pablocito Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 No i wyszło na moje, że espadryle trzeba brać o numer większe. Z tym 45 to bym jednak nie przesadzał. To jednak płótno i się naciąga. 45 będą Ci człapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperro35 Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 Ja noszę normalnie rozm 44,5, zamówiłem 45 i owszem, były pewne trudności z włożeniem ich na stopy, ale chwilę pochodziłem i już jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 Odkupię rozmiar 42. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojKow Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 (edytowane) Czy podeszwa to sznurek wzmacniany gumą na krawędziach? Edit: teraz widzę, że przy białych jest również zdjęcie podeszwy. Nie było pytania Edytowane 24 Czerwiec 2020 przez WojKow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 26 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2020 Hej, czy ktoś z tutaj obecnych jest w stanie porównać długość marynarek w tym samym rozmiarze z poszetka.com i SuSu? Zgodnie z tabelą rozmiarów marynarki z poszetki powinny być krótsze od tych z SuSu. Ja noszę w SuSu 94 i z długością są na styk, zastanawiam się czy te z poszetki rzeczywiście wypadają mocno krótsze czy może z uwagi na inne proporcje itp. nie jest to widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2020 Do końca tygodnia nowa dostawa espadryli (wszystkie kolory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2020 W dniu 26.06.2020 o 16:50, Dubbing napisał: Hej, czy ktoś z tutaj obecnych jest w stanie porównać długość marynarek w tym samym rozmiarze z poszetka.com i SuSu? Zgodnie z tabelą rozmiarów marynarki z poszetki powinny być krótsze od tych z SuSu. Ja noszę w SuSu 94 i z długością są na styk, zastanawiam się czy te z poszetki rzeczywiście wypadają mocno krótsze czy może z uwagi na inne proporcje itp. nie jest to widoczne. Lazio SuSu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 29 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2020 Lazio SuSu ?Havana SuSuWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 30 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2020 Nowość: krawaty z grenadyny i szantunguhttps://bit.ly/poszetka_grenadynaWykonane z rzadko spotykanego i prestiżowego jedwabiu. Grenadyna w swej tradycjonalnej wersji tkana jest na wiekowych krosnach do produkcji żakardu. Tylko dwie tkalnie na świecie mogą uzyskać tak unikalny splot włókien. Jedna z nich dostarcza materiał na nasze krawaty.Bardzo istotnym elementem krawata jest jego wkład oraz konstrukcja. Sprężyste wnętrza do naszych krawatów wykonujemy we Włoszech z wełniano- bawełnianych włókien. Bezpodszewkowa forma nadaje lekkości i obniża formalność. Dla zachowania idealnej symetrii utrwalamy kształt stosując dodatkowe rygielki przy szerszym i węższym końcu.Tkaniny pochodzą z włoskiego Como, krawaty ręcznie szyte w naszej pracowni. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 30 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2020 W dniu 29.06.2020 o 15:26, Dubbing napisał: Havana SuSu Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Proszę o podanie długości tej Havany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 30 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2020 Espadryle ponownie w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 30 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2020 Proszę o podanie długości tej Havany.Ok. 77cm. Wymiary na stronie producenta podawały 78cmWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 Nasze marynarki nie są krótsze, nasza rozmiarówka jest zbliżona do modelu Lazio. Długość jak najbardziej klasyczna (choć w wersji L mamy tylko kilka rozmiarów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 Widziałem rozmiarówkę. Moje obawy biorą się z tego, że według niej rozmiat 48L ma 76cm długości a w SuSu zgodnie z ich rozmiarówką powinno to być 78cm. 2cm dla kogoś kto ma 190cm wzrostu może robić dość istotną różnicę. Najlepiej będzie pewnie po prostu zamówić i przymierzyć w domuWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 17 godzin temu, Dubbing napisał: Ok. 77cm. Wymiary na stronie producenta podawały 78cm Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka rozmiar 48 (regular) przy wzroście 182 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 1 minutę temu, Dubbing napisał: Widziałem rozmiarówkę. Moje obawy biorą się z tego, że według niej rozmiat 48L ma 76cm długości a w SuSu zgodnie z ich rozmiarówką powinno to być 78cm. 2cm dla kogoś kto ma 190cm wzrostu może robić dość istotną różnicę. Najlepiej będzie pewnie po prostu zamówić i przymierzyć w domu Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Liczone od karczku 76 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonAlex Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 18 godzin temu, poszetka.com napisał: Espadryle ponownie w ofercie Będą jeszcze te buty? Interesuję mnie rozmiar 43.5 granatowych. I jak wypada koszula rozmiar 38 w stosunku do 39 Milera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 Granatowe znów wykupione. Pozostała pełna rozmiarówka burgundowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonAlex Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 A jak wypada 38 tej koszuli https://www.poszetka.com/product-pol-5446-Koszula-maklerka-z-okraglym-kolnierzem.html W stosunku do 39 Milera? Tzn. Czy rozmiarowka jest prawidłowa na stronie, bo możliwość 2cm różnicy to sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonAlex Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 2 minuty temu, poszetka.com napisał: Granatowe znów wykupione. Pozostała pełna rozmiarówka burgundowych. A będą granatowe w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 5 minut temu, DonAlex napisał: A będą granatowe w najbliższym czasie? Jutro potwierdzę. TG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 Nie zwalniamy w temacie krawatów. Tym razem 3 fold, jedwab 83% oraz len 17%. Tkanina zoastała utkana w jednej z najbardziej prestiżowych włoskich tkalni z rejonu Como (ta sama co grenadyny) sięgającej swoją tradycją 1907 roku. Ręcznie krojony i szyty w Polsce przez naszą krawcową Panią Barbarę. Wnetrze krawata tworzy najwyższej jakości podwójny włoski wkład wełniano-bawełniany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 1 godzinę temu, DonAlex napisał: A jak wypada 38 tej koszuli https://www.poszetka.com/product-pol-5446-Koszula-maklerka-z-okraglym-kolnierzem.html W stosunku do 39 Milera? Tzn. Czy rozmiarowka jest prawidłowa na stronie, bo możliwość 2cm różnicy to sporo. Mogę się posłużyć opinią naszego Klienta: "ZR identyczna, MT bardzo podobne - mają węższe plecy, mankiety / przedramię. Miler wypada inaczej - skaczą co dwa rozmiary, mają mniejsze wcięcie w talii i są ogólnie większe" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 4 godziny temu, DonAlex napisał: A jak wypada 38 tej koszuli https://www.poszetka.com/product-pol-5446-Koszula-maklerka-z-okraglym-kolnierzem.html W stosunku do 39 Milera? Tzn. Czy rozmiarowka jest prawidłowa na stronie, bo możliwość 2cm różnicy to sporo. Osobiście kupuję 39 poszetka i 39 Miler. Rzeczywiście Miler trochę obszerniejsza w talii, lecz krótsze rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonAlex Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 8 minut temu, Cineos napisał: Rzeczywiście Miler trochę obszerniejsza w talii, lecz krótsze rękawy A jak kołnierz? Czy mógłbyś zmierzyć ile cm jest przy poszetce? Czy odpowiada tabeli. Bo miler ma przy 39 rzeczywiście 39.5cm A przy poszetce jest napisane że 39 ma 40,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi