Remy Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 @faber Załamanie na "usztywnionym" nosku do powód do reklamacji. @secret Ile razy miałeś na nogach te lotniki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 JDC Lotniki są firmy Yanko, rozmiar 8. Tu masz więcej zdjęć http://patine.pl/yanko-style-549-goodyear-welted.html Remy - kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 Ciekawy jestem jak po dłuższym użytkowaniu będą wyglądać. W przypadku lotników to bywa różnie. Sądzę że Yanko będzie trzymało fason. Mam lotniki firmy Loding. Szkoda wstawiać zdjęć bo wyglądają fatalnie- marszczenia gdy mam buty na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 W miejscu gdzie but się zgina przy chodzeniu, już teraz widać ślady na skóre po zgięciach, bede je nosił 1 max 2 razy w tygodniu, więc pewnie po kilku miesiącach da się powiedzieć coś więcej Na razie musze popracowac nad kładzeniem kremu i pasty bo nie jestem zadowolony z pierwszego efektu, na zdjęciach dobrze tego nie widać,m natomiast noski są wyraźnie jasniejsze niż reszta buta, na której sa też takie ciemne smugi, nie wiem czemu. Są to szczegóły widoczne z bliska ale jestem raczej perfekcjonistą Natomiast musze pochwalić, że błyskawicznie się "rozchodziły", tylko pierwszy dzień nie był zbyt przyjemny, od drugiego założenia już dużo lepiej. I robią wrażenie na kobietach:) Zastanawialem się nad Lodingami, ale nie podobają mi się dziurki (nie lubię stylu brogues), a tylko takie lotniki były i nie wziąłem. Myślę, że warto byłoby jakbyś wstawił te lotniki w wątku Loding z opisem jak były użytkowane, to może się przydać komus kto planuje zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 Są zdjęcia w temacie Lodinga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve777 Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Z dzisiaj Buty kupione wczoraj wiec dopiero "docieram" Firma hierro albero - kupione w tk maxx za 105 zł wiec chyba dość dobra cena aczkolwiek marki nie znam za bardzo i sie okaże czy bd ok natomiast fakt faktem zamsz dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatostan Napisano 12 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2014 Z dzisiaj Buty kupione wczoraj wiec dopiero "docieram" Firma hierro albero - kupione w tk maxx za 105 zł wiec chyba dość dobra cena aczkolwiek marki nie znam za bardzo i sie okaże czy bd ok natomiast fakt faktem zamsz dobrej jakości Z tego co oglądałem te buty (info na podeszwie) to zostały one wykonane przez (a może dla) Hierro Albero we współpracy z Atlanta Mocassin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve777 Napisano 12 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2014 A wiesz cos może więcej o tych firmach bo ja nie za bardzo a ciekawy jestem jaki poziom produktu to jest Z tego co je poogladalem pododtykalem wyglądają na całkiem przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatostan Napisano 12 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2014 A wiesz cos może więcej o tych firmach bo ja nie za bardzo a ciekawy jestem jaki poziom produktu to jest Niestety nie wiem nic poza tym co można znaleźć na ich stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve777 Napisano 12 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2014 No to zobaczymy za dwa trzy miesiąc aczkolwiek jak za to ze kosztowały 105 to na pewno cena do jakości bd b dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2014 Dla mnie miłe dla oka połączenie kolorów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 13 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2014 Zrobione w zeszły czwartek . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 13 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2014 Piękno koloru tych butów przebija cokolwiek innego widocznego na tym zdjęciu. To subiektywne, ale odnoszę wrażenie, że buty wydają się być stare, nieco zużyte, ale to tylko dodaje im uroku i dostojności. Zupełnie jak wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 TJ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Bexley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 17.05.14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 Z czego jest ta skóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 Croco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 A nie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 Może to wina zdjęcia, a może tego, że przemalowałem je na ciemny brąz, ale zmyje farbę, ten kolor nie wyszedł tak jak chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 A bazowo jaki kolor oraz marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 Grenson, jasny brąz, mam dwie pary butów tej marki w jednych z antylopy byłem na spotkaniu forumowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi