Krzysiek_W Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2022 Sprawdz galenleather.com 1 Cytuj
michal. Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2022 15 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Sprawdz galenleather.com Ooo dziękuję! Jest kilka fajnych opcji których nawet nie rozważałem. Ale podrążę temat jeszcze - może znacie coś polskiej produkcji (patriotyzm gospodarczy się kłania) albo chociaż dostępne w polskim sklepie? 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2022 56 minut temu, michal. napisał: Ooo dziękuję! Jest kilka fajnych opcji których nawet nie rozważałem. Ale podążę temat jeszcze - może znacie coś polskiej produkcji (patriotyzm gospodarczy się kłania) albo chociaż dostępne w polskim sklepie? Niestety, te w Polsce nie są tak atrakcyjne jak w Turcji. Oczywiście to moja opinia, ale trochę tego przerobiłem i stąd taka opinia 1 Cytuj
m_wujek Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2022 Najnowszy nabytek, Pilot Custom 742Zdjęcie z kalkulatora, na żywo bardzo ładne pióro.Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 2 Cytuj
papiez_ Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2023 Chciałbym wrócić do pisania piórem na codzień - jest coś godnego uwagi w przedziale 200-300zł? Cytuj
Zbyt Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2023 W dniu 30.11.2022 o 15:37, michal. napisał: Ooo dziękuję! Jest kilka fajnych opcji których nawet nie rozważałem. Ale podrążę temat jeszcze - może znacie coś polskiej produkcji (patriotyzm gospodarczy się kłania) albo chociaż dostępne w polskim sklepie? Cześć, jeśli temat nadal aktualny chętnie podejmę się wykonania takiego piórnika. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi