Pan Janusz Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Można sobie nawet szachownicę walnąć na tarczy, jak w jednym projekcie realizowanym na forum KMZiZ, tylko Cepelia straszna wychodzi. A 303 jest chyba czytelny co do nawiązania historycznego, dla orientującego się (do takich osób skierowano projekt, najpóźniej jak mniemam zorientowali się w momencie złoszenia akcesu) jest to oczywiste. Capo, fotki nędzne , faktycznie mogą zniechęcać, ale na żywo jest lepiej. Ciekaw jestem, w jakich konkretnie aspektach zegarek Ci się nie podoba. Zresztą szczęśliwie chyba możesz tę pozycję zamknąć i to z zyskiem . Szczerze to dla mnie ma jakoś zbyt mało dynamiczną stylistykę, na projekcie i renderach to się prezentowało super, na żywo bardzo tak sobie. Ale może jestem uprzedzony, bo po roku czekania, bo komuś ciągle komputer zalewało, to oczekiwałem czegoś... ciekawszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Phoenix1989 - nie wiem, czy przeglądałeś ten wątek, ale Filip jakiś czas temu awizował pojawienie się nowej 'Cytrynki DS' Już jest (w kilku wersjach kolorystycznych tarczy) - nawet widziałem dziś na żywo i wygląda 'smacznie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 A na baterię może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Z Lotu to Orisy chyba były... Orisy tak, ale na allegro swojego czasu były 3 czy 4 Eterny Soleure w cenie o której wspomniałem, przypuszczam, że pochodziły z tego samego lub podobnego źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Orisy tak, ale na allegro swojego czasu były 3 czy 4 Eterny Soleure w cenie o której wspomniałem, przypuszczam, że pochodziły z tego samego lub podobnego źródła Aaaa, to musiałem przeoczyć chyba Chętnie by, nabył za tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Jedna później pojawiła się na KMZiZ, za nieco wyższa cenę ale w sumie nie znam historii tych zegarków - może przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Kamil, mamy gratulować? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Tego nudnego Patka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Z cyklu, co mam dziś na ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Mako taki bardziej sportowy chyba? Mój dzisiejszy już chyba bardziej elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 A ja mam dziś taki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 To nie mako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Mako po liftingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 To nie mako Ups. To Ray? Sorki - nie przyjrzałem się dokąłdnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Dokładnie Ray. Jestem zachwycony jego dokładnością chodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2013 Czy Seiko SNAE63P1 to dobry zegarek? On się mechanicznie bądź pod względem jakości wykonania różni od SNAE75P1(jest droższy)? Drugie pytanie czy do tego pierwszego można gdzieś dostać oryginalny pasek do Seiko Sportura z tej "kolekcji"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Panowie co o tym myślicie: http://www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,aztorin,1063 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 @Muniek, jeżeli zegarek jest tańszy od nawet polskich butów , to nie jest zegarkiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 @Muniek, jeżeli zegarek jest tańszy od nawet polskich butów , to nie jest zegarkiem... hehehe, tak też myślałem, chociaż na żywo w mojej ocenie nie prezentuje się tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Constantin, tutaj zgłoszę zdanie odmienne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Tutaj zgłoszę zdanie odmienne Pisałem o fabrycznie nowych zegarkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 A to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 A to inna sprawa No właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Choć teraz przyszło mi do głowy, że są przecież NOS'y radzieckie, które można kupić taniej niż buty w polskich sklepach. A to wg mnie są świetne zegarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi