Sekret Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Czy ta zniżka działa każdorazo przy zakupach, czy mozna ją wykorzystać tylko raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubi78 Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 "Kod rabatowy jest jednorazowego użytku i ważny do ................. przy zakupie na łączną kwotę minimum 200 zł | Pojedyncze marki mogą być wyłączone z promocji | Zniżka na kod rabatowy nie jest ważna przy zakupie bonów upominkowych oraz nie łączy się z innymi rabatami | Kod może być wykorzystany przy pierwszym zakupie." Mój kod miał termin wazności prawie 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Racja mogłem sam sprawdzic...., dzięki!! Użyłem kodu na 20zł, jaki dostałem jakiś czas temu. Koledzy w temacie G&B pisali, że firma ta ma słaby zamsz, jednak za tę cenę postanowiłem spróbować, zawsze można oddać za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Te kody 40 zł regularnie przychodzą mi na maila razem z ich newsletterem. Szkoda, że nie można ich łączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2014 hubi78, dnia 01 Cze 2014 - 21:27, napisał: Poszukuję zamszowych, casualowych półbutów. Doradźcie, proszę: http://www.zalando.p...12a004-k11.html Czy są do zaakceptowania? Mam już jedne G&B i mają dość szerokie kopyto, co jest dla mnie ważne - moja tęgość to ok. H i pół. Przecenili z 389 na 289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalz Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Panowie, co sądzicie o takich butach: http://vistula.pl/buty/buty,id-63931 ? Góra wygląda ok i cena jest bardzo atrakcyjna, tylko zastanawiam się czy ta podeszwa nie pozbawia ich elegancji. Takie oksfordy kupiłbym na stosunkowo nieliczne formalne okazje, więc jeżeli ta podeszwa ogranicza ich przydatność na takie okazje to trochę bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Podeszwa zupełnie nie pasuje do oxfordów, skoro już zrobili gumową, to mogli by zrobić zwykłą , gładką. Także - tak, całkowicie pozbawia je elegancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_W Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Witam Szanownych Użytkowników forum Chciałbym się skonsultować w kwestii zakupu oxfordów do ślubu. Co sądzicie o tych: https://nord-shoes.com/polbuty_meskie_4490,71.html Chodzi mi głównie o poradę stylistyczną. Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Nie dałbym za Nordy z linii Meka 800 zeta. A stylistycznie też nie jest najlepiej - zwłaszcza ten kwadratowy nosek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_W Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 No właśnie głównie z powodu tego noska postanowiłem poradzić się na forum. Co do kwestii cena/jakość to wydawało mi się, że jest całkiem nieźle, chociaż ekspertem zdecydowanie nie jestem;) Generalnie mam spory problem żeby znaleźć buty, no ale o tym, że w Polsce poniżej 1000 zł oxfordów się nie znajdzie było już sporo na tym forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 W sklepie Klasycznebuty.pl znajdziesz poniżej 1000 oxfordy między innymi Loake czy Barker. W Galerii Mokotów w Warszawie Loding za 900. Na Zalando poszukaj Barker, Cheaney, Gordon & Bros, też bywają poniżej 1 000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Generalnie szukaj butów z takim noskiem : : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_W Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 No właśnie Loake'ów nie brałem za bardzo pod uwagę ze względu na średnią opinię na forum, zwłaszcza modeli z niższych linii. Na Zalando większość raczej 1100, a początkowo planowałem szukać czegoś do 700 więc już mocno odbiegam od budżetu;) Ale dzięki za info o Lodingach w GM, podjadę i zobaczę co mają (szczególnie kusząca jest możliwość przymiarki przed zakupem;) dzięki za pomoc - zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Przeczytaj temat- buty trochę taniej znajdziesz dużo opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2014 A za 1100 to już można kupić Yanki z forumowym rabatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mista Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2014 Witajcie; Chciałbym zapytać, czy może ktoś z was zna markę MARVIN&CO - jak to jest z jakością? Zastanawiam się nad modelem http://www.sarenza.pl/marvin-co-parvanete-s787548-p0000061985 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2014 Nie wiem jak z jakością, ale z wyglądem jest fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2014 Poszukaj coś lepszego, rozważ przeznaczenie większej kwoty na buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2014 Za trochę więcej można ZNACZNIE lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leif Erikson Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Wyniki wyszukiwania nie przyniosły rezultatów, więc zapytam w nadziei, że nie przeoczyłem podobnego tematu: Czy ktoś miał do czynienia z klasycznymi modelami ze strony http://szewskapasja.com/ i mógłby się wypowiedzieć w temacie stosunku jakości do ceny? Zdaję sobie sprawę, że za ułamek kwoty jaką zazwyczaj należy przeznaczyć na obuwie nie można oczekiwać, że posłużą przez kilka lat - jestem po prostu ciekaw czy wytrzymają w niezmienionym stanie choć sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Zdaję sobie sprawę, że za ułamek kwoty jaką zazwyczaj należy przeznaczyć na obuwie nie można oczekiwać, że posłużą przez kilka lat - jestem po prostu ciekaw czy wytrzymają w niezmienionym stanie choć sezon Trwałość jako jedyne kryterium, to bardzo niedobry pomysł.Zaryzykowałbym stwierdzenie, że najdłużej wytrzymują te buty, w których najbardziej wstyd wyjść z domu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leif Erikson Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Rozpatrzyłem już kryterium wyglądu oraz ceny i porównując choćby z ofertą sklepów w Polsce nie mam zastrzeżeń Pytając miałem nadzieję, że dowiem się czegoś o wykonaniu i tym jak zachowuje się materiał, z którego są zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Nad jakim modelem butów się zastanawiasz z ich oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leif Erikson Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2014 http://szewskapasja.com/product-pol-75-Klasyczne-skorzane-czarne-meskie-polbuty-Oxford-Shoes.html i http://szewskapasja.com/product-pol-76-Klasyczne-brazowe-skorzane-meskie-polbuty-Oxford-Brogsy.html Na ich korzyść przemawia jeszcze rozmiar. Mam bardzo szeroką i długą stopę (46/47) i zdecydowana większość klasycznych butów jakie miałem okazję nosić/przymierzać jest zdecydowanie za mała (na tyle, że ani prawidła, ani pianki rozciągające nie są w stanie podołać problemowi). BTW, jeśli ktoś może polecić coś innego w rozsądnej cenie to również będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vyvern1 Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2014 http://szewskapasja.com/product-pol-75-Klasyczne-skorzane-czarne-meskie-polbuty-Oxford-Shoes.html: istotnie, tęgość zacna ale jakość, hm... no... nie to, że nie należy kupić, ale można poszukac lepszej jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi