glocek Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Witam! Z racji tego, iż w temacie zegarków jestem kompletnym laikiem chciałbym się Was poradzić w jednej kwestii - od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem klasycznego automatycznego zegarka (na skórzanym pasku). Jakieś propozycje, rady, sugestie?(mój budżet to ok. 2000 PLN) Cytuj
lubo69 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Budżet jak budżet, zawsze można nagiąć;-) Moja propozycja to Hamilton Slim, tylko ciężko z dostępnością u nas, ale można próbować przez chrono24. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Realna cena używki to 1500-2000, więc można ponegocjować, ale warto http://allegro.pl/junghans-max-bill-automatic-i6525832570.html Cytuj
glocek Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Dzięki! A co powiecie np. o marce tissot? Cytuj
damiance Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Godzinę temu, glocek napisał: Dzięki! A co powiecie np. o marce tissot? szukaj w linii Le Locle i Heritage, ale z tym budżetem celowałbym w Orient Star 1 Cytuj
damiance Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Albo kup Orienta Bambino (są 4 wersje tego modelu - do wyboru, do koloru) , a za resztę budżetu (1200 pln) kup dobre buty 5 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 7 minut temu, damiance napisał: Albo kup Orienta Bambino (są 4 wersje tego modelu - do wyboru, do koloru) , a za resztę budżetu (1200 pln) kup dobre buty Albo nie kupuj zegarka, dołóż jeszcze trochę i kup naprawdę dobre buty 5 Cytuj
damiance Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 12 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Albo nie kupuj zegarka, dołóż jeszcze trochę i kup naprawdę dobre buty Ewentualnie można zwiększyć budżet ze 2 razy i obstalować buty na miarę, jeżeli masz zegarek w telefonie to dasz radę, ... Jeżeli jednak w dalszym ciągu trzymasz się swojego pierwotnego planu i zegarek jest niezbędny - rozważ też Certinę Cytuj
kawa_i_papierosy Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 A może jakiś Zeppelin? Mieszczą się w przedziale 1500 - 2000 zł i wyglądają naprawdę bardzo fajnie. Cytuj
Denior Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 A moze coś nie do końca klasycznego czyli Seiko Alpinist - SARB017. Jest też wersja rzadsza, z białą tarczą - SARB013 2 Cytuj
Wuj Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Moje propozycje: Tissot visodate - jest kilka wersji. Seiko cocktail, Seiko sarb033 orientstar standard date Atlantic worldmaster art deco Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Mój głos na Visodate lub Lelocle. Visodate ma fajny, lekko vintydżowy charakter, który nadaje mu szersze spectrum zastosowań; Lelocle jest bardziej stonowany, ma ładną tarczę. Cytuj
glocek Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Dzięki za wszystkie rady i sugestie. Rozważam zakup zeppelina poniżej - tylko że na brązowym pasku Cytuj
Clovis Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Seiko cholernie ładny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi