Zajac Poziomka Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Byłem w ich sklepie we Włoszech i ich rzeczy zrobiły na mnie wrażenie mocno przeszacowanych. Jakość wydawała się zbliżona do Massimo Dutti/Vistuli a ceny sporo wyższe. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nie znam oferty Vistuli, ale nie mogę sobie wyobrazić, że mają taki wybór marynarek z niewypełnionymi ramionami i w ogóle tyle klasycznej elegancji bez udziwnień i w tak ciekawej gamie kolorystycznej jak Boggi Odwiedzam regularnie ich butiki i ich konfekcja leży na mnie lepiej niż rzeczy SuSu, które muszę dość drogo przerabiać. Niedaleko Monachium jest całoroczna wioska outletowa z butikiem boggi, gdzie przy odrobinie szczęścia można nabyć okazyjnie bardzo atrakcyjne rzeczy. W monachijskim MD jeszcze nic mnie nie przekonało. Cytuj
mosze Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Mnie się również wydaje, że porównanie z MD to przesada, przynajmniej z linią podstawową. Cytuj
Kyle Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2023 W Warszawie w Klifie otworzył się sklep Boggi. Wybór asortymentu słaby raczej, w jednym z centrów outletowych we Włoszech sklep miał zbliżoną powierzchnię jak ten w Klifie, a towaru było kilkakrotnie więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi