Xune Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2019 Trzeba było pisać El Döpa, nie dość że bez bana, to jeszcze byś wyszedł na kulturnego gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2019 4 godziny temu, Najmniejszy napisał: Generalnie w Polsce wystarczy dbać o wygląd, żeby być nazwanym ,,pedałem" i doświadczyć homofobii niezależnie od swojej faktycznej orientacji. Człowiek by pomyślał, że to forumowiczom doda empatii. Ech, ten mój niepoprawny optymizm... Najbardziej mnie zastanawiają osoby, które stawiają oponenta po stronie tolerancji i miłości, wyraźnie wskazując, że sami stoją po stronie dyskryminacji i nienawiści, a mimo to nie przychodzi im do głowy, że może nie stoją po dobrej stronie. Generalnie przesadzasz kolego Najmniejszy. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 18 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2019 W tym wątku nawalamy się dla sportu czy z frustracji? Bo nie wiem jakie buty ubrać do tej bitki. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi