Zajac Poziomka Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Byłem w ich sklepie we Włoszech i ich rzeczy zrobiły na mnie wrażenie mocno przeszacowanych. Jakość wydawała się zbliżona do Massimo Dutti/Vistuli a ceny sporo wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Nie znam oferty Vistuli, ale nie mogę sobie wyobrazić, że mają taki wybór marynarek z niewypełnionymi ramionami i w ogóle tyle klasycznej elegancji bez udziwnień i w tak ciekawej gamie kolorystycznej jak Boggi Odwiedzam regularnie ich butiki i ich konfekcja leży na mnie lepiej niż rzeczy SuSu, które muszę dość drogo przerabiać. Niedaleko Monachium jest całoroczna wioska outletowa z butikiem boggi, gdzie przy odrobinie szczęścia można nabyć okazyjnie bardzo atrakcyjne rzeczy. W monachijskim MD jeszcze nic mnie nie przekonało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Mnie się również wydaje, że porównanie z MD to przesada, przynajmniej z linią podstawową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2023 W Warszawie w Klifie otworzył się sklep Boggi. Wybór asortymentu słaby raczej, w jednym z centrów outletowych we Włoszech sklep miał zbliżoną powierzchnię jak ten w Klifie, a towaru było kilkakrotnie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi