Falk Napisano 29 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2011 Mam playstation, fajna zabawka, zwłaszcza, jak się gra w jakieś nawalanki na dwóch graczy. Turnieje można robić, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 29 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2011 Mam psp ale mnie takie zabawki nudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamil Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Mam PSP, ale używam go głównie do czytania komiksów Jakiś czas temu zainwestowałem w PS3 z zestawem Move - jako fan "strzelanek" bawię się znakomicie (gorzej się bawię np przy walkach gladiatorów, gdzie żona ogrywa mnie jak "młodego" ). Ogólnie mam mentalność gadżeciarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Ja jestem ze starej szkoły - do grania mam PCta i robię to chętnie, chociaż coraz żadziej. Czekam, aż syn podrośnie, to się zacznie: Xbox Kinect, zdalnie sterowany spalinowy drifter itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 PS3 + PS Move + gra w zasadzie dowolna Poza tym dorosły facet tym się różni od dziecka, że ma droższe zabawki , stad ja bym definicję zabawek rozszerzył, o inne gadżety które umilają nam życie i pozwalają się zresetować po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 PS3 + PS Move + gra w zasadzie dowolna Poza tym dorosły facet tym się różni od dziecka, że ma droższe zabawki , stad ja bym definicję zabawek rozszerzył, o inne gadżety które umilają nam życie i pozwalają się zresetować po pracy. Kochanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 No ja generalnie mam PS3 i jak dostanę od kumpli grę to pogram 3 dni raz na kwartał... ...głównie używam do filmów blu-ray i internetu w TV.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Ja czasem zagram na kompie w DSJ albo w Grand Prix 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Ja sądzę, że talia kart, pudełko żetonów, flasza czegoś dobrego i kilku znajomych zapewni większą rozrywkę niż jakieś konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Ja sądzę, że talia kart, pudełko żetonów, flasza czegoś dobrego i kilku znajomych zapewni większą rozrywkę niż jakieś konsole.Poparte doświadczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Ja sądzę, że talia kart, pudełko żetonów, flasza czegoś dobrego i kilku znajomych zapewni większą rozrywkę niż jakieś konsole.Poparte doświadczeniem? U mnie zdecydowanie tak, aczkolwiek obecnie ciężko (przynajmniej z mojej perspektywy) znaleźć chętnych na taką rozrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Panowie, każdy wie, że najlepszą zabawką świata są klocki Lego. Można budować ciekawe modele (nazywane MOCami) lub też po prostu kolekcjonować zestawy (ja tak robię, choć kiedyś trochę budowałem - myślę o tym, aby do tego powrócić ). Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Co do zasady zgadzam się że przyjaciele / kumple są lepsi od playstation (ps jako synonim konsoli). Nie uważam tego za dobra substytucyjne. Ale w kwestii rozrywki: - jedno nie wyklucza drugiego: wyścigi, bijatyka czy zawody sportowe na konsoli, w kilka osób - wielokrotnie przeżywałem brak czwartego do brydża (ewentualnie czwartego z łapanki my cię pouczymy a ty trzymaj karty)... a tak wciskam guzik i jazda - na konsoli możesz jeździć i pić piwko czy co tam będziesz miał w tej flaszy ...najlepszą zabawką świata są klocki Lego ... kiedyś trochę budowałem - myślę o tym, aby do tego powrócićJest na to pewien sposób Ja buduję z synem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Ja nie mam z tym problemów natury mentalnej, tylko, jako że głównie jestem kolekcjonerem, jak już rozłożę na części pierwsze moje śliczne kamieniczki z ekskluzywnej serii, to panicznie się boję, że coś zgubię. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Na PS3 pykam jak mam czas, przeważnie w weekendy. A LEGO to moja ulubiona zabawka z dzieciństwa, czasami mnie korci by sobie ze Stanów zamówić old-schoolowe wersje kolejki z LEGO ( w sumie to teraz prawie w ogóle nie ma zestawów które chociażby dorównywałyby prostym, ale naprawdę klimatycznym zestawom z końca ubiegłego wieku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Ja sądzę, że talia kart, pudełko żetonów, flasza czegoś dobrego i kilku znajomych zapewni większą rozrywkę niż jakieś konsole.Poparte doświadczeniem? Oczywiście, że poparte. Ale znam też z doświadczenia, że moi znajomi kiedy gramy na konsoli wyłączają mózgi i skupiają się tylko na tym. Ani wtedy porozmawiać ani pośmiać się. A przy kartach jest zawsze wesoło. Ja osobiście staram ograniczać wpływ tej całej nowoczesności bo mnie to tak nie bawi... Klocki lego to całe moje dzieciństwo, do tej pory mam wielki kosz tych klocuszków. Ale teraz nie mam kiedy tego układać. Ale i tak nie ma nic lepszego niż długa sesja ze skrzypeczkami albo z moim ukochanym stratokasterem (gitara) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 ( w sumie to teraz prawie w ogóle nie ma zestawów które chociażby dorównywałyby prostym, ale naprawdę klimatycznym zestawom z końca ubiegłego wieku ) Masz rację. Ja lubię wszystko, co jest staromodne. Przestałem już zbierać nowe zestawy, z wyjątkiem wcześniej wspomnianych kamieniczek, które moim zdaniem też są całkiem klimatyczne. Te dwa pierwsze to perełki mojej kolekcji - wycofano je ze sprzedaży i kosztują po ponad 1000 zł. Nie posiadam jeszcze czwartej i szóstej kamieniczki, ale to się nadrobi. Jeśli chodzi o moje zestawy "vintage", to na razie chwalę się tymi: Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Jak młody podrośnie to zamiast butów na miarę, obstaluję mu takie coś: http://shop.lego.com/ByTheme/Product.as ... =710&d=322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Jej Dr. gdzie takie kamieniczki kupujesz? Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Skoro się chwalimy - duma mojej kolekcji, leży gdzieś w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 30 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Panowie, każdy wie, że najlepszą zabawką świata są klocki Lego. Ja większość moich pooddawałem, ale pamiętam mój pierwszy zestaw: lawetę do przewożenia helikoptera Kupowane w Peweksie. Jeśli idzie o rozrywki, w trakcie studiów grałem w gry fabularne i też jest to świetny sposób na spędzenie popołudnia z przyjaciółmi. Polecam, jeśli się lubi fantastykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Falk, popieram, popieram. U mnie gdzieś w biblioteczce nadal leżą podręczniki do Warhammera i Shadowrun 2ed. i jeszcze jakieś księgi przygód. Hmm ciekawe czy ktoś w to jeszcze grywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 30 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Ja jeszcze rok temu grałem w III edycję Młotka, ale to już nie to samo. Za to na V roku studiów mieliśmy sporo frajdy z Wampira" Maskarady. Ja jestem też wielkim fanem Neuroshimy, ale że mało kto, oprócz mnie, ją lubił, bardzo szybko ją zarzuciliśmy. Do Shadowruna mnie ciągnęło, ale koniec końców nic z tego nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Młotka to tylko I. Z Wampirami też miałem frajdę, fajny klimat. A co do neuroshimy to zakupiłem podręcznik ale to był już okres rozsypu naszej grupy więc go sprzedałem. Shadowrun 2 to taki już taki biały kruk dlatego go trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Jak młody podrośnie to zamiast butów na miarę, obstaluję mu takie coś: http://shop.lego.com/ByTheme/Product.as ... =710&d=322 Ta Gwiazda Śmierci ładna, ale droga. Za podobną cenę lepsza chyba będzie karuzela 10196: Jej Dr. gdzie takie kamieniczki kupujesz? Bardzo ładne Na Allegro i z Bricklinka. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi