pmichal Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 On 6/13/2019 at 5:04 PM, lupin said: @pmichal liczymy ze wytrzyma do niedzieli Termin był na 19 lipca więc też miałem taką nadzieję. Dzisiaj rano jednak była zmiana planów i narodziny dzieciątka także ja odpadam, a chciałem was w końcu poznać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 29 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 Dziękuje za spotkanie, czekam na kolejne szkoda, że nie wszystkim udało się finalnie dotrzeć. Kolejne spotkanie mam nadzieje jeszcze tego lata Dziękujemy za gościnę i rozmowę o krawiectwie miarowym S.Tarasenko i D. Kuklińskiemu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 Również dzięki! Miło było się z Wami spotkać po tylu miesiącach przerwy. Szczególne podzękowania dla kolegi @lupin za organizację oraz dla @Ernestson i @Tarasenko Tailoring za nadanie spotkaniu bardzo "bispołkowej" atmosfery. Świetnie było posłuchać tych wszystkich, krawieckich anegdot. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 Czy do spotkań można zaliczyć dzisiejszy Event na Partyzantów we Wrzeszczu?Bardzo miłe spotkanie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 To chyba było spotkanie Czasu Gentlemenów. Być może podobna grupa odbiorcza, ale inne stowarzyszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 26 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2021 Mam nadzieję, że powrócą czasy gdy grupa sympatyków z Trójmiasta spotka się ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 27 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2021 W sumie to zawsze można ogłosić odpowiednio wcześniej spota - knajpy są już otwarte. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 27 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2021 37 minut temu, kanapa napisał: W sumie to zawsze można ogłosić odpowiednio wcześniej spota - knajpy są już otwarte. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Wielu z nas raczej planuje takie spotkania z wyprzedzeniem z uwagi na obowiązki służbowe lub rodzinne. Dlatego od samego początku termin spotkań był ustalany z 2-3 tygodniowym wyprzedzeniem, tak by jak najwięcej osób mogło na nie przybyć. System ten sprawdzał się, dlatego jako organizator (jeżeli dobrze pamiętam wszystkich) spotkań grupy Trójmiejskiej braci nie widzę powodów by od niego odchodzić Inną kwestią jest, że obecnie spotkania w większym gronie z racji postępującej fali pandemicznej i braku mechanizmów weryfikacji paszportów covidowych, powinny być ograniczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 27 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2021 Czy nie wystarczy okazanie potwierdzenia szczepienia na aplikacji mobilnej?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 27 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2021 Skoro nie ma obowiązku ich weryfikacji przy wejściu do lokalu to nie możesz mieć pewności co do osób tam przebywających. Nawet jeżeli okażemy sobie wzajemnie swoje imienne certyfikaty to i tak pozostaje reszta osób w lokalu. IMO mając w domu dwójkę dzieci poniżej 5 roku życia wolę dmuchać na zimne. Oddziały Pediatryczne już są przepełnione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 28 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2021 @lupin nie przeceniałbym mocy szczepień i paszportu , jak chcesz uniknąć zachorowania to raczej trzeba ograniczyć kontakty , bez względu na ilość przyjętych dawek . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2021 Polskie prawo nie przewiduje możliwości weryfikacji statusu zaszczepienia. To po pierwsze. Po drugie, wyniki badań prezentowane w znanych mi publikacjach stwierdzają, że nie ma istotnych różnić w transmisji wirusa pomiędzy osobami zaszczepionymi oraz niezaszczepionymi (lub nie w pełni zaszczepionymi). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 28 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2021 @mosze, chętnie poczytam o tych badaniach. Możesz podać źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2021 @GrafaPW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 28 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2023 Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 29 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2023 Ja bym się z chęcią spotkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 29 Październik 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2023 Warto to rozważyć. Od dawna nie było spotkania.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2023 Ja też chętnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 30 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2023 Wstępna propozycja wtorek lub środa za trzy tygodnie np. 20 albo 21 listopada. Raczej wystarczy czasu na prasowanie i pastowanie a i środek tygodnia w miarę spokojny. Czas spotkania od około 19 do 22/23. Miejscówka Sopot albo Garnizon Wrzeszcz i czy ma ktoś jakieś sprawdzone po covidzie miejscówki? W miarę blisko do SKM - jakieś wino czy whisky trzeba by uwzględnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 31 Październik 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2023 W środku tygodnia ja niestety odpadam z uwagi na inne obowiązki. Jedyne co wchodzi u mnie w grę to soboty ( też nie w każda niestety).Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 31 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2023 Chętnie dołączę. Z terminem się dostosuję. Luźna propozycja co do lokalu - Hewelke (Kilińskiego, Wrzeszcz). Mają niezły drinkbar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 4 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2023 W dniu 30.10.2023 o 20:59, kanapa napisał: Wstępna propozycja wtorek lub środa za trzy tygodnie np. 20 albo 21 listopada. Raczej wystarczy czasu na prasowanie i pastowanie a i środek tygodnia w miarę spokojny. Czas spotkania od około 19 do 22/23. Miejscówka Sopot albo Garnizon Wrzeszcz i czy ma ktoś jakieś sprawdzone po covidzie miejscówki? W miarę blisko do SKM - jakieś wino czy whisky trzeba by uwzględnić. U mnie akurat 20 i 21.11 na 100% odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 10 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2023 Chętnie dołączę. Z terminem się dostosuję. Luźna propozycja co do lokalu - Hewelke (Kilińskiego, Wrzeszcz). Mają niezły drinkbar Zajrzałem dzisiaj do Hawelke - zacnie tylko że mają otwarte do 21.00. Możemy w razie czego uderzyć do Browaru obok. Propozycja zatem na 28.11.2023 (wtorek), godzina 18.30. Kto chętny - zarezerwować stolik na 4/6/8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 11 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2023 Chętny 20 hours ago, kanapa said: Zajrzałem dzisiaj do Hawelke - zacnie tylko że mają otwarte do 21.00. Możemy w razie czego uderzyć do Browaru obok. Propozycja zatem na 28.11.2023 (wtorek), godzina 18.30. Kto chętny - zarezerwować stolik na 4/6/8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2023 U mnie najszybciej wchodzi w grę wolny czas na spotkanie w sobotę 2 lub 9 grudnia. Podejrzewam, że sporej części dotychczasowych uczestników tez będzie bardziej pasował termin weekendowy.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi