ciasteczkowy Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 Wspaniałe buty i wspaniałe wykończenie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 11 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2019 W dniu 6.09.2019 o 08:48, ciasteczkowy napisał: Wspaniałe buty i wspaniałe wykończenie! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 28 Październik 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Tym razem coś na szerszym kopycie. TLB Mallorca split toe na kopycie G w bordowo czarnym malowaniu 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Pięknie to wyszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 4 Grudzień 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Trochę różnych zieleni i brązów z ostatnich realizacji 20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Każde piękne 😍 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Pozwolę sobie podrzucić film z sobotniej patynacji, która odbyła się pod okiem Andrzeja 30.11.2019 w Muzeum Warszawskiej Pragi: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 24 Luty 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 Kilka ostatnich realizacji ps. to dobry moment aby złożyć zamówienia aby cieszyć się butami na późną wiosnę 20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 17 Kwiecień 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 Nowych zamówień jak to chyba w całej branży obecnie całe zero, ostatnie pary i będę na czysto ze zleceniami, ostatni raz taką sytuację miałem 5 lat temu Ale mam nadzieję, że można nacieszyć ostatnimi realizacjami oko 19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Jak zawsze! Piękna robota Andrzej! Jeżeli chodzi o zamówienia to lecę na PRIV. Wspieramy się teraz nawet z konkurencją, więc z Przyjaciółmi tym bardziej! Może coś wymyślimy 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2020 Piękne , jak zawsze zreszta . Jakie to modele butów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 8 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2020 W dniu 21.04.2020 o 00:15, proki1971 napisał: Piękne , jak zawsze zreszta . Jakie to modele butów ? Są to buty Patine, pierwsze bordowe to model 77006 a podwójne monki to 77007 Jako, że obraz jest wart więcej niż tysiąc słów a ruchomy obraz to już w ogóle.. poniżej film we współpracy z Sartolane pokazujący proces malowania teczki @Sartolane 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monik_a Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2020 arsen od dłuższego czasu podziwiam Twoje prace Sama zaczęłam troszeczkę bawić się w patynowanie i chciałam podpytać, czy do wykończenia swoich prac używasz tylko kremów i past z woskiem? Czy używasz jakiejś apretury, która zamyka pory skóry i nie pozwala na brudzenie? Zastanawia mnie to ponieważ na filmach z patynowaniem obuwia widać na koniec tylko woski. Natomiast na forach skórorobów piszą, aby nakładać na produkt finisz. Jeśli możesz to napisz jakie jest Twoje zdanie i technika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 22 Wrzesień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 W dniu 6.08.2020 o 21:21, monik_a napisał: arsen od dłuższego czasu podziwiam Twoje prace Sama zaczęłam troszeczkę bawić się w patynowanie i chciałam podpytać, czy do wykończenia swoich prac używasz tylko kremów i past z woskiem? Czy używasz jakiejś apretury, która zamyka pory skóry i nie pozwala na brudzenie? Zastanawia mnie to ponieważ na filmach z patynowaniem obuwia widać na koniec tylko woski. Natomiast na forach skórorobów piszą, aby nakładać na produkt finisz. Jeśli możesz to napisz jakie jest Twoje zdanie i technika Przepraszam za tak późną odpowiedź, dłuższy czas się nie logowałem tutaj. Do wykończenia używam zarówno kremów bezbarwnych (w malowaniach gdzie rozpiętość tonalna jest spora) po kremy w kolorze. Na koniec zawsze wosk, kiedyś zawsze bezbarwny ale obecnie zawsze w kolorze, przeważnie czarny wosk mirror gloss używam. Dobra skóra która przyjęła dobrze barwnik (czyli wsiąkła w skórę a nie rozlała się po powierzchni) nie będzie brudzić po wykończeniu, zarówno kremem jak i woskiem, czy też samym woskiem. Technik jest cała masa i każdy jednak robi trochę po swojemu :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2020 Live dla zainteresowanych tematem: https://www.facebook.com/theshine.shoes/videos/228837435286356 A ja od swojej strony zachęcam do składania zamówień u Andrzeja, bo facet robi naprawdę niesamowitą robotę budując swoją historię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 19 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2022 Cześć, krótki i informacyjnie, gdyby ktoś był w Krakowie akurat 27 marca 2022 roku to zapraszam na wspólny trunk show z szewcem Karol Stanios. Będę tam pokazowo malował jego parę butów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 9 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2022 W dniu 19.03.2022 o 15:50, arsen napisał: Cześć, krótki i informacyjnie, gdyby ktoś był w Krakowie akurat 27 marca 2022 roku to zapraszam na wspólny trunk show z szewcem Karol Stanios. Będę tam pokazowo malował jego parę butów Jest relacja z tego wydarzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi