Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, lubo69 napisał:

Kiedy nocowałem w Motel One w Warszawie, dzień po otwarciu hotelu, recepcjoniści mówili tylko po angielsku i niemiecku; założyłem, że rekrutacja polskiego personelu jest w toku.

Ciekawe.

W każdym razie, co do Uniqlo, dopiero przekonany się, czy prawdą jest to, z czego ta firma słynie. a więc ze stałości oferty. Według Internetów, największa zaleta Uniqlo jest to, że produkują cały czas basiki dokładnie w tym samym rozmiarze, z tych samych tkanin, i mają stała duża część oferty. Czyli jeśli będę chciał po dwóch latach dokupić kolejną białą koszulkę polo, to znajdę identyczną.

Jest to dokładne przeciwieństwo HM-u, który jest niesławny  z odwrotnej polityki, czyli niestałości oferty. sam miałem okazje się o tym przekonać - gdy po roku chciałem kupić kolejną koszulkę, w tym samym kolorze, rozmiarze i z tej samej linii (L.O.G.G.), otrzymałem produkt zdecydowanie za duży, w dodatku z zupełnie innego materiału...

• Like 2
Opublikowano

Jest możliwość zwrotu w ciągu 30 dni, więc zamiast stać w długaśnej kolejce do przymierzalni można ciuchy kupić w kasie automatycznej, wziąć do domu, przymieć i oddać te które nie nie pasują.

Co ciekawe, spodnie ograniczone w rozmiarze do długości 34, a liczyłem właśnie na przetestowanie tego "basiku" :) no ale 2 rozmiary za krótkie dla mnie.

Opublikowano

Właśnie znalazłem informację, że te karty nie działają w fizycznym sklepie. Szkoda, odpada mi pomysł na prezent dla teściowej :)

Cytat

Both physical and digital gift cards can only be used on the UNIQLO website and not in stores.

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś może kojarzy czy w sklepie stacjonarnym jest dostępna pełna rozmiarówka co na stronie internetowej? (xxs-3xl?)

/// Edit

Nie jest. Od XS do bodaj XL.

Edytowane przez dragonek
Odpowiedż na pytanie.
  • 1 rok później...
  • 1 rok później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Być moze to dobre miejsce, a jeśli nie to prosba do admina o przerzucenie.

Kilka razy zdarzyło mi sie zrobić zakupy w hiszpańskim puroego i za każdym razem odbierałem świetny produkt (jesienna puchówka,  bluza , 2 golfy, sweter, a ostatnio kardigan), więc uznałem ze sie z Wami tym podzielę, moze ktoś szuka dobrych produktów w niezłych cenach.

Nie każda rzecz jest klasyczna, bo czasem odjezdzaja, ale swetry są prawilne.  

Obsługa klienta rowniez top, zareklamowałem golf który miał zaciągnięcie na klatce piersiowej, wysłali mi drugi zamiast zwrotu kasy, a ten uszkodzony został u mnie (krawcowa kombinowała i cos wymyśliła, ale mimo to delikatnie widac). 

Tak czy inaczej, polecam ?

2-original_c193d772-4844-41fc-afad-afc9edad2aed.thumb.jpg.3a654d5ec99b7a5f013670b5d30951a3.jpg

https://www.puroego.com/collections/punto/products/34-peoi25pun63-005-cardigan-university-hombre

• Like 2
  • 3 miesiące temu...