eye_lip Napisano 13 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2014 Tak, wrzuce na bloga wiecej fotek niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 13 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2014 Filip, znakomicie ten pasek się prezentuje. DS przy okazji mam na celowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2014 Dzięki, reszta fotek jest już dostępna: http://www.wdrugiejskorze.pl/powermatic-w-szarosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 JLC masters control 1000 hours 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Koszula robi większe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Oddaj go Igorowi bo tęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Miałem taki: http://www.crazywatches.pl/jaeger-le-coultre-gp352-master-quartz-1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Tak z ciekawości gdzie najbezpieczniej kupić używane zegarki? Bo raczej bał bym się zakupu na allegro, czy w Warszawie istnieje jakiś komis gdzie można się wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Tak z ciekawości gdzie najbezpieczniej kupić używane zegarki? Bo raczej bał bym się zakupu na allegro, czy w Warszawie istnieje jakiś komis gdzie można się wybrać? Proszę: http://www.chrono24.pl/ - oferty również z Polski. Niestety - zegarki i zegary, nie zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 W Warszawie WatchConcept i Czas Luxusu. Mają swoje profile na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Temat leży to wrzucę kilka swoich ostatnich zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Piękny, piekny, piekny zegar... chociaż minimalnie zminiłbym indeksy - ten kształt cyferek odpowiedniejszy do pilotów, a w tym przypadku psowałyby bardzie eleganckie, nieco chudsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Piękny, piekny, piekny zegar... chociaż minimalnie zminiłbym indeksy - ten kształt cyferek odpowiedniejszy do pilotów, a w tym przypadku psowałyby bardzie eleganckie, nieco chudsze. Te akurat cyferki nie do końca są w stylu pilotów.. dla amatorów elegantszego stylu są wersje z eleganckimi indeksami. Ja lubię jak zegarek ma lumę, więc ta wersja bardzo mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Piękny zegarek i detale. Myślałem że to zdjęcia producenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Nie przesadzaj Ostatnio najchętniej noszę Fortisa w takiej konfiguracji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Wreszcie coś w moim „typie” - miałem. Do tej pory żałuję, że sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Miałeś identycznego czy jakąś inną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 To było kilkanaście lat temu - „Fortis” robił duże zegarki. Mój miał średnicę ponad 46 mm i miał stopery (z bransoletą - nie mogę nosić skóry). Przez te stopery sprzedałem, ale nie zdążyłem już kupić zwykłego. Tak bywa. To są dobre zegarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Jeśli już to miał stoper, w liczbie pojedynczej Możesz przybliżyć model, bo z tego co kojarzę nie było wtedy modeli ponad 46mm bez koronki (mogę się mylić)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Nie pamiętam modelu, był duży i bez koronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Te akurat cyferki nie do końca są w stylu pilotów.. dla amatorów elegantszego stylu są wersje z eleganckimi indeksami. Ja lubię jak zegarek ma lumę, więc ta wersja bardzo mi odpowiada. Oczywiście pisałem o własnych preferencjach dla tego pięknego zegara, dla mnie indeksy z lumą są odpowiedniejsze dla bardziej wojskowego/lotniczego stylu zegarków. Przy okazji przepraszam za masę literówek w poprzednim wpisie - wszystko wynikało z pośpiechu oraz zachwytu nad zegarkiem i zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi