Machiavelli Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Moja krawcowa (a do niej przychodzę tylko z prostymi przeróbkami) zwężała bez najmniejszego problemu (choć nieco mniej niż 3 cm). Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 A możesz podpowiedzieć w jaki sposób( z jednej strony zwężałą mankiet czy część rękawa również)? Moja krawcowa nie chciała się podjąć a robię u niej trudniejsze rzeczy. Cytuj
Machiavelli Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Nie przyglądałem się dokładnie, ale na pewno wypruwała mankiet i zwężała od strony z guzikami. Jeśli zwężała też przy szwie rękaw przed wszyciem, to nie ma po tym śladu. Jednak u mnie było to 1.5 cm, przy 3 podejrzewam, że zwężenie rękawa przy mankiecie może być konieczne. 1 Cytuj
Koval Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Samego rękawa nie trzeba zwężać; wystarczy zrobić większe zakładki wszywając zwężony mankiet. 1 Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Dzięki. Następnym razem jej podpowiem, ew. zaniosę do innej krawcowej Cytuj
mosze Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 Pytanie o buty przeniesione: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3048-zastanawiam-si%C4%99-nad-kupnem/page-151 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi