wojvv Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Hmmm... Próbowałem coś ciekawego znaleść pod tym linkiem. Nie udało się. Nawet gdyby Kazar chciał mi dużo dopłacić, żebym wziął któryś z tych potworów nie zdecydowałbym się Pozdr, wojvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Jak już to Wojas A potworki faktycznie nieprzeciętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Jak już to Wojas A potworki faktycznie nieprzeciętne. Byłem zobaczyć w sklepie te: http://wojas.pl/produkt/5173 Nawet nie było sensu mierzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 te czubki maja jakies dziwne, takie zadarte w gore widze nie tylko ja nic nie znalazlem w ich ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Na Herringshoes promocja 45% na Church`s kopyto 73 (przed Pradowe). Cena 195 funtów (zamiast 275). W trakcie zakupu należy wpisać kod: HSLAST73. Moim zdaniem to b. dobra cena za ten but, skusiłem się na model Perth, black calf. http://www.herringshoes.co.uk/product-list.php?brandid=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Jak często pojawiaja sie takie promocje i jak to sprawdzić? Upatrzylem sobie dwie pary z serii herring premier i fajnie było by je kupić z takim rabatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 W Herringshoes wyprzedaże są sezonowe, jak wszędzie, ale zazwyczaj obejmują wybrane modele, więc można się nie doczekać na obniżkę ceny upatrzonych butów. Czasami obniżają ceny na dany model, w danym rozmiarze - nie wiem wg jakiego klucza, ale w ten sposób udało mi się z rok temu kupić Church`s Ryder 3 za 235 zamiast 315 funtów (uprzedzając nie była to oferta tzw. "second"). Czasami poprzez newsletter przesyłają informację o promocji. Co do linii "Premier" to o ile dobrze pamiętam ostatniej zimy była obniżka na kilka modeli o ok. 10 %. Promocji jak obecnie dot. Church`s, o której wyżej wspomniałem, czyli o takim upuście i na całą linię danego producenta, nie widziałem wcześniej... No, ale okres wyprzedaży zimowych się zbliża, kryzys... więc możliwe, że będą lepsze oferty niż w ostatnich latach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Dzięki. Chyba muszę sie zapisać do newslettera w takim razie i czekać na zimowa promocje. Jak nie będzie to w styczniu będę w Lądku, to może wtedy uda mi sie coś upolowac w sklepie stacjonarnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Na Herringshoes promocja 45% na Church`s kopyto 73 (przed Pradowe).Czy to prawda, że to kopyto jest krótkie? Mam Church's 8F na kopycie 136. Z wymienionej przez Dana oferty wypatrzyłem sobie 8,5 i zastanawiam się, czy nie będą za duże. Stopa 273 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... lourid=911 kopyto 73 – rozmiar 085 G – wymiary w przybliżeniu (dla modelu z linku) długość podeszwy – 308 – 310 mm szerokość podeszwy – 106 -107 mm wkładka (w jeszcze większym przybliżeniu) – 283-285 mm kopyto wcale nie jest krótkie, w szerokości G szerokie i wygodne niestety nie mam nic z Church’s na kopycie 136, więc nie mogę porównać ale jeżeli nosisz 080 powinieneś pozostać przy tym rozmiarze - 085 mogą być za duże kopyto 73 (rozmiar 085 G) w stosunku - do kopyta 108 (wyjątkowo smukłe) jest obszerne - nawet 2-3 mm dłuższe i szersze do kopyta 173 jest mniej obszerne – nieco krótsze i węższe (ale wynika to raczej z konstrukcji/wynończenia podeszwy w tych butach Dainite) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Wszystko jasne, dzięki @bar_open. Rzeczywiście potrzebuję 080. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 W Wólczancę znowu wyprzedaż. Poza zwykłą przeceną dodają jeszcze 30% rabatu (kod rabat30). Niektóre Lamberty wychodzą po 75 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 ja znalazlem nawet za niecale 70zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Rozwiniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Mam wrażenie, że mówisz o krawatach Lamberta? (i tu się z tobą w 100% zgadzam - szkoda pieniędzy) Mi chodziło o koszule, które może mistrzostwem świata nie są, ale to i tak jedna z lepszych propozycji na rynku polskim (ale tylko w cenach wyprzedażowych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornes Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 W salonach i sklepie internetowym Bytom promocja 20% do 21.11.2012 http://www.bytom.com.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek4 Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 2. Nawiązując jednak do ceny to w podobnej nie szukając daleko znajdziesz x razy lepszej jakości wyroby, chociażby tutaj: http://www.dalvey.com/shop-online/sale Potwierdzam. Za taką cenę, za jaką można kupić koszule na wyprzedaży w sklepie powyżej wymienionym = mega okazja. A same koszule są bardzo dobrze wykonane (wyjmowane wyszbiny, ścieg: 20 szwów na cal, rozcinany karczek, etc). Polecam. Cena wysyłki do Polski również atrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 http://www.willsoor-shop.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młodzieniec Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 cóż to za sklep? wiecie coś o nim? jak na razie, to widzę, że mają poszetki z plastiku i (prawdopodobnie) nie wiedzą, jak wygląda grafit. http://www.willsoor-shop.pl/krawaty/kra ... any-5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Sklep firmowy polskiej marki Willsoor? Kiedyś mieli przyzwoite koszule, ale z cenami to ich obecnie nieco poniosło (vide cena za koszulę z mieszanki poliestrowo-bawełnianej, która dobiła do poziomu TM Lewin....). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 cóż to za sklep? wiecie coś o nim? jak na razie, to widzę, że mają poszetki z plastiku i (prawdopodobnie) nie wiedzą, jak wygląda grafit. http://www.willsoor-shop.pl/krawaty/kra ... any-5.html polski sklep z odzieżą. istnieje od wielu lat. robiłem w nim zakupy kilkukrotnie (koszule, kamizelki) i jestem zadowolony. pzdrw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Przypadkiem natknąłem się na taką propozycję z Lidla. Jedwabny krawat za 19,99 zł. http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-BE6 ... _31884.htm Pytanie tylko ile tego "jedwabiu w jedwabiu"...? Pójdę zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Lepiej kup wino w lidlu, to będzie na pewno lepszy wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Mam tego typu krawat, kupiony w Lidlu (w komplecie z koszulą) jeszcze przed studiami - ok. 6-7 lat temu. To faktycznie jedwab, ale bardzo cienki, kiepskiej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Mam tego typu krawat, kupiony w Lidlu (w komplecie z koszulą) jeszcze przed studiami - ok. 6-7 lat temu. To faktycznie jedwab, ale bardzo cienki, kiepskiej jakości. W kompletach z koszulą zawsze dodaj marne. Zobaczymy te sprzedawane "solo". 20 zł można zaryzykować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi