eye_lip Napisano 11 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień Normalne zachowanie tego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 8 godzin temu, Machiavelli napisał: Taka sytuacja - cordovanowe trzewiki z zeszłorocznego GMTO, wygląda to jakby brąz uległ oksydacji. Nie o taką patynę mi chodziło... Reklamowalibyście? 8 godzin temu, eye_lip napisał: Normalne zachowanie tego materiału. Potwierdzam. Po prostu miedź (brąz jest stopem miedzi) reaguje z powietrzem. Nie jest to w żaden sposób szkodliwe, ani nie niszczy skóry. Jak bardzo ci przeszkadza, usuń sobie wykałaczką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Dzięki za odpowiedzi, Panowie. Niby logiczne przy tego typu materiale, ale to pierwszy raz jak przelotki mi tak zrobiły. Zrobiłem @Velahrn jak zaproponowałeś i rzeczywiście łatwo zeszło i nie zniszczyło w żaden sposób skóry (a tego się w sumie obawiałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi