Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się domyślam kotwice na spodniach sam zrobiłeś, ale czy mogę wiedzieć czemu na jednej nogawce?

To z TK Maxx'a, Hilfigera. Sam miałem na nie chrapkę ale zrezygnowałem właśnie z w/w powodu. W dodatku denerwował mnie fakt, że kotwice były już zbytnio niewidoczne. Same spodnie były też beżowe, ale z tymi samymi dla mnie wadami. Ale zestaw Phantoma bardzo fajny, podoba mi się!

Andrzeju, kotwice były zrobione fabrycznie. Wyślę spodnie do @statica to może zrobi mi kotwice na drugiej nogawce:)

Static się na razie nie bawi, odpoczywa ;)

Dla porównania 22 cm dołem:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Zmiana scenerii ;) i trochę przesadziłem z krawatem...

Dołączona grafika

Wełniak + lniana:

Dołączona grafika

Jeśli się dobrze przyjrzeć, to widać czerwoną nitkę marynarki i niebieską spodni ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Brzydallo, nie chodzę na siłownię, mam sztangi i hantle w pokoju - tak jest wygodniej i sprawniej. 10 kg, o którym mówisz, to nie dla mnie - moim celem jest sam mięsień, slow and steady gain, bez obżerania się i tłuszczu.

@hermaszewski

A masz rację, mój błąd :).

Jeśli po prostu polecasz kolor brązowy dla obu pasków, to muszę się z tym nie zgodzić. Jestem właścicielem takiej samej (wiecie o co chodzi :D) koszuli, i zaobserwowałem że połączenie czarnych guzików z tejże koszuli z paskiem innym niż ciemnobrązowy lub czarny wypada źle. No ale to moje zdanie :).

Nie wiem czy Styleman jest członkiem AELTC ale takie marynarki byly w kolekcji Ralpha Laurena na Wimbledon i można było je normalnie kupić.

Nie jestem członkiem AELTC ,marynarke kupiłem ,nie wiem co to znaczy normalnie , jest ona z kolekcji RL.

Pozdrawiam

AELTC = All England Lawn Tennis Club - organizator Wimbledonu, bardzo prestiżowy klub tenisowy. :)

Myślałem, że tych marynarek nie było normalnie w sprzedaży.

Na niedzielny obiad (wybaczcie pogniecione spodnie) :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Bardzo podoba mi się dopasowanie marynarki! Myślę, że powinieneś zwrócić uwagę na mankiety koszuli które w tym przypadku mogły by wystawać nieco poza granice rękawa marynarki. Poza tym ciekawy kolor spodni, chyba jeszcze takiego nie było w CMDNS. Sam mam podobne :P

=

Pozdrawiam,

Łukasz

Marynarka aż krzyczy o zaprasowanie na 2,5 guzika.

W zupełności się zgadam. Do tego na pewno odchudziłbym spodnie w okolicach ud- wyglądają workowato. IMO do takiego letniego, w pewnym sensie każualowego zestawu ładniej wyglądałaby poszetka ułożona w puffa w jakims bardziej finezyjnym kolorze, lub obszyciu.

Kopia biznesmena z Wall Street :mrgreen:

Tak na serio to piękny garnitur. I ta kratka super. Podoba mi się że krawiec ( :?: - bo cholera Cie tam wie czy tego też z RTW nie zmajstrowałeś :) ) zadbał o to żeby kratka poszła równolegle do krawędzi klapy i nie urywała się w jakimś momencie.

Tym razem krawiec. Z dopasowywaniem kratki można oszaleć. Na ideał potrzebne byłoby chyba z 3,5 m na samą marynarkę :P