Velahrn Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Manul napisał: Jak to jest z rozmiarami gotowców w PC ? , ja kliknąłem opcję „ wybierz swój rozmiar” . I tak, mam 177 cm ważę 95 kg , w klatce mam 120 , i ten wirtualny doradca zalecił mi koszulę o długości short i sylwetce slim . A ten model ( to było przy koszuli jakieś francuskie coś tam , w sekcji sale ) wyglada dość przeciętnie , a jest na dole opisany jest jako sylwetka atletic. No i właśnie , jak to z tymi rozmiarami u nich jest . Chodzi mi o gotowce ? Gotowca? To znaczy, możesz zamówić "gotowca" - czyli wymiary z szablonu, dokładnie w tej samej cenie, co MTM, co mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu Przepraszam , to znaczy nie doczytałem . Sądziłem , że mają gotowce w danych rozmiarach . Od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Manul napisał: Przepraszam , to znaczy nie doczytałem . Sądziłem , że mają gotowce w danych rozmiarach . Od ręki Dlatego odnosząc się do Twojego wcześniejszego posta - zatrzaski w koszuli kowbojskiej możesz zmienić na guziki z orzecha, rogu bawołu czy masy perłowej, tudzież na plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi