Kyle Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 Tak swoją drogą to naprawdę dobrze czujecie się w butach założonych na gołą stopę? Dla mnie to okropne uczucie, bez skarpet nie daję rady. Oczywiście miałem stopki, jak widać perfekcyjnie niewidoczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 Próbowałem nosić loafersy ze skóry licowej na gołe stopy, ale to jednak nie dla mnie. Skóra przy większych temperaturach przykleja mi się do stóp i chodzenie w nich robi się mało przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 Ja używam tej zasypki plus scholl i naprawdę po 12 godzinach w butach bez skarpetek jest ok, z tym , że nie mam kłopotów z nadpotliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Jeszcze niedawno świeciło słonce a teraz deszcz za oknem . Poranna kawa i mój strój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Wszystko fajnie, ale moim zdaniem zawiązana fabrycznie mucha jest jak krawat na gumce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 I wreszcie mamy białe skarpetki w CMDNS . drobne uwagi: buty mi tu zupełnie nie pasują, nawet, jak patrzę na zestaw pod kątem mody, a nie klasyki. Reszta bardzo mi się podoba, choć ciemne guziki w koszuli są moim zdaniem niepotrzebne. A poza powyższym +++. No, ale to standard, do którego zdążyłeś mnie już przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 I wreszcie mamy białe skarpetki w CMDNS . drobne uwagi: buty mi tu zupełnie nie pasują, nawet, jak patrzę na zestaw pod kątem mody, a nie klasyki. Reszta bardzo mi się podoba, choć ciemne guziki w koszuli są moim zdaniem niepotrzebne. A poza powyższym +++. No, ale to standard, do którego zdążyłeś mnie już przyzwyczaić. Dziękuję- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Kolejny świetny zestaw. Aż zazdrość człowieka ogarnia. Dodam jeszcze, że przypadkiem widziałem Stylemana na żywo, w sobotę w samolocie do Gdańska. Dlaczego to dodaję? Bo w tym samym samolocie leciał też... Jacyków. Cóż, nie da się lepiej pokazać, niż porównaniem stroju obu panów, jaka jest różnica między dziwacznymi stylizacjami w duchu bezkrytycznej miłości do "fashion", a klasyczną męską elegancją uzupełnianą modnymi elementami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 I wreszcie mamy białe skarpetki w CMDNS . drobne uwagi: buty mi tu zupełnie nie pasują, nawet, jak patrzę na zestaw pod kątem mody, a nie klasyki. Reszta bardzo mi się podoba, choć ciemne guziki w koszuli są moim zdaniem niepotrzebne. A poza powyższym +++. No, ale to standard, do którego zdążyłeś mnie już przyzwyczaić. Dziękuję- PozdrawiamDzień dobry, po kilkunastu już chyba stylizacjach, które uprzejmy byłeś zaprezentować na forum, jedno jest pewne nie mieścisz się ani w klasycznej elegancji ani do końca w Fashion, masz swój styl a co najważniejsze lubisz bawić się "ciuchami" pozdrawiam. N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Jeszcze jednym zdjęciem powalczę o buty,niestety na tamtym zdjęciu ich nie widać @Kobe- leciałem na Sopot Fashion Days ale już na lotnisku jak zobaczyłem Jackowa miałem koniec tej imprezy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Jeszcze jednym zdjęciem powalczę o buty,niestety na tamtym zdjęciu ich nie widać @Kobe- leciałem na Sopot Fashion Days ale już na lotnisku jak zobaczyłem Jackowa miałem koniec tej imprezy . Pozdrawiam Bardzo ładne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Jeszcze jednym zdjęciem powalczę o buty,niestety na tamtym zdjęciu ich nie widać @Kobe- leciałem na Sopot Fashion Days ale już na lotnisku jak zobaczyłem Jackowa miałem koniec tej imprezy . Pozdrawiam Tak, tak, ja akurat leciałem w celach zupełnie innych, ale gdy zobaczyłem w Sopocie plakaty SFD, już wiedziałem, czemu do Trójmiasta wybierała się taka nadreprezentacja ludzi wystylizowanych Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Zmieniam zdanie, z daleka wyglądały bardzo sportowo. + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Przecież to są sportowe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 7.30am w oczekiwaniu na spóźnialskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudson Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Osobiście zmieniłbym skarpetki na bardziej stonowane ale ogólnie zestaw super. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Czy to jest ta (http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... %C4%98DOWA) dwurzędówka z Zary? Wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Super dwurzędowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Czerwone skarpety do niebieskiej marynarki w pasy, klasyka Jak wymyślę jak ma wyglądać i do czego ma służyć, to otrzymasz mój znaczek jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Osobiście zmieniłbym skarpetki na bardziej stonowane ale ogólnie zestaw super. Bardzo mi się podoba A ja bym założył jeszcze bardziej wyraziste w kolorze skarpetki,zestaw rewelacyjnie złożony . Kamień tak rano pewnie jeszcze był bardzo zimny ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 David - spot on, my dear! Zadziwiająco dobrze leży, trochę krótka, ale tyłek przykrywa Wzór spasowany nie najgorzej, skład mi się podoba, materiał przewiewny (jak na moje standardy), podszewki prawie nie ma, choć ten acetat w rękawach ciężko przepuszcza powietrze. Z dostępnych w Polsce RTW 46 Zary to jedyne, w czym mogę się pokazać, więc tym większa moja radość z tej marynarki Skarpety są bordowe, siedziałem na gazecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Skarpety są bordowe, siedziałem na gazecie To dobrze z ta gazeta ,inaczej wilk murowany jak to moja babcia mówiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Super, a jaka jest długość rękawa w 46? Tak się składa, że na mnie też większa nie będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Proceleusmatyk - fajny zestaw. Styleman- ciekawy garnitur. Buty? Bardzo ładne, tylko ten kolor, ale to dobra baza do patynowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi