Skalpel Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Public Relations Edit: Stawiam, że inicjały nabywcy tego zapięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 PR to inicjały twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 A właściwie kto jest twórcą takich rzeczy? Frezer? Możesz przedstawić skrótowo etap produkcji takiej klamerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Odpowiem za Filipa Klamerki są wykonywane ręcznie ! Tutaj można zobaczyć przekrój prac Piotra "Staruszka" : http://zegarkiclub.pl/forum/topic/42004 ... e__st__220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Dziś rano w Toruniu było mglisto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Spodnie CZAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 spodnie WE - the ultimate collection, kupione w tym roku w Budapeszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Mgliście. Spodnie fajne, pomarańczowej kieszeni nie skomentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Mgliście. Spodnie fajne, pomarańczowej kieszeni nie skomentuję masz rację przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Mgliście. Spodnie fajne, pomarańczowej kieszeni nie skomentuję masz rację przepraszam Za kieszeń czy "mglisto"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Mgliście. Spodnie fajne, pomarańczowej kieszeni nie skomentuję masz rację przepraszam Za kieszeń czy "mglisto"? "mglisto":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Bez urazy oczywiście, ale jak dla mnie wygląd czternastolatka na wycieczce. Spodnie kolorystycznie fajne, ale musiałbyś je czymś zgasić. Aktualnie razem z plecakiem i karykaturalną (chyba z 15 cm długą) kieszenią tworzą spójną, dziecinną całość Można się ubrać męsko i wygodnie, sam wiesz o tym na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Wygoda w tym przypadku nie miała dla mnie znaczenia, nie ubieram się tak codziennie, ale od czasu do czasu, mam na to ochotę. Co do "męskości" ja tego tak nie odbieram, ale nie twierdze również, że nie masz racji. Koszula jest "odjechana" zgoda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Dla mnie tylko kolor spodni fajny ,lecz fason juz nie . Calosc tak jak napisano wyzej dobre na piesza wycieczke i spokojnie mozna isc droga szybkiego ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 a Co nie podoba się Panu w fasonie spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Z przodu leza dobrze z tylu natomiast cos jest nie tak ,byc moze sa za mocno podciagniete do gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Z przodu leza dobrze z tylu natomiast cos jest nie tak ,byc moze sa za mocno podciagniete do gory.To prawdopodobne.. krój mają prosty także to zapewne moja wina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszoneusz Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Spodnie fantastyczne, sam mam jakąś dziwną predylekcję do spodni w mocnych kolorach (czerwień,koral, electric blue ). Mam kłopot z plecakiem jednak - w teorii dobry, ładny plecak może wyglądać odpowiednio i odmładzać, dodawać nieformalności i luzu. Widuje się czasem takie zdjęcia na blogach etc. Tylko, że... Nie widziałem nikogo, kto by faktycznie z takim małym plecaczkiem dobrze wyglądał. To chyba jak zestaw marynarka + bojówki - wygląda dobrze mniej więcej na 1% populacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Ten 'plecaczek' chyba nie jest taki mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 A tak dzisiaj...Rękawy lekko podwinięte, nie zwracać uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 static87 - tylko po co ta bluza? ani to ładne ani eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 static87 - tylko po co ta bluza? ani to ładne ani eleganckie Bez bluzy? Na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 static87 - tylko po co ta bluza? ani to ładne ani eleganckie Bez bluzy? Na priv Dajesz zwierzaku A tak poważnie, to zestaw wyglądałby świetnie np. z lekką denimową koszulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 static87 - tylko po co ta bluza? ani to ładne ani eleganckie Bez bluzy? Na priv Dajesz zwierzaku A tak poważnie, to zestaw wyglądałby świetnie np. z lekką denimową koszulą Właśnie dopadła mnie nuda, więc kupiłem sobie sporo bluz rugby i oderwać się od nich nie mogę. Ta jest moja ulubiona ze względu na fason, materiał i design. Myślałem, żeby dołożyć pod spód koszulę z krawatem, ale jakoś się nie zdecydowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Właśnie dopadła mnie nuda, więc kupiłem sobie sporo bluz rugby i oderwać się od nich nie mogę. Ta jest moja ulubiona ze względu na fason, materiał i design. Myślałem, żeby dołożyć pod spód koszulę z krawatem, ale jakoś się nie zdecydowałem. Mi się podoba taki "każualowy" styl. Jak się zdecydujesz na koszulę z krawatem pod bluzę rugby to wstaw, proszę, zdjęcie. Ciekawy jestem jak to wygląda. PS. mógłbyś opisać swój zestaw (marka, gdzie kupione)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi