Ernestson Napisano 14 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 A co do bioder, to wydaje mi sie, ze zmniejszenie otwarcia z przodu ponizej guzika (nie wiem czy jest na to fachowa nazwa) zniwelowalo by wrazenie ich duzej szerokosci. Na otwarcie dołu już paru Kolegów zwróciło uwagę i zgadzam się, przedobrzyłem - nie wygląda to za dobrze. W tej marynarce nie miałem jak już tego poprawić, w następnych na pewno skroję ten element inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 Marynarka jest naprawdę dobra! Wyglada teraz znacznie lepiej, niż poprzednio. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 14 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 Cieszę się z tego że widzę postępy między innymi w wykończeniu. Dziurki które niedawno były dla mnie koszmarem zaczynają jakoś wychodzić. Dziurka: Butonierka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 Wyszło bardzo fajnie, gratulacje. Pokaż kiedyś zdjęcia "under construction". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 Brawo! Jestem pewien, że z każdą kolejną będziesz nabierał wprawy Również chętnie zobaczyłbym zdjęcia z opisem procesu - to musi być fascynujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Podoba mi się; idę z tym zdjęciem jutro do krawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Serdeczne gratulacje! Marynarka świetna, powiedziałbym nawet, że (jeśli można to porównywać)... lepsza od spodni, do których miałbym pewne zastrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preux Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Obszycie dziurek profesjonalne! Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gribojedow Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Rewelacja. Marynarce nic nie brakuje, bardzo podobają mi się wyłogi. Szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Ernestson, zawstydzasz polskich krwawców. Miałbym małe uwagi, ale generalnie jest rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi