Krzysiek_W Napisano 30 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2022 Sprawdz galenleather.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 30 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2022 15 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Sprawdz galenleather.com Ooo dziękuję! Jest kilka fajnych opcji których nawet nie rozważałem. Ale podrążę temat jeszcze - może znacie coś polskiej produkcji (patriotyzm gospodarczy się kłania) albo chociaż dostępne w polskim sklepie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2022 56 minut temu, michal. napisał: Ooo dziękuję! Jest kilka fajnych opcji których nawet nie rozważałem. Ale podążę temat jeszcze - może znacie coś polskiej produkcji (patriotyzm gospodarczy się kłania) albo chociaż dostępne w polskim sklepie? Niestety, te w Polsce nie są tak atrakcyjne jak w Turcji. Oczywiście to moja opinia, ale trochę tego przerobiłem i stąd taka opinia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 13 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2022 Najnowszy nabytek, Pilot Custom 742Zdjęcie z kalkulatora, na żywo bardzo ładne pióro.Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 18 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2023 Chciałbym wrócić do pisania piórem na codzień - jest coś godnego uwagi w przedziale 200-300zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 W dniu 30.11.2022 o 15:37, michal. napisał: Ooo dziękuję! Jest kilka fajnych opcji których nawet nie rozważałem. Ale podrążę temat jeszcze - może znacie coś polskiej produkcji (patriotyzm gospodarczy się kłania) albo chociaż dostępne w polskim sklepie? Cześć, jeśli temat nadal aktualny chętnie podejmę się wykonania takiego piórnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi