bosstonne Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Witam was wszystkich Nie jestem znawcą obuwia, więc mam do was pytanie. Chciałbym kupić skórzane buty, które by mi posłużyły przez cały rok. Wiadomo, jeśli zima nie będzie taka zła. Znalazłem coś takiego: https://www.eobuwie.com.pl/trzewiki-lanqier-hbh-33a702-czarny.html?utm_source=domodi&utm_medium=cpc&utm_campaign=domodi#sizetable https://www.zalando.pl/zign-botki-sznurowane-brown-zi112da01-o11.html?wmc=COM48_1881709 Co o nich sądzicie? I czy nawet w lato będą odpowiednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Koszmarki, i zimą, i latem będą tak samo brzydkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Mosze, Ty jak zawsze jesteś miły i sympatyczny. Podziwiam. Należy kolegę zapytać ile czasu poświęcił na przeczytanie działu poświęconemu butom? Zakładam, iż coś pomiędzy zerem a nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosstonne Napisano 1 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Czyli odpadają? Dotychczas nie czytałem, nie czułem takiej potrzeby. Nie jestem miłośnikiem butów, a chcę jedynie dokonać dobrego zakupu Czyli może trochę rozwiniecie treść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Na tym forum jest wyszukiwarka, która pozwala na wyszukanie interesujących Cię informacji. Użyj jej. Zapoznaj się z treścią jaką "wyrzuci" wyszukiwarka i ... wróć z pytaniami. Miłego czytania, ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosstonne Napisano 1 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Znakomite forum. Dziękuję bardzo za pomoc gdybym miał na tyle czasu na przeczytanie, nawet bym nie zawracał wam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 W takim razie jak należy określić Ciebie szlachcicu, skoro nie zadałeś sobie trudu aby zgłębić wiedzę zawartą na forum i oczekujesz, iż ktoś będzie dla Ciebie, jaśnie panie, marnował czas aby doradzać i odpowiadać na pytania. Naprawdę jesteś tak źle wychowany, czy jesteś taki ... myślący inaczej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosstonne Napisano 1 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Źle mnie zrozumiałeś. Chodzi o to, że zacząłem wątek na specjalistycznym forum, aby otrzymać takową odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 uzyskałeś odpowiedź już w pierwszym poście ... nic dodać, nic ująć. Pokazane buty nie korespondują z tematyką tego "specjalistycznego" forum i pozostają poza naszym zainteresowaniem. Zasłanianie się brakiem czasu jest wyrazem ignorancji w zakresie zaspakajania potrzeby wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosstonne Napisano 1 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Czyli nie poznając arkany wierzchniego nakrycia stopy i całej materialistycznej otoczki, nie mam po co wchodzić na forum dotyczącym tego zagadnienia- paradoks taki. Trzymajcie się chłopaki w czasie tego adwentu Temat skończony. Dość ezoteryczne forum.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Takie pseudo chukka latem będzie katorgą dla stóp. Poza tym jak opis podeszwy zawiera coś w deseń wysokogatunkowe tworzywo to wiesz odrazu że musisz unikać tego sklepu. Gumowa/plastikowa podeszwa nie pozwala stopie oddychać i nie wchłania potu przez co latem byś w nich pływał. Odradzam wydanie nawet tych marnych groszy bo po co wyrzucać pieniądze w błoto? Rozważ zakup brogues które mogą być uniwersalne. Polecam jednak zmieniać obuwie sezonowo bo zimą stopy potrzebują ochrony a latem przewiewności. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosstonne Napisano 1 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Dziękuję kolego za odpowiedz Teraz już trochę się dowiedziałem. Rozważę poważnie te brogurs, skoro jest możliwość rozwiązania na cały rok. Jednak myślę, że może w znacznie cieplejsze wakacyjne dni będę mógł kupić coś bardzo przewiewnego, a resztę czasu takie mogą mi posłużyć Miło, że ktoś się zainteresował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Spróbuj poszukać butów Gordon & Bros na zalando.pl albo sklep.klasycznebuty.pl. Często są tam promocje, do tego w pierwszym wypadku masz jeszcze rabat 40 zł na start, więc nie powinno być zbyt drogo. Jak na początek obuwie będzie całkiem dobrej jakości, solidne, estetyczne i uniwersalne. Jeśli jeszcze pomyślisz o kupnie prawideł i regularnym czyszczeniu i pastowaniu, to już w ogóle będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Spróbuj poszukać butów Gordon & Bros na zalando.pl albo sklep.klasycznebuty.pl. Często są tam promocje, do tego w pierwszym wypadku masz jeszcze rabat 40 zł na start, więc nie powinno być zbyt drogo. Jak na początek obuwie będzie całkiem dobrej jakości, solidne, estetyczne i uniwersalne. Jeśli jeszcze pomyślisz o kupnie prawideł i regularnym czyszczeniu i pastowaniu, to już w ogóle będzie dobrze. bądź dorzuć trochę i kup Yanko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Hej, mam dwie pary, które kosztowały mnie po 250-300 zł, więc to nie takie nierealne w porównaniu do ceny butów Zign. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosstonne Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Niezłe propozycje się pojawiają. Jednak na buty chciałbym przeznaczyć najwyżej 500 zł W tej cenie można znaleźć coś w miarę odpowiedniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnio nastąpił wysyp nowych użytkowników, którzy biorą butwbutonierce za forum obuwnicze? Bez rotacji, szkoda wydawać 500zł na parę butów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Niezłe propozycje się pojawiają. Jednak na buty chciałbym przeznaczyć najwyżej 500 zł W tej cenie można znaleźć coś w miarę odpowiedniego? Ja na lato polecam loafersy. Mam takowe z brązowego zamszu marki Berwick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi