem to jedynie w wersji 'koktajlowej' z mocnym wycięciem. W takiej formie w jakiej ją zamówiłeś, obawiam się że nie będziesz zadowolony z efektów, zwłaszcza taka ilość guzików źle wygląda, choć innego wyboru nie było aby zapewnić odpowiednią wysokość połów. Rozwiązanie jest jedno, albo duże wycięcie i noszenie kamizelki do garnituru, po zaakceptowaniu faktu, iż będzie ona widoczna jedynie kiedy marynarka jest rozpięta, albo zamawianie takich kamizelek jedynie do smokingu lub fraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi