Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można sobie nawet szachownicę walnąć na tarczy, jak w jednym projekcie realizowanym na forum KMZiZ, tylko Cepelia straszna wychodzi. A 303 jest chyba czytelny co do nawiązania historycznego, dla orientującego się (do takich osób skierowano projekt, najpóźniej jak mniemam zorientowali się w momencie złoszenia akcesu) jest to oczywiste.

Capo, fotki nędzne :P  ;) , faktycznie mogą zniechęcać, ale na żywo jest lepiej. Ciekaw jestem, w jakich konkretnie aspektach zegarek Ci się nie podoba. Zresztą szczęśliwie chyba możesz tę pozycję zamknąć i to z zyskiem B) .

Szczerze to dla mnie ma jakoś zbyt mało dynamiczną stylistykę, na projekcie i renderach to się prezentowało super, na żywo bardzo tak sobie. Ale może jestem uprzedzony, bo po roku czekania, bo komuś ciągle komputer zalewało, to oczekiwałem czegoś... ciekawszego. 

Opublikowano

Orisy tak, ale na allegro swojego czasu były 3 czy 4 Eterny Soleure w cenie o której wspomniałem, przypuszczam, że pochodziły z tego samego lub podobnego źródła

Aaaa, to musiałem przeoczyć chyba :-(

Chętnie by, nabył za tyle ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy Seiko SNAE63P1 to dobry zegarek? On się mechanicznie bądź pod względem jakości wykonania różni od SNAE75P1(jest droższy)?

Drugie pytanie czy do tego pierwszego można gdzieś dostać oryginalny pasek do Seiko Sportura z tej "kolekcji"?

Opublikowano

@Muniek, jeżeli zegarek jest tańszy od nawet polskich butów , to nie jest zegarkiem...

hehehe, tak też myślałem, chociaż na żywo w mojej ocenie nie prezentuje się tak źle :)