Solecalupo Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Szukałem tematu o marce Giacomo Conti, okazuje się że nie ma - może warto, aby się pojawił? Zdarzają się tam ciekawe propozycje wg mnie, a być może szykuje się w końcu większa zmiana skoro marka prezentuje się na tegorocznym Piiti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrotherM Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 O GC to chyba tyle można powiedzieć, że typowa polska sieciówka, która akurat króluje na FB jeśli idzie o interakcje i zainteresowanie ze strony ludu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xune Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Jedyne co o nich pamiętam to tyle że kiedyś uprawiali marketing szeptany w komentarzach u Mr. Vintage. Wiecie, wiele postów chwalących markę i odradzających konkurencję, z różnych nicków/imion, tylko zapomnieli IP zmieniać Zajrzałem parę razy do salonu w Łodzi, prędko uciekłem - dużo zamordowanych poliestrów, mikroklap, trochę lamówek na klapach, krótkich marynareczek i takie tam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solecalupo Posted June 18, 2017 Author Report Share Posted June 18, 2017 6 godzin temu, Xune napisał: Jedyne co o nich pamiętam to tyle że kiedyś uprawiali marketing szeptany w komentarzach u Mr. Vintage. Wiecie, wiele postów chwalących markę i odradzających konkurencję, z różnych nicków/imion, tylko zapomnieli IP zmieniać Zajrzałem parę razy do salonu w Łodzi, prędko uciekłem - dużo zamordowanych poliestrów, mikroklap, trochę lamówek na klapach, krótkich marynareczek i takie tam. To prawda Mr.Vintage o tym pisał (zresztą zdaje się proponowali mu także współpracę ale o ile pamiętam z wpisów nie podjął się jej właśnie ze względu na mało zachęcającą ofertę), niemniej potem zdaje się przepraszali że to wina agencji promocyjnej z którą mieli umowę i ponoć ją wówczas zmienili. Marynarkę mam jedną od nich z przed kilku lat i fakt z dodatkiem poliestrów ale niewielkim i ramiona niestety z poduszkami więc w odstawce leży, za to chinosy sobie chwalę akurat. Swego czasu organizowali też spotkania z doradcami wizerunku ... i nawet nie były nachalne nastawione na sprzedaż ale faktyczne porady doboru kolorystyki czy stylu ... dla początkujących wg mnie była to całkiem niezła propozycja. Wg mnie mają niewykorzystany potencjał zresztą jak i inne nasze sieciówki niestety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wodzu Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Pojawienie się na Pitti oznacza, że dana marka jest nagle godna uwagi? Widziałem to zdjęcie i dałem się na chwilę oszukać, że może ktoś w GC skręcił w kierunku klasycznej męskiej elegancji. Wystarczyło wejść na ich stronę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Czy Giacomo Conti pisał opery? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aislinnek Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Kilka lat temu kupiłem od nich garnitur. Jakość, jakością, cena ceną. Drugi raz bym się nie skusił. Muszę natomiast przyznać, że panie doradzające w sklepie (Factory Modlniczka k. Krakowa) zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie. Byłem 2-3x i zawsze było bardzo miło, na naprawdę przyzwoitym poziomie, zarówno jeżeli chodzi o rozmiarówkę (potrafiły uprzejmie przekazać klientowi, że w czymś wygląda gorzej) jak i fakt, że krawaty były wiązane przez nie węzłem księcia Alberta lub 4-in-handem (zależnie od sprzedającej). Ich profil pojawia mi się natomiast w proponowanych na fb i widząc stosunek cena/jakośc dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szithappens Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Byłem, ale ilość potworków i poliestru mnie odstraszyła. Mam jedna koszulę jakość/cena raczej słabo w porównaniu z innymi sieciówkami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts