Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parasol po lewej czy prawej stronie ?

Ja jestem wieśniak - nie wiem :lol:
Wychodzi że ja też :x

Ma całkiem arystokratyczne, lekceważące spojrzenie, więc jest ok. Mam nadzieję, że z każualowym dachowcem wychodzisz na spacer w angielkach!

Ja mam teriera szkockiego. Niestety nie mam warunków, żeby polować z nią na lisy.

Każualowy to Brytyjczyk ... więc w angielkach :D

Opublikowano

Panowie,

czy eleganckie jest posiadanie kota czy może raczej należy posiadać psa?

Jak to się ma do archetypów, elegancji, sv, dobrego wrażenia, formalności, noszenia parasola, wieśniactwa i niewieśniactwa?

Kota nie da się posiadać, jest zbyt dużym indywidualistą. Psa, jako przyjaciela człowieka nie wypada posiadać - można Go mieć jako towarzysza spacerów, wędrówek.

Dołączona grafika

Czy jest to eleganckie hmmm - nie wiem.

Parasola nie używam właśnie ze względu na konieczność noszenia nawet, gdy nie pada.

pozdr.Vslv

Opublikowano

temat był dla jaj ale jak wszyscy to wszyscy:

Fluszka i Amelia (nie posiadamy ich, one posiadają nas :) )

Był dla jaj, ale jakoś tak wyszło. Zobacz jakie same sympatyczne twarze. Tak a propos dając zdjęcie z poprzednią sunią w wątku o beretach zastanawiałem się, czy nie wyciąć jej twarzy... :lol:

Opublikowano

temat był dla jaj ale jak wszyscy to wszyscy:

Fluszka i Amelia (nie posiadamy ich, one posiadają nas :) )

Był dla jaj, ale jakoś tak wyszło. Zobacz jakie same sympatyczne twarze. Tak a propos dając zdjęcie z poprzednią sunią w wątku o beretach zastanawiałem się, czy nie wyciąć jej twarzy... :lol:

Ja tam z Vegą nie mam problemu - urodzona gwiazda, jak tylko usłyszy dźwięk samowyzwalacza to biegnie pozować.

Lubi też komplementy na temat swojego wyglądu :)

Opublikowano

Świetne zwierzaki. Kropka to nie suka, to typowa femme fatale ;)

Swojego psiaka musiałem niestety zostawić w domu rodzinnym - nie da się zwierzęciem odpowiednio zająć przy nieregularnym trybie życia zawodowego :(