damiance Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Spoko może być 15:30.. tylko Tomek musi potwierdzić datę i godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Pamiętajcie, że na 15:30 powrót trzeba liczyć z godzinę na dojazd na lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Po ile takie bilety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Uuu, za tyle ja odpadam ; ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Ale w obie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Nie no, tak pomyślałem, że to będzie w październiku, będą świeżo po przeprowadzce i wakacjach, także nawet pociągiem byłoby dla mnie za dużo, zwłaszcza jak sobie przypomnę, że nie mam już legitymacji studenckiej. Jeśli ktoś by jednak chciał jechać autem i dzielić koszty paliwa to zapraszam, bo samą podróż samochodem traktuję jako dobry pretekst, żeby gdzieś jechać - takie hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Dałem znać koleżance, bardzo utalentowana znawczyni alkoholu. Mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko. Możemy wynająć przedział w PKP z Wawy i zrobić imprezę poprzedzającą Co tam przedział!? Trzeba myśleć w dużej skali: SALONKĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Co myślicie nad projektem forumowym: starka? Piszę całkowicie poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Rozwiniesz? Co miałoby być produktem finalnym i w jakim celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Forumowego Starka, żeby można było jeździć na wycieczki: Można zrobić bispołkową tapicerkę i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Co myślicie nad projektem forumowym: starka? Piszę całkowicie poważnie. Jak na poważnie to nieśmiało zapytam - jaki byłby szacunkowy koszt za butelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 No co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 No to - używamy mózgu... nawet wysilamy system ponad normę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Ja się rozmarzam, a Wy tak od razu . Po prostu myślałem nad zakupieniem odpowiedniej beczki, okowity i poczekaniem co najmniej 3 lata na forumową starkę - moglibyśmy nią opijać 3-lecie istnienia BwB albo podobną okazję. Poza tym, obiło mi się o uszy, że Polmos Szczecin ma spory zapas starki, której nie może formalnie rozlać w butelki i sprzedać - może dało by się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx16 Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Jeśli będzie możliwość uczestnictwa osoby "nowej" to z chęcią odwiedzę podziemia Polmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Tak. Działamy. Wyjazd 5 X. Spotkanie na miejscu w Szczecinie. Wszystkich zainteresowanych proszę o przesłanie swojego adresu e-mail do mnie na pw. Pieniędzy nie będziemy przelewać wcześniej tylko uiścimy opłatę na miejscu. Są jeszcze 4 miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Ja byłbym chętny, gdyby data była po 29 września. To chetny czy niechetny? Pozdro, T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kush Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Czy ktoś mógłby rozwinąć temat starki której nie mogą rozlać a coś musza z nią zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Ja byłbym chętny, gdyby data była po 29 września. To chetny czy niechetny? Pozdro, T Niestety nie, spędziłem przymusowe czterodniowe wakacje we Włoszech, które zeżarły moje oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2012 Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2012 Relacja jest na blogu 'czas dżentelmenów', jutro pojawi się wpis na milerpije.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi