Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

W Herringshoes wyprzedaże są sezonowe, jak wszędzie, ale zazwyczaj obejmują wybrane modele, więc można się nie doczekać na obniżkę ceny upatrzonych butów. Czasami obniżają ceny na dany model, w danym rozmiarze - nie wiem wg jakiego klucza, ale w ten sposób udało mi się z rok temu kupić Church`s Ryder 3 za 235 zamiast 315 funtów (uprzedzając nie była to oferta tzw. "second"). Czasami poprzez newsletter przesyłają informację o promocji. Co do linii "Premier" to o ile dobrze pamiętam ostatniej zimy była obniżka na kilka modeli o ok. 10 %.

Promocji jak obecnie dot. Church`s, o której wyżej wspomniałem, czyli o takim upuście i na całą linię danego producenta, nie widziałem wcześniej... No, ale okres wyprzedaży zimowych się zbliża, kryzys... więc możliwe, że będą lepsze oferty niż w ostatnich latach...

Na Herringshoes promocja 45% na Church`s kopyto 73 (przed Pradowe).

Czy to prawda, że to kopyto jest krótkie? Mam Church's 8F na kopycie 136. Z wymienionej przez Dana oferty wypatrzyłem sobie 8,5 i zastanawiam się, czy nie będą za duże. Stopa 273 mm.

http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... lourid=911

kopyto 73 – rozmiar 085 G – wymiary w przybliżeniu (dla modelu z linku)

długość podeszwy – 308 – 310 mm

szerokość podeszwy – 106 -107 mm

wkładka (w jeszcze większym przybliżeniu) – 283-285 mm

kopyto wcale nie jest krótkie, w szerokości G szerokie i wygodne

niestety nie mam nic z Church’s na kopycie 136, więc nie mogę porównać ale jeżeli nosisz 080 powinieneś pozostać przy tym rozmiarze - 085 mogą być za duże

kopyto 73 (rozmiar 085 G) w stosunku -

do kopyta 108 (wyjątkowo smukłe) jest obszerne - nawet 2-3 mm dłuższe i szersze

do kopyta 173 jest mniej obszerne – nieco krótsze i węższe (ale wynika to raczej z konstrukcji/wynończenia podeszwy w tych butach Dainite)

2. Nawiązując jednak do ceny to w podobnej nie szukając daleko znajdziesz x razy lepszej jakości wyroby, chociażby tutaj:

http://www.dalvey.com/shop-online/sale

Potwierdzam. Za taką cenę, za jaką można kupić koszule na wyprzedaży w sklepie powyżej wymienionym = mega okazja. A same koszule są bardzo dobrze wykonane (wyjmowane wyszbiny, ścieg: 20 szwów na cal, rozcinany karczek, etc). Polecam. Cena wysyłki do Polski również atrakcyjna.

cóż to za sklep? wiecie coś o nim? jak na razie, to widzę, że mają poszetki z plastiku i (prawdopodobnie) nie wiedzą, jak wygląda grafit. http://www.willsoor-shop.pl/krawaty/kra ... any-5.html

polski sklep z odzieżą. istnieje od wielu lat. robiłem w nim zakupy kilkukrotnie (koszule, kamizelki) i jestem zadowolony. pzdrw.

Mam tego typu krawat, kupiony w Lidlu (w komplecie z koszulą) jeszcze przed studiami - ok. 6-7 lat temu. To faktycznie jedwab, ale bardzo cienki, kiepskiej jakości.

W kompletach z koszulą zawsze dodaj marne. Zobaczymy te sprzedawane "solo". 20 zł można zaryzykować... ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.