phantom Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Witaj, dzięki za opinię. Masz rację - koszula jest z h&m - kupiona jakieś pół roku temu do zestawu z czerwonymi chino i granatową dwurzędówką. Myślę, że blog ruszy po wakacjach - wymagał zmian i rebrandingu - będzie wyglądał zupełnie inaczej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Jak się domyślam kotwice na spodniach sam zrobiłeś, ale czy mogę wiedzieć czemu na jednej nogawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Andrzeju, kotwice były zrobione fabrycznie. Wyślę spodnie do @statica to może zrobi mi kotwice na drugiej nogawce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Jak się domyślam kotwice na spodniach sam zrobiłeś, ale czy mogę wiedzieć czemu na jednej nogawce? To z TK Maxx'a, Hilfigera. Sam miałem na nie chrapkę ale zrezygnowałem właśnie z w/w powodu. W dodatku denerwował mnie fakt, że kotwice były już zbytnio niewidoczne. Same spodnie były też beżowe, ale z tymi samymi dla mnie wadami. Ale zestaw Phantoma bardzo fajny, podoba mi się! Andrzeju, kotwice były zrobione fabrycznie. Wyślę spodnie do @statica to może zrobi mi kotwice na drugiej nogawce:) Static się na razie nie bawi, odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Do mnie jakoś szczególnie spodnie z takimi wzorami nie przemawiają, ale na jednej nogawce to już wygląda po prostu imo groteskowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Po dobrej pracy, odpoczynek jak najbardziej wskazany, zwłaszcza rakiety wyszły klawo. Winszuję Andrzeju, trochę luzu, kotwice są na obu nogawkach, tyle, że jedne z przodu, a drugie z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Ja dziś jestem bardzo luźny, co nie zmienia mojej opinii, że w tym wydaniu te znaczki mi się nie podobają A to, że na jednej nogawce kotwice są z przodu, a na drugiej z tyłu tylko moją opinię utwierdza. Po prostu nie uważam, żeby wyglądało to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 I git, dzięki za opinię. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hermaszeski Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Phantom, ogólnie fajny zestaw, ale moim zdaniem czarny pasek zarówno do spodni, jak i od zegarka psuje troche efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Chyba solidnie przypakowałeś od czasu zakupu koszuli. Kinder bueno @hermaszeski, paski zarówno do spodni jak i do zegarka są ciemnobrązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Phantom, ogólnie fajny zestaw, ale moim zdaniem czarny pasek zarówno do spodni, jak i od zegarka psuje troche efekt. Rozumiesz przez to, że pasek od spodni powinien być innego koloru niż pasek zegarka ? Trochę dziwna uwaga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Dla porównania 22 cm dołem: Zmiana scenerii i trochę przesadziłem z krawatem... Wełniak + lniana: Jeśli się dobrze przyjrzeć, to widać czerwoną nitkę marynarki i niebieską spodni Brzydallo, nie chodzę na siłownię, mam sztangi i hantle w pokoju - tak jest wygodniej i sprawniej. 10 kg, o którym mówisz, to nie dla mnie - moim celem jest sam mięsień, slow and steady gain, bez obżerania się i tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hermaszeski Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Chyba solidnie przypakowałeś od czasu zakupu koszuli. Kinder bueno @hermaszeski, paski zarówno do spodni jak i do zegarka są ciemnobrązowe. Możliwe, że to mój komputer przekłamuje kolory, albo te zdjęcia są takie... Mimo wszystko - założyłbym jaśniejszy pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hermaszeski Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Phantom, ogólnie fajny zestaw, ale moim zdaniem czarny pasek zarówno do spodni, jak i od zegarka psuje troche efekt. Rozumiesz przez to, że pasek od spodni powinien być innego koloru niż pasek zegarka ? Trochę dziwna uwaga . Tego nie napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 @hermaszewski A masz rację, mój błąd . Jeśli po prostu polecasz kolor brązowy dla obu pasków, to muszę się z tym nie zgodzić. Jestem właścicielem takiej samej (wiecie o co chodzi ) koszuli, i zaobserwowałem że połączenie czarnych guzików z tejże koszuli z paskiem innym niż ciemnobrązowy lub czarny wypada źle. No ale to moje zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 @proceleusmatyk Świetny krawat - bardzo mi się podoba . No marynarka na trzy guziki - tęskniłem za tym w CMDNS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Nie wiem czy Styleman jest członkiem AELTC ale takie marynarki byly w kolekcji Ralpha Laurena na Wimbledon i można było je normalnie kupić.Nie jestem członkiem AELTC ,marynarke kupiłem ,nie wiem co to znaczy normalnie , jest ona z kolekcji RL. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Na niedzielny obiad (wybaczcie pogniecione spodnie) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Nie wiem czy Styleman jest członkiem AELTC ale takie marynarki byly w kolekcji Ralpha Laurena na Wimbledon i można było je normalnie kupić.Nie jestem członkiem AELTC ,marynarke kupiłem ,nie wiem co to znaczy normalnie , jest ona z kolekcji RL. Pozdrawiam AELTC = All England Lawn Tennis Club - organizator Wimbledonu, bardzo prestiżowy klub tenisowy. Myślałem, że tych marynarek nie było normalnie w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Na niedzielny obiad (wybaczcie pogniecione spodnie) : Bardzo podoba mi się dopasowanie marynarki! Myślę, że powinieneś zwrócić uwagę na mankiety koszuli które w tym przypadku mogły by wystawać nieco poza granice rękawa marynarki. Poza tym ciekawy kolor spodni, chyba jeszcze takiego nie było w CMDNS. Sam mam podobne = Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Marynarka aż krzyczy o zaprasowanie na 2,5 guzika. W zupełności się zgadam. Do tego na pewno odchudziłbym spodnie w okolicach ud- wyglądają workowato. IMO do takiego letniego, w pewnym sensie każualowego zestawu ładniej wyglądałaby poszetka ułożona w puffa w jakims bardziej finezyjnym kolorze, lub obszyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Figo fago, ale tylko z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Kopia biznesmena z Wall Street Tak na serio to piękny garnitur. I ta kratka super. Podoba mi się że krawiec ( - bo cholera Cie tam wie czy tego też z RTW nie zmajstrowałeś ) zadbał o to żeby kratka poszła równolegle do krawędzi klapy i nie urywała się w jakimś momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Kopia biznesmena z Wall Street Tak na serio to piękny garnitur. I ta kratka super. Podoba mi się że krawiec ( - bo cholera Cie tam wie czy tego też z RTW nie zmajstrowałeś ) zadbał o to żeby kratka poszła równolegle do krawędzi klapy i nie urywała się w jakimś momencie. Tym razem krawiec. Z dopasowywaniem kratki można oszaleć. Na ideał potrzebne byłoby chyba z 3,5 m na samą marynarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Czy to krawat z Milanówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi