Ernestson Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 A co do bioder, to wydaje mi sie, ze zmniejszenie otwarcia z przodu ponizej guzika (nie wiem czy jest na to fachowa nazwa) zniwelowalo by wrazenie ich duzej szerokosci. Na otwarcie dołu już paru Kolegów zwróciło uwagę i zgadzam się, przedobrzyłem - nie wygląda to za dobrze. W tej marynarce nie miałem jak już tego poprawić, w następnych na pewno skroję ten element inaczej. Cytuj
mosze Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Marynarka jest naprawdę dobra! Wyglada teraz znacznie lepiej, niż poprzednio. Gratulacje! Cytuj
Ernestson Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Cieszę się z tego że widzę postępy między innymi w wykończeniu. Dziurki które niedawno były dla mnie koszmarem zaczynają jakoś wychodzić. Dziurka: Butonierka: Cytuj
+Immune+ Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wyszło bardzo fajnie, gratulacje. Pokaż kiedyś zdjęcia "under construction". Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Brawo! Jestem pewien, że z każdą kolejną będziesz nabierał wprawy Również chętnie zobaczyłbym zdjęcia z opisem procesu - to musi być fascynujące. Cytuj
maciato Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Podoba mi się; idę z tym zdjęciem jutro do krawca Cytuj
Kobe Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Serdeczne gratulacje! Marynarka świetna, powiedziałbym nawet, że (jeśli można to porównywać)... lepsza od spodni, do których miałbym pewne zastrzeżenia. Cytuj
preux Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Obszycie dziurek profesjonalne! Brawo. Cytuj
gribojedow Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Rewelacja. Marynarce nic nie brakuje, bardzo podobają mi się wyłogi. Szczere gratulacje. Cytuj
macaroni Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ernestson, zawstydzasz polskich krwawców. Miałbym małe uwagi, ale generalnie jest rewelacyjnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi