Machiavelli Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Moja krawcowa (a do niej przychodzę tylko z prostymi przeróbkami) zwężała bez najmniejszego problemu (choć nieco mniej niż 3 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 A możesz podpowiedzieć w jaki sposób( z jednej strony zwężałą mankiet czy część rękawa również)? Moja krawcowa nie chciała się podjąć a robię u niej trudniejsze rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Nie przyglądałem się dokładnie, ale na pewno wypruwała mankiet i zwężała od strony z guzikami. Jeśli zwężała też przy szwie rękaw przed wszyciem, to nie ma po tym śladu. Jednak u mnie było to 1.5 cm, przy 3 podejrzewam, że zwężenie rękawa przy mankiecie może być konieczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Samego rękawa nie trzeba zwężać; wystarczy zrobić większe zakładki wszywając zwężony mankiet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Dzięki. Następnym razem jej podpowiem, ew. zaniosę do innej krawcowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Pytanie o buty przeniesione: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3048-zastanawiam-si%C4%99-nad-kupnem/page-151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi