blekit Napisano 13 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 Ja w maju już raczej nie dam rady. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 W czerwcu i tak szukam pretekstu do wpadnięcia do Wrocławia, więc jak będzie termin po czwartym, to pewnie i mnie przywieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 No to zbierajmy daty na czerwiec 10-11, 17-18, 24-25 , Nam pasuje kazdy weekend. Glosujmy i zobaczymy ktory termin przypasuje najwiekszej ilsoci osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Mi pasują pozostałe weekendy maja plus piątki. Czerwiec to 10 (tylko wieczór)-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2017 Wygląda na to, że w czerwcu nie dam rady. Mam nadzieję, że uda się coś zorganizować w lipcu/sierpniu. Tymczasem życzę miłego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 Temat chyba upadł, ktoś reflektuje na 10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 To może żeby ożywić atmosferę: 1szy lipca zapraszamy ok godziny 19:00 ? Do naszego Atelier (na początek) OK 20:00 przeniesiemy się w jakieś ciekawsze miejsce, moze tutaj -> ? Coctail Bar Max & Dom Whisky https://www.tripadvisor.fr/Attraction_Review-g274812-d8871556-Reviews-Coctail_Bar_Max_Dom_Whisky-Wroclaw_Lower_Silesia_Province_Southern_Poland.html I sprawdzimy to miejsce na wlasnej skorze ? My na 100% bedziemy, wiec zapraszamy wszystkich chetnych o 19:00 1szego lipca do nas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Czy ktoś z forumowiczów pojawi się na festiwalu rumu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Dnia 14.06.2017 o 09:28, Adam Pers napisał: Czy ktoś z forumowiczów pojawi się na festiwalu rumu? Mozna prosic o szczegoly ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Co do spotkania 1-go jest szansa, że się zjawię... jeśli idea wypali tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Wypali Frekwencja to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 23 godziny temu, Andells napisał: Mozna prosic o szczegoly ? Pozdrawiam https://rumlovefestiwal.com/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Jutro aktualne? Ja chętnie się zjawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Niestety, późną nocą wróciłem z wyjazdu służbowego i jestem zbyt zmordowany, żeby się zjawić... czego bardzo żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 W atelier pustki, ale nie dziwię się przy zapowiadanym braku frekwencji. Jakby ktoś był jednak na mieście, to ja się wybieram do Kontynuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2017 @blekit bylem do 19:20 prawie ;)) Chyba sie minelismy Jak cos pierwszy weekend sierpnia sprobujemy zrobic powtorke Dodatkowo podam numer telefonu zeby sie nie minac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi