michau Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Wg mnie jeden z najlepszych Twoich zestawów , jakby nie powiedzieć , że najlepszy:) Strasznie fajna apaszka, ciekawe kolory bordo wraz z granatowym. Pozdrawiam +1 Bardzo mi się podoba. Wydaje mi się bardzo uniwersalny tj. każdemu byłoby w nim dobrze. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 @Styleman - świetny zestaw. Bardzo ładny kolor spodni i śliczny krawat. Widzę, że posiadasz rzadką umiejętność odpowiedniego łączenia marynarki w prążki z odd trousers . Ja tego jeszcze nie opanowałem, niestety. Tym bardziej podziwiam . @Constantin - Marynarka bardzo ładna, piękna kratka. Ale rzeczywiście bezdyskusyjnie zbyt obszerna - ramiona rzucają się najbardziej w oczy, moim zdaniem. Dziękuję, już umówiłem się z krawcem.. pokaże, po dopasowaniu do mojej sylwetki. Byłem dziś u krawca i ...za dopasowanie zwężenie marynarki w obrębie barków 300 zł...( zapytałem się czy żartuje.? odpowiedź brzmiała NIe!) Za to skróciłem spodnie.. ale też nie obyło się bez uwag miłych Pań, żony krawca ( mnie uczono ,że spodnie mierzy się bez butów.."etc... miałem się nie denerwować.. ale nie udało się.. Przepraszam,że się rozpisałem w niewłaściwym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Byłem dziś u krawca i ...za dopasowanie zwężenie marynarki w obrębie barków 300 zł...( zapytałem się czy żartuje.? odpowiedź brzmiała NIe!) Za to skróciłem spodnie.. ale też nie obyło się bez uwag miłych Pań, żony krawca ( mnie uczono ,że spodnie mierzy się bez butów.."etc... miałem się nie denerwować.. ale nie udało się.. Przepraszam,że się rozpisałem w niewłaściwym wątku. Asystowałem ostatnio przy kilku przymiarkach i działy się bardzo ciekawe rzeczy. Jeśli nie jest tak, że bardzo dobrze wiesz czego chcesz kiedy wchodzisz do pracowni, rzadko wychodzisz z tym czego oczekiwałeś. Dlatego warto chodzić tam z kimś kto ma doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Byłem dziś u krawca i ...za dopasowanie zwężenie marynarki w obrębie barków 300 zł...( zapytałem się czy żartuje.? odpowiedź brzmiała NIe!) Za to skróciłem spodnie.. ale też nie obyło się bez uwag miłych Pań, żony krawca ( mnie uczono ,że spodnie mierzy się bez butów.."etc... miałem się nie denerwować.. ale nie udało się.. Przepraszam,że się rozpisałem w niewłaściwym wątku. Asystowałem ostatnio przy kilku przymiarkach i działy się bardzo ciekawe rzeczy. Jeśli nie jest tak, że bardzo dobrze wiesz czego chcesz kiedy wchodzisz do pracowni, rzadko wychodzisz z tym czego oczekiwałeś. Dlatego warto chodzić tam z kimś kto ma doświadczenie. Tak wiem, ale niestety na tej "wyspie" jestem sam.. Generalnie wiem jakie mam oczekiwania, problem polega na tym,że "fachowcy", wiedzą lepiej...i pielęgnują w sobie ten stan trwania w błędzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Niedawno w Brukseli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Z Ryszardem "Poszeta" Czarneckim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Z Ryszardem "Poszeta" Czarneckim Bezcenne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Mogłeś zadbać o jakiś krawat, bo pasowałby do sytuacji, widzę, jakieś spotkanie. Masz coś wspólnego z polityką? Z Ryszardem "Poszeta" Czarneckim Haha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Masz coś wspólnego z polityką?Kliknij na linka w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Mój człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Z Ryszardem "Poszeta" Czarneckim Mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Rozumiem ze znany polityk jest po to by przyslonic malo konserwatywny zestaw (brak krawata, kapelusza, modne klapy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Mogłeś zadbać o jakiś krawat, bo pasowałby do sytuacji, widzę, jakieś spotkanie. Masz coś wspólnego z polityką? Byłem na zaproszenie R. Czarneckiego w Brukseli. Spotkanie, z którego pochodzi drugie zdjęcie było nieoficjalne, towarzyskie i troszkę spontaniczne (miało się odbyć dzień później). Przebrać się nie zdążyłem, poszedłem tam prosto ze zwiedzenia Brukseli, z którego pochodzi pierwsze zdjęcie. Na spotkaniu mało kto miał chociaż marynarkę. Nie chcę rozpętywać politycznych dyskusji, bo to nie od tego mamy to forum , jak powiedział @pirat - żeby się przekonać z kim jestem związany wystarczy kliknąć na link w stopce . Rozumiem ze znany polityk jest po to by przyslonic malo konserwatywny zestaw (brak krawata, kapelusza, modne klapy)? Masz mnie . Marynareczka z Zary . Niedawno w Brukseli.Siedlisko zła Lepiej bym tego nie ujął . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Tym razem jego poszeta nie jest aż tak widowiskowa. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Ja bym mu ją świsnął - toż to sartorialny Graal! Mogłaby być też nagrodą główną w kolejnym konkursie pod egidą BwB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Dzień dobry Kolorystycznie zastawione dobrze natomiast za długie spodnie zdecydowanie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Dzień dobry Kolorystycznie zastawione dobrze natomiast za długie spodnie zdecydowanie . Pozdrawiam wiem wiem:) moja krawcowa mówi ze za krótkie:) kolejne będą ciut węższe i krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Kamizelka jest źle skrojona. Zwęża Ci ramiona, poszerza talię i to tego jest odrobinę za krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Moim zdaniem jest za duzo o kamizelke lub za malo o marynarke i krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Wygląd kamizelki trochę poprawiło by ściągnięcie jej regulacja z tylu za bardzo wisi na dole ,to tez by ja lekko przedłużyło . A krawcowa bym zmienił na krawca . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Moim zdaniem jest za duzo o kamizelke lub za malo o marynarke i krawat +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Moim zdaniem jest za duzo o kamizelke lub za malo o marynarke i krawat +1 Zgadzam się ze wszystkim i kajam solennie poprawie się!! Dziękuje za spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 A ja pochwalę za przygotowany materiał foto. Niezależnie od tego, że zdjęcie całej postaci jest mocno przeswietlone, pozostałe zdj. dają prawie pełny obraz tego, co założyłeś. + 4inHand, prezentowana kamizelka przy spodniach z wyższym stanem będzie już ok na długość, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi